Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně dnes gynda řekla, že vidí v děloze nějakou tekutinu. Přišla jsem s tí, že mám šiˇlené bolesti břicha. Ani jsem celou noc nespala. Dal mi antib. Amoksiklav. Přečetla jsem si hodně vedlejších účinků. Vůbec se mi do těch antib. nechce. Měly jste je některá a pomohly?
Holky mám dle druhu. zanet dělohy vyšetřil mě ale dal mi jen 3*1 Ibalgin, bolí mě pořád levá strana co mě znepokojuje je to že mě už půl dne brni levá noha může to spolu souviset?
@Ajinka91 píše:
Holky mám dle druhu. zanet dělohy vyšetřil mě ale dal mi jen 3*1 Ibalgin, bolí mě pořád levá strana co mě znepokojuje je to že mě už půl dne brni levá noha může to spolu souviset?
Muze to byt i zanet vajecniku v levo nela jsem to taky ale dostala jsem antibiotika
@petszka může mě řekl dělohy bez ohledu na to že jsem mu říkala že mě bolí levá strana, jde mi spíš o to brneni
Holky, pokud máte problémy, určitě zajděte na gyndu a nechte se pořádně vyšetřit. Já prodělala zánět dělohy, jelikož jsem ale dlouho ignorovala problémy (bolestivá menstruace, silná, prodloužená, k tomu mezi menstruacemi hodně velký výtok, bolesti zad, atd…tak mi to přešlo na vaječníky a ty mám po zánětu tak. poškozené, ze mi jeden chtějí úplně vzít, ten druhy asi nechají, ale mám po zánětu tolik srustu, ze prý už nikdy prirozene neotehotnim. Naštěstí mám už dvě -malé -děti…Ale pravdou je, že jsem ještě další dítě do budoucna chtěla… Takže opravdu to nezanedbejte, raději dřív k doktorovi, než pozdě
Ja jsem na gynde kazdy mesic kvuli bolestem, ptz se mi delaji cysty. Ted jsem 14 dni po operaci kvuli srustum po slepem strevu a i cysty mi dali pryc a zjistili ze jsem normalne v poradku, takze ja se taky priklanim k tomu ze i s banalitou jit k lekari a nechat se poradne vysetrit. Ja jsem trvala i na operci, ikdyz me pan doktor odrazoval, ale nakonec uznal ze jsem udelala spraven, ptz srusty jsem mela k panvy a proto jsem mela bolesti
@Šema zánět dělohy?
Holky jsem zoufalá.
Jestli máte někdo zkušnost, řeknetě mi prosím, jak se to projevovalo?
Týden se „léčím“ na močák, jenže dneska i při řezání v podbřišku a v zádech mi bylo na urologii řečeno, že zánět močáku nemám. Cevkovaná moč šla na rozbor, ten ok. Výtěr bude v ponděli. Utz ok.
Jsem zoufalá! Dneska jsem tam jela proto že mám právě atb a nezabíraji, naopak. No a odešla jsem z ničim. Jo jen s tím že mě šíleně pálí čůrání teď po tom cévkování, a vytěru
Jsem zoufalá! Dr se mě ptal když jsem byla na gyndě. Tak jsem mu řekla, měsíc zpátky. Tam mi dělala cytolku a „ruční“ vyšetření, uzt ne.
Řeže mě v podbřišku a píchá, jde to do zad a i jakoby do konečníku, už fakt tady sedím a brečim. Jako jedu na urol. že teda mám něco, a odjedu s ničím a je mi ještě hůř. pomoc. ![]()
Můžu se zeptat co ti tedy bylo?
@Paoloska
Na gyndě jsem byla naposledy cca před třemi týdny a znovu jdu v pondělí, řeším tento problém již hodně dlouho, tak mě prostě jen zajímá jak dotyčná dopadla. Vyléčení dělohy je na dlouho. Tak proto se ptám. ![]()
@katyca Psala jsi, že jsi tam byla měsíc zpátky, ještě bez UTZ a teď že jsi byla jen na urologii. Máš akutní problém. Já bych šla na pohotovost na gynekologii.
@katyca Děvče zlatý a kdo má tušit, že jsi zkopírovala úvodní příspěvek…? Tak to pak chápu, že mé rady nejsou na místě…Nicméně @Šema tu byla přihlášená naposledy před rokem, tak se asi odpovědi nedočkáš.
@Paoloska píše:
@katyca Děvče zlatý a kdo má tušit, že jsi zkopírovala úvodní příspěvek…? Tak to pak chápu, že mé rady nejsou na místě…Nicméně @Šema tu byla přihlášená naposledy před rokem, tak se asi odpovědi nedočkáš.
Dala jsem „citovat“, ale bohužel se mi to takhle zobrazilo a to 2× za sebou
. Jinak už jsem se také koukla, že tu byla naposledy ke konci listopadu 2016. Asi už nic nepotřebovala řešit. Šťastné to děvče.
Jinak dík za zájem.
@katyca ahojky. Zánět dělohy to nebyl. Prý to bylo po zánětech močáku…
Tak snad už je ti lip. ![]()
Maminky, prosim o radu-muže neléčený zánet dělohy zpusobovat velmi silné a dloouhé menstruacni krvácení??