Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Nepochopíš píše:
@Valburga
Tak je to zánět. Dal mi tam medovej dren, ráno si ho mám vytáhnout a kdyz bude bolet, tak nanovo. Bolest mě nepresla, nepomáhá ani třetí Aulina že na antibiotika uz je pozde. Prej se dávají před tím, než se to zatahne, aby měl ten bordel kudy jít pryč.
Zdravim včera mi trhali chirurgicky spodní vlevo osmičku narizli uvolnili zub a vyndali poté ránu paní doktorka vyčistila a zašila 4 stehy a přes noc mi tvář natekla jak křečkovi ale vubec neboli jen kdyz zatlacim zespoda na tvar ma nekdo zkušenost prosim dekuji moc🙂 🙂
@Anonymní píše:
Zdravim včera mi trhali chirurgicky spodní vlevo osmičku narizli uvolnili zub a vyndali poté ránu paní doktorka vyčistila a zašila 4 stehy a přes noc mi tvář natekla jak křečkovi ale vubec neboli jen kdyz zatlacim zespoda na tvar ma nekdo zkušenost prosim dekuji moc🙂 🙂
Otok po extrakci je naprosto normální. Hodně leduj - buď gelové pytlíky nebo mražená zelenina přes kapesník (hrášek nebo kukuřice).
@Anonymní píše:
Je to normalni, take se muze stat, ze te bude bolet v krku pri polykani. Leduj a dej si zmrzku. At je brzo dobre
@Melodie91 děkuji a mohu se optat po jaké době by měl otok odeznít jinak to vůbec nebolí a na stehy du 3.3 děkuji moc.🙂 🙂 🙂