Zánět po extrakci osmičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
22.12.19 21:36
Ježíši, no tak hlavně že jsi tam byla a něco se děje, to je důležité :) :palec: ono to třeba do rána ještě poleví, přála bych ti to :) :palec: tak ti hlavně přeju ať se to co nejrychleji lepší :hug: :)
@Nepochopíš píše:
@Valburga
Tak je to zánět. Dal mi tam medovej dren, ráno si ho mám vytáhnout a kdyz bude bolet, tak nanovo. Bolest mě nepresla, nepomáhá ani třetí Aulin :D a že na antibiotika uz je pozde. Prej se dávají před tím, než se to zatahne, aby měl ten bordel kudy jít pryč.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepochopíš
22.12.19 22:40

@Valburga
To je milé :) mockrát děkuji  :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.21 11:59

Otok po extrakci

Zdravim včera mi trhali chirurgicky spodní vlevo osmičku narizli uvolnili zub a vyndali poté ránu paní doktorka vyčistila a zašila 4 stehy a přes noc mi tvář natekla jak křečkovi ale vubec neboli jen kdyz zatlacim zespoda na tvar ma nekdo zkušenost prosim dekuji moc🙂 🙂

• Citovat
  • Upravit
118
26.2.21 12:03
@Anonymní píše:
Zdravim včera mi trhali chirurgicky spodní vlevo osmičku narizli uvolnili zub a vyndali poté ránu paní doktorka vyčistila a zašila 4 stehy a přes noc mi tvář natekla jak křečkovi ale vubec neboli jen kdyz zatlacim zespoda na tvar ma nekdo zkušenost prosim dekuji moc🙂 🙂

Otok po extrakci je naprosto normální. Hodně leduj - buď gelové pytlíky nebo mražená zelenina přes kapesník (hrášek nebo kukuřice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.21 12:14

@Floryanna děkuji :D

• Citovat
  • Upravit
4731
26.2.21 12:28
@Anonymní píše:

Je to normalni, take se muze stat, ze te bude bolet v krku pri polykani. Leduj a dej si zmrzku. At je brzo dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.21 00:53

@Melodie91 děkuji a mohu se optat po jaké době by měl otok odeznít jinak to vůbec nebolí a na stehy du 3.3 děkuji moc.🙂 🙂 🙂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.