Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Laska44 takže týden nejí a nepije a vy jste nebyli u doktora?
@Laska44 píše:Čtu to poněkolikáté a úplně mi to nedává smysl… Kolik jí je? To za týden snědla fakt jen dva bobiky a nepila?
Dobrý den chtěla bych se zeptat dcera
Má oteklý dásně prý ji lezou dásně na jazyku pipinky docela dost velký
Když ji pusinku potírám spusti se jí strašně krev v oblastí zubech malá nechce jíst ani pít od neděle max snědla dva bobiky odmítá vše hlavně pití
Rok a dva měsíců ji jsou Ano byla sem sní u deckeho lékaře
Ten nám dal calgen vůbec nezabírá
Když jsem to říkala že nepije nejí tak kdyby neslisel Šla jsem po druhý k lékaři že malá skoro necura opakovaně jsem mu říkala že nepije nejí zas Kdyni mě neslisel
Už si nevím rady co mám dělat 😭 😭
@Laska44 píše:
Rok a dva měsíců ji jsou Ano byla sem sní u deckeho lékaře
Ten nám dal calgen vůbec nezabírá
Když jsem to říkala že nepije nejí tak kdyby neslisel Šla jsem po druhý k lékaři že malá skoro necura opakovaně jsem mu říkala že nepije nejí zas Kdyni mě neslisel
Už si nevím rady co mám dělat 😭 😭
V tom případě bych změnila doktora, možná bych i jela na pohotovost jestli dost nečůrá nebo je apatická… Zkus do ní dostat nějak aspoň to pití
@Laska44 Ahoj. Dcera měla před rokem, byl ji rok a kousek podobné příznaky. Byla jsem i na pohotovosti, zjistili ji akutní stomaltitidu ( jestli se to tak píše). Je to hodně bolestivé, dávali jsme Nurofen a měli jsme hlídat pití. Dávala jsem ji v tu dobu slazený čaj, ten po trochach pila. Měla k tomu i teploty. Pokud ti dcera nepije už delší dobu, jela bych na pohotovost, zkontrolují, jestli není dehydratovaná. Po pár dnech to odeznělo.
Jo, a ještě jsem ji dávala čaj ze šalvěje, ten sice plyvala ale prý je na to taky dobrý.
@Nugetkka
Ona má byly pupínky na jazyku a když jí to setiram nejde to dolu a kolem dásních jí to žacne krvácet
Skousim mno jít na pohotovost protěže už mám velký obavu 🤔
Snad bude dobrý 😭 😭
@Laska44 Jo, to měla naše taky, úplně osypany jazyk. Zkus tu pohotovost. Já to prvně řešila s dětskou lékařkou po telefonu, večer dceři tekla už i krev a protože byl pátek, nechtěla jsem čekat do pondělí. Držím palce, ať je vše brzo v pořádku a dej vědět, jak jste dopadli.
Dneska už mi pila vipala skoro půl litru takže uvidíme v pondělí máme jít na kontrolu tak ještě počkám
Bojím se pohybovat kolem nemocnice kvůli pandemie malá má slabou imunitu tak se bojím jezdit na pohotovost protěže už se mi kolikrát stálo že tam byly pozitivní
Dám vědět všem děkuji za radu ♥️️♥️️♥️️