Zánět spojivek u dospělého - co dnes s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
303
3.2.15 20:32

Bez porady s lékařem se přípravek používá k léčbě akutních a chronických nehnisavýchzánětů spojivek, očních víček a nehnisavých povrchových zánětů rohovky.
Při závažnějších zánětech, zejména hnisavých, je nutno vyhledat lékaře. Přípravek mohou užívat dospělí, mladiství a děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
3.2.15 20:34

@Karleon A nejsou ty ATB kapky prošlý? Většinou se musí spotřebovat během pár týdnů od otevření.

Těžko říct, jak budeš vypadat ráno. Buď to bude lepší nebo ne.
Když to měly děti, tak měly ráno totálně zalepeno. Nebo si nastav budíka a nakapej ještě uprostřed noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
3.2.15 20:44

Ja mela zanět spojivek nedavno - mela je i dcerka - takze jsem mel antibiotickou masticku - kazdopadne druhy den byl nejhorsi - rano oci zalepene, netekle a cervene - bez bryly jsem se neobesla.
A to podotykam mi hnis netekl, jen jsem ho mela lehce v koutkach

• Citovat
  • Upravit
6499
3.2.15 21:01

Prošlý nejsou, otevírala jsem je dnes. Dostaly je obě holky před rokem a půl a spotřebovali jsme jen jedny, už si ale nepamatuju, jak dlouho jsme to léčili, tak právě nedovedu odhadnout, jak budu vypadat ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
3.2.15 21:24

Vycisti to seotonexem od hnisu a do cisteho oks ty atb kapky. Proplachovat septinexem to muzez casto, Atb po 4 hodinach…uvidis jesli zaberou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
3.2.15 21:26

A bacha septonex by taky nemel byt otevreny dyl jak 10 dnu…jestli se jeste dostanes do lekarny, tak vóne prodejna desinfekce ocuflash je taky dobra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.3.24 10:07

Dobry den, měl jsem před 3. Týdny zánět spojivek, jel jsem na pohotovost tam jsem dostal během 14 dnů troje antibiotika do očí.. teď už to mám dobrý ale porad červené a to mě docela znervozňuje, je to v pořádku? Naposled mi řekl doktor ze zánět tam neni ale ze proč to mám červený nedokázal nějak odpovědět. Diky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí