Zápis do ZŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
17.4.17 20:33

Dobry den. chtěla bych se na něco zeptat…dcera má odklad…vše už máme vyřizene, ale zapomněli sme na potvrzeni od Dr. chci tam jit hned zitra. a má otazka, musim tam dceru brat sebou nebo da jen papir a jdu? jde mi o to at ji zbytečně na zítřek neodhlašuji ze školky…moc moc děkuji za rychlou odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5302
17.4.17 20:40

@kotipa asi brát dítě nemusíš, v podstatě je to formalita a dostaneš jen papír

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
17.4.17 20:48

@kotipa vše musíš škole dodat od 31.5. Takže máš ještě čas… Zítra lékařce zavolej a domluv se s ní, jestli to jde i bez dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.4.17 20:50

Moc děkuji!!!no mě ředitelka ve škole u zápisu říkala, že to mam do tydne odevzdat :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
17.4.17 20:55

@kotipa to tě zbytečně honila… Rodiče často čekají i na zprávy z PPP a od klinických psychologů. Těm to někdy velmi dlouho trvá, než zprávu z vyšetření pošlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.4.17 20:59

No to teda jo :think: a já už plašila a domluvila si odvoz k dr na zítřek…páč ředitelka říkala, že jinak bude přijata!!! :zed: no co už aspoň nemusim brat dceru sebou -bohatě postačí malošek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
17.4.17 21:24

@Eveelin letos je to časově trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
17.4.17 21:54

@kotipa to nechápu, že vám toto řekla :think:. Letos také řeším odklad. Ve škole jsem byla den po zápisu. Měla jsem jen formulář - žádost od odklad s tím, že obě zprávy (PPP a klinický psycholog) nám dorazí. Ředitelka mi řekla, ať jí je pak pošlu naskenované mailem a odklad vůbec nezpochybňovala… Ve čtvrtek mi dorazila poslední zpráva, takže zítra je přepošlu do školy.

A ten termín 31.5. mi říkali v PPP - že mi do té doby zprávu určitě pošlou ;). Ale nakonec to stihli už teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.4.17 21:24

No ja mam už všechny papiry a dnes i toho doktora…a zitra manžel jde zanyst do školy…ma strach že se ten tyden projede a pujde do školy :zed: ale je to až do toho konce května že? :nevim: nevim co nas ta ředitelka tak honi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
19.4.17 21:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
19.4.17 21:41

@kotipa ano do 31.5. Je to napříkald v tomto dokumentu, když přeskočít text o školkách, je zde výslovně uvedeno i toto datum. Ředitelka vás zbytečně stresuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
19.4.17 22:05
@Eveelin píše:
@kotipa ano do 31.5. Je to napříkald v tomto dokumentu, když přeskočít text o školkách, je zde výslovně uvedeno i toto datum. Ředitelka vás zbytečně stresuje…

To není pravda. I v tomto dokumentu je napsáno, ze dříve to bylo do 31.5., ale nyní je třeba dokumenty předložit již při zápisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
19.4.17 22:24
@Inge píše:
To není pravda. I v tomto dokumentu je napsáno, ze dříve to bylo do 31.5., ale nyní je třeba dokumenty předložit již při zápisu.

To asi těžko, když zápis je právě od toho, aby odhalil případnou školní nezralost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
19.4.17 22:30

@Inge v PPP mi řekli, že stačí zprávu dodat do 31.5.

@hanka.br. nezralost odhalí v PPP a u klinického psychologa, kde děti podstupují několikahodinové vyšetření. Do školy jsem nesla jen žádost o doklad a zprávy dodávám až nyní (přicházejí poštou dodatečně). S ředitelkou školy jsem takto domluvená. Dítě vůbec vidět nechtěla ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
19.4.17 22:45
@Eveelin píše:
@Inge v PPP mi řekli, že stačí zprávu dodat do 31.5.@hanka.br. nezralost odhalí v PPP a u klinického psychologa, kde děti podstupují několikahodinové vyšetření. Do školy jsem nesla jen žádost o doklad a zprávy dodávám až nyní (přicházejí poštou dodatečně). S ředitelkou školy jsem takto domluvená. Dítě vůbec vidět nechtěla ;).

Samozřejmě. Ve vašem konkrétním případě. Jinak se k zápisu chodí právě proto, aby se případná školní nezralost zachytila a k vyšetření do PPP dítě teprve odeslalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin