Zánět uší

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25092
3.12.14 22:21

@BlueFairy A to není hluchej? To mi neříkej, že se to nedá jinak? Nějaká celková diagnostika těla. NEdávno jsem mluvila s maminkou, jejímu dítěti se to taky pořád vracelo a nakonec si vydupali vyšetření jinde, tam udělali rentgen, zjistily zánět kosti, vysekali a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.12.14 22:24

@avm3 Tak ono možná nebylo dřív takových přístrojů. No, na jedno ucho blbě slyší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25092
3.12.14 22:25

@BlueFairy Každopádně dík, asi založím novou diskuzi s přesným názvem. Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.12.14 22:27

@avm3 :hug: ať se malá uzdraví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25092
3.12.14 22:28

@BlueFairy Jo jo, je to sousedky… taky bych ji přála, aby to bylo fajn. Mám to za sebou se svýma dětma a to bylo peříčko proti nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.12.14 22:42

@avm3 náš malý na to taky trpí, 1× do roka chodíme píchat, předevčírem jsme byli na ORL, protože jsem mu našla zaschlý sekret v oušku (byl nachlazený, jinak příznaky žádné). Jenže to se nezjistilo, z čeho to bylo a prý má chronický sekret ve středouší :( na píchání to ale zatím není… A dneska byl chudák šít pusu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.12.14 22:42
@BlueFairy píše:
@avm3 náš malý na to taky trpí, 1× do roka chodíme píchat, předevčírem jsme byli na ORL, protože jsem mu našla zaschlý sekret v oušku (byl nachlazený, jinak příznaky žádné). Jenže to se nezjistilo, z čeho to bylo ale prý má chronický sekret ve středouší :( na píchání to ale zatím není… A dneska byl chudák šít pusu :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.1.15 10:52

Ahoj všem,

Mám dotaz v pondělí malému (3roky) píchály ucho na ORL s tím, že tam měl dle slov doktora hodně velký zánět. Po píchání teklo i trošičku krve, kam jsem dosáhla opatrně
jsem ji odstranila. Doktor mi kladl na srdce ať do ucha nic nedávám, proto že to měl z rýmy, dostal dělané kapky právě jen do nosu.
Dnes je středa a málemu se vrací teplota 37,5-38,2 vždycky ji srazim, ale za pár hodin je zpět…je to normální? A dneska ráno, říkal že ho to ouško trochu bolí…
Na kontrolu jdeme zítra, mám počkat? Říkám si, že kdyby bylo nejhůř s jedu na pohovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.1.15 17:47

Nečekala bych a jela na pohotovost. Pokud má pořád teploty a říká, že hop to bolí, tak myslím, že není na co čekat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí