Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
11.1.06 15:46

Mně podle výpočtu vychází termín na 6.9. Lékař mě prohlédl, když jsem byla 4 tt, takže je to tak maličké a svým způsobem bez života, srdíčko vidět není. Byla jsem na vnitřním ultrazvuku. Je mi stále špatně, ale zvracet se mi nechce, hlavně mě nic nebaví a jsem unavená a líná. Je to snad horší než s prvním dítětem. Ale nedá se nic dělat, musím to přetrpět. Já už jsme na emiminu nemohla být, sic nám to nešlo 2 měsíce, ale když jsme si pročítala, jak si každá měří teploty atd. Tak mě to ještě víc nervovalo. Přestala jsem totiž věřit, že můžu otěhotnět. Čím víc jsem četla, jak to jde a nejde. Študovala jsem všechny ty příznakya ještě bych si byla schopná těhotenství vsugerovat. Doufám, že se těhotenství udrží do 13. týdne a pak, ať je to hlavně zdravé. Ať je to holka či kluk.
Moc se nepozorujte, jen to bude horší.
Všem těhulkám hodně zdraví!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
11.1.06 16:16

Ahoj holky, i když tomu nemůžu pořád věřit, tak jsem taky těhotná. Zkoušeli jsme to 5 měsíců, než to vyšlo. Poslední MS 25.11.. K Dr jdu 26.1., ale asi se do tý doby zblázním. Četla jsem na netu strašně moc článků o potratech atd. a teď se bojim.
No snad to bude dobrý. :D
Všem nám držim palce!!!!! Zatím se mějte hezky, Ahoj Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
11.1.06 18:43

Miňonka : Jako bych ten tvůj článek napsala já- taky jsem se už stresovala, že nám to napodruhý nejde, taky jsem si měřila teploty četla různé diskuze a byla smutná, že to nikdy nestouplo nad 37 - mimochodem, ani když už jsem byla těhotná! A taky je mi teď pořád trochu zle a jsem stráášně unavená, ale říkám si přežít do 16 týdne a pak bude všechno v pohodě, hlavně, aby se mimísek dobře vyvíjel.
Pa
Pomněnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.1.06 20:40

Ahoj těhulky,

teď jsem koukala na stránky sazky:-). Máte někdo termín 15.9.06? To má Sazka to výročí a dává miminkům 10tis. Kč:-). Pro začátek každá korunka dobrá.

Koukám, jak tu píšete o té BT. Já jsem si ji měřila také. Poslední cyklus, kdy jsem otěhotněla, jsem snad ani OVU nevyčetla :lol: , protože jsem z té teploty nebyla vůbec moudrá a vůbec nepřekročila 37st. Takže se asi fakt nemá věřit všemu.

Hodně štěstí pupíkům!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
11.1.06 22:00

Ahojda Zuzanag- to je je paráda, že se vám to tak brzo podařilo, přeji Tobě a tvému miminku jen vše dobré. A neměj strach, já potratila v květnu dvojčátka a v srpnu už jsem čekala našeho Františka. Ze začátku jsem krvácela a bála se, že o něho zase přijdu. Teď jsme absolvovali odběr plodové vody a vše je ok. Hlavně nemysli na to, že by se mohlo něco přihodit a buď v klidu a pohodě. :lol: :lol: :lol:
To miminku nejvíce pomáhá, tak se měj a někdy se zase přijdu podívat
Charli+František

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
11.1.06 22:40

Charli,

děkuji moc za uklidnění… já si nic špatného nepřipouštím a tentokrát to prostě musí vyjít… Blahopřeju ti, že je u vás všechno v pořádku a taky samozřejmě blahopřeji ke klukovi…

Jinak moooc vítám nové těhulky… vůbec nestíhám psát… Ale u mě je to úplně stejné… v břichu mě bolí, teda píchá a to hlavně večer, když sedím u PC… špatně mi je taky… třeba kávu nevypiju ani náhodou… a když se ráno nenasnídám, tak je mi na omdlení… ale zjistila jsem, že na tu závrať dobře funguje, teda alespoň mi pravidelně jíst po malých dávkách a hooodně pít tekutin… a pak je mi líp…

Jinak u dr. jsem ještě nebyla, ale chci se objednat na příští týden… taky už chci vědět, že je vše o.k… a prsa mám nalitá k prasknutí…

Tak se všechny opatrujte a já zase nakouknu…

Paa Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.1.06 08:26

Dobré ranko,
tak už je to tady,dneska ráno jsem zvracela.a žaludek mám jak na vodě :? ..mám hlad,ale když vidím jídlo,tak nic moc.
Jinak moc vítám všechny ostatní těhulky,a gratuluju :)
MONALISA-já mám dle poslední MS předpokládaný termín 16.9,tak se třeba prďolka rozhodne,že chce ven,a dostaneme od sazky korunky :D ..
Jak vám je holky moje?

• Citovat
  • Upravit
329
12.1.06 08:30

Holky omlouvám se,ta předchozí zpráva byla ode mně,zapomněla jsem se přihlásit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
12.1.06 08:36

Dobré ránko,

mi je teda dneska šíííleně špatně… zatím je to nejhorší, co mi kdy špatně bylo :(

Nechápu, jak budu v takových stavech fungovat..... naštěstí je Kuba ve školce, ale teď v lednu jenom na 5 dní, takže příští týden je už zase doma :( doufám, že mi už bude líp, jinak bude muset nastoupit manžílek… dneska jsme utekla i z obchodu… nebyla jsem schopná koupit salám… tak jsem popadla vody, jogurty a letěla jsem ven… no prostě děs…

A co je u vás nového?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
12.1.06 08:42

Dobré ránko! Mě dneska trochu začalo děsit, že mě přestávají bolet prsa. Jinak mně špatně není. Teda někdy se mi zvedne žaludek a pálí mě žáha, jinak nic víc. Ale je fakt, že pozoruju, jak se to postupem času zhoršuje, a ráno už to ideální není. :)
Dneska jsem celý den doma a vlastně i zítra, tak můžu až do neděle odpočívat.

Už bych strašně chtěla vědět, že je všechno v pořádku. Ale k Dr jdu až 26.1. :(

Hezký start do nového dne, Káča 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
12.1.06 09:45

jannis - tak si ma nakoniec aj predbehla :-D mne je dnes lepsie, ako vcera, i ked idealny stav to teda nie je. hned rano som si dala kusok rohlika a je to ovela lepsie, tak skus pripadne aj ty nieco hned rano zjest a snad to zaberie.

katula - ja som mala tiez pocit, ze ma prestavaju boliet prsia, no potom som si uvedomila, ze si to uz len tolko nevsimam, ako na zaciatku. pretoze na dotyk su stale bolestive. neboj, urcite je vsetko ok a tie dva tyzdne uz nejako vydrzime (ja sa chystam k dr tiez 26.01.).

tiez vitam nove tehulky, krasne sa nam to tu rozrasta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
12.1.06 10:04

Já mám spavou holky :( .a to je prede mnou jeste 6,5hodiny prace.
V prosinci za mnou prisla sefova,ze chce abych zmenila pracovni pozici,sla z linky,a pracovala primo pro pobocky-pro centralu(pracuju v bankovnictvi).Sice nemam tolik stresuju jako na lince,a je to asi dobre,ale ted mam 4tydenní školení a že bych se na to zrovna soustředila :oops: jsem líná i přemýšlet a stále si představuju,co a jak bude s prďolkou probíhat :) ..
Jinak,kdy Vy to tak hodláte ohlásit u zaměstnavatele??
SISA-já jsem ráno měla hrozný hlad,ale když jsem viděla jídlo :? ..nic moc..ale taky jsem občas kousla do rohlíku,aby se mi neudělalo špatně.Spíš hodně piju.
Katula-já zatím citlivý prsa vyloženě nemám,jen mě bolí na dotyk jakoby po stranách.Jinak závidím,že můžeš chrupkat a odpočívat,ach jo,já ještě zítra.. :evil:
pa kočičky moje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
12.1.06 10:29

Ahojky všem!

Minonka, Pomnenka : s tím plašením před otěhotněním jsem na tom byla jako vy. Ještě než jsem přesvědčila manžu, že se pokusíme o mimi (hrozně dlouho dítě nechtěl), prostudovala jsem důkladě všechny možné články o mimi a vyděsila se. Nejvíc jsem plašila asi v listopadu měřila jsem BT, dělala OVU test, akorát mi to nervovalo. Když jsem se pak v prosinci na všechno vykašlala, hned to vyšlo :D

Katula já jdu na UTZ den před Tebou, taky se už nemůžu dočkat. Když jsem byla v pátek na UTZ bylo jen vidět gestační váček v děloze, tak snad příště uvidím mimi, jak mu buší srdíčko ostošest :D :D

Jannis já to řekla v práci dneska, plánovala se totiž účast na veletrhu v Brně v půlce září - tak jsem řekla, ať se mnou nepočítají. Snad jsem to nezakřikla :?

TAk zatím pa, jdu pracovat, už aby bylo zítra odpoledne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
12.1.06 10:53

No, ono to s tím nepracováním zas tak ideální není. Před Vánocema nám zrušili celou firmu, takže jsem bez práce. Sice nám dali slušný odstupný, ale musim přemýšlet, co dál. Já teda ještě studuju a učim, tak nejsem úplně bez činnosti, ale teď není semestr, tak mám takovou dovču. :D A jak nemám co dělat, tak se sleduju. Od rána do teď jsem si třeba vysledovala divný bolesti v kříži. :D :D :D Už toho musim nechat, radši jdu žehlit. Odpoledne musim dělat něco do školy, tak se snad zabavim.

Mějte se krásně, K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
12.1.06 15:23

Teda holky mně je dneska hrozně :( ..byla jsem v 11.30h na obědě,a do ted to nemůžu strávit,jako kdybych měla v břiše kameny.A začalo mě zase trošku bolet břicho-podbřišek..
Ach jo,já už chci domu,a to jsem dneska chtěla jít opět plavat..ale při tomhle stavu,padnu do postele a budu odpočívat :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí