Zaplacení provize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
11.11.14 14:42

Nene, to naštěstí ne…ale je to tak jak jste to popsali, hlavně ta známá ani nevěděla, že ta provize bude muset být zaplacena, ikdyž to není přez jejich společnost…jenže s něma má podepsanou zprostředkovatelskou smlouvu, tak asi prostě vše co zprostředkuje, tak musí být provize…to je fakt v…vidím to tak, že mi nezbyde nic jiného, než to zaplatit… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.11.14 14:43

Jak dojdu domů, tak sem vložím obsah té zprostředkovatelské smlouy a smlouvy o půjčce, ať jste v obraze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
12.11.14 17:28
@Soňule24 píše:
No já si právě myslím že jo, peníze sice sehnala, ale ne u tě společnosti pod kterou popisovala tu zprostredkovatelskou smlouvu…

Společnost, za kterou podepsala zprostředkovatelskou smlouvu ti měla sehnat (zprostředkovat) věřitele, který ti půjčí. Věřitele, který ti půjčí, sehnali. Čili sehnali toho, kdo ti půjčí, což bylo předmětem zprostředkovatelské smlouvy.

… co by jako pouzili kdyby to dali k soudu?
Že oni mají splněno (sehnali věřitele, který ti půjčí) a nyní je na tobě, abys plnila ty.

Ale co, to tady nikdo neví, protože tvrdíš, že o provizi není ve smlouvě ani slovo. Ale rozhodně nemůžeš říct, že oni neplnili: Plnili, zprostředkovali ti věřitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.1.16 21:30

Reakce HI

Dobrý večer, narazil sem na tento článek až dnes a opravdu mne zaskočilo to co se zde uvádí. Pokud někdo tvrdí, že s námi spolupracuje a zprostředkuje někomu službu za kterou na základě nějaké zprostředkovatelské smlouvy požaduje provizi i když je daná smlouva uzavřena mezi jiným subjektem a daná osoba zprostředkuje předmětné plnění s třetí osobou, tak je to zjevně pokus o podvod a poškození dobrého jména naší společnosti. HI o žádné takovéto situaci neví a opravdu by nás moc zajímalo o jakého obchodního zástupce se jedná. Za 6 let naší působnosti na trhu s námi spolupracovalo hodně zprostředkovatelů, s velkým množstvím jsme se rozloučili, ale takto se zatím nikdo nechoval. Proto Vás chci požádat o zaslání dané smlouvy a nebo jména dané osoby abychom mohli celou věc prošetřit. Přikládám E-mail pro zaslání informací: *******-invest.cz

Děkuji

Michal Maťák
Jednatel Housing Invest s. r. o. edit admin 15.1.2016 - osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.16 23:51

Hmm respekt, :potlesk: :potlesk: to bych nečekal, že se vyjádří někdo s Housingu, že by byla na trhu i nějaká solidní firma, tomu se ani nechce věřit. Každopádně bych to na vašem místě s tou firmou určitě probral

• Citovat
  • Upravit
72725
15.1.16 09:05

@Michal M celkem trapný.. na rádoby jednatele housingu si tu může hrát kdokoliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.6.16 20:52

Dobrý večer,

pokud zde chce někdo pouze pošpiňovat dobré jméno naší společnosti a neuvede zde informace vedoucí k odhalení osoby - údajného zprostředkovatele (ne zaměstnance) jenž poškodil nás a údajně pisatele úvodního článku, tak je tato diskuze bezpředmětná.

Já jsem uvedl můj e-mail jméno a příjmení, ale admin tohoto portálu jej odstranil… Nechápu důvod - určitě si tu neděláme reklamu… Nikdo mne od té doby nekontaktoval a žádné důkazy nezaslal… Přikládám i můj telefonní kontakt, který je možné ověřit na našich stránkách housing-invest.cz tel.: *********3. Doufám, že nebude opět adminem odstraněn…

Věřím, že toto pomůže k dosažení spravedlnosti.

Pokud admin opět zasáhne tím, že skryje mé kontakty, přistoupíme k právním krokům a podáme žalobu na tento portál, jelikož brání
dopátrání pravdy a podporuje poškozování dobrého jména naší společnosti.

S pozdravem

Michal Maťák
Jednatel Housing Invest s. r. o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
13.6.16 21:01

Ty jo, vy máte potíže pochopit psaný text? Myslím tím podmínky emimi… Tohle nejsou noviny, které musí umožnit vyjádření „poškozenému“.
Však si kontakty zobrazujte/ plaťte na svém webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.10.16 17:51

Dobrý den dostala jsem do více exekucí. A přišlo mi od společnosti Housing Invest návrh na oddlužení. Chci vědět jestli je spolehlivá. Máte někdo s ní zkušenosti?
Děkuji za odpovědi. Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
18.10.16 18:05

A o jakou provizi vám tedy jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...