Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to bych to docasne zhorseni pleti kvuli holcicce urcite obetovala
Horsi bude, kdyz ja ztlousnu, pokryju se pupinkamy, budu protivna a nehezka, a narodi se nam dva kluky ![]()
Lenko, pokud bys mela chut a cas (jsi doma na neschopence ci jeste na prvni materske?) pristi ctvrtek, tak ja si planuju udelat puldenni vylet do Pardubic. Navstivim byvale kolegyne, (3 roky jsem pracovala v Pardubicich v lekarne), a pak mam prvni navstevu v tom lasetovem centru. Tak kdybys chtela jit treba na kafe, zmrzlinu ci tak neco, tak rada poznam nekoho od:,–( i „zive“
To jen takovy napad, tak se pripadne ozvi.
zatim cus.
Natálka je hezké jméno. By se vám k těm jménům i hodila.
Mně se líbí Filip, ale ten ani náááhodou u manži neprojde.
Na jednu stranu mě láká něco neobyklého, ale pak když se nad tím zamyslím, tak se mi to zase nelíbí, jsem zvědavá, jak to u nás dopadne ![]()
Alino - jsem doma ještě na mateřský, takže mám čas tak nějak kdykoli a sejít by jsme se mohli
Sice toho na přístí týden mám dost, ale určitě by ses někam vešla. Kdy jedeš? A v jaké lékarně jsi pracovala?
Leni , tak do Pradubic muzu vyrazit uz kolem 11-te. Objednana jsem az ve tri. tak mezi tim mam jenom obed v Globusu (prave tam v lekarne jsem skoro dva roky pracovala, a pred tim v Kauflandu. Nechodila jsi tam jako zakaznice?
). Takze pokud se ti to hodi v tomto intervale, tak tady mas moje cislo, a muzeme si pak napsat ci zavolat a upresnit. 777 058 508
Katko, pak o laseru dam vedet, jestli to dopadne. Zkusenosti s tim uz mam, mynule leto jsem byla na podobnem zakroku v Praze, a fakt to bylo dobri! Akorat to moc dlouho nevydrzelo, za par mesicu se plet zas zacala zhorsovat. A bylo to desne drahy. V Pardubkach to drahe nebude, tak proto do toho jdu.
Takze takhle.
A.
Do Globusu do lékarny občas zavítám i do u Kafu jsem byla. Tak přemýšlím, jak to nejlépe vymyslet. Malej sice chodí po obědě ještě spát, ale už nespí každý den, podle toho jak se mu chce, tak by se pro jednou nic nestalo, kdyby nespal z mojí vůle. Ale teď kdy a kde hmmm, tak možná před tím tvým obědem a zvládla by jsi třeba do Hypernovy. Chtěla bych aby se prcek někde zabavil, v Globusu toho moc není ![]()
Telefon si píšu a kdyžtak i můj 777 642062
Lenka
Ahojte, tak už se rýsují i kluci a holčičky ![]()
U nás to je celkem jedno, sice bych to ráda věděla, ale dost zvažeme s manželem nechat si to pro sebe, ať má příbuzenstvo nějaké překvápko (a někteří jedinci prudí s řečmi o sourozeneckých kombinacích o pár měsíců později
)
Alino - jojo, pusu mám jak šestnáctka - samý uher ![]()
Do auta - taky autosedačku, hodí se i doma na začátky krmení, dokud prcek nesedí, některé děti v ní prdíkují, nechají se houpat…
Kočárek - máme po Dalískovi, taky se stahovacím a pratelným potahem (v pračce); s kočárky jsem si u D. užila, podědili jsme dva, oba kvalitní a drahé, po neteři, jenže sestra s manželem mají úplně jiný životní styl, všude autem, na procházku cca 2× týdně za hezkého počasí, přízemní byt, oba přes 180 cm - takže kočáry byly těžké, pro mě - prcka- špatně ovladatelné, potahy profukovaly (vzhledem k tuhé zimě 2005/2006 a spoustě sněhu mazec) a tahání 18 kg kočáru + dítě a nákup (jsme bez auta) do druhého patra po schodech…
Nakonec jsme koupili svůj, podle našich potřeb.
Praní - prala jsem zezačátku v ruce mýdlem na praní, bez aviváže, máme v rodině atop, Dalískovi se naštěstí nic nerozjelo, a teď peru celé rodině ve slizu z mýdla, tak k tomu budu přihazovat i mimi věci.
Hezký den. E.
Ahoj maminy ![]()
Opět nejdříve gratulace k výsledkům a k určení mimísků ![]()
Já to asi tentokrát nevydržím a nechám si říct co to bude
U Jasmin jsme nevěděli, ale podvědomě tušili, tentokrát netuším nic jen jednou se mi zdálo, že je to kluk.
Kočárek, autosedačka - u mě vede Jané Slalom Pro - a jako málokterý má atesty na vození miminek v hluboké korbě v autě - na dlouhé cesty je to paráda.
Praní - na malou jsem prala s náma v Persilu sensitiv a vše bylo OK, zato ale furt žehlím
Na co jsem si ale dávala pozor byla dětská kosmetika Jonson !!!
Hezký den všem Joula
Ahojky,
Alino - já tam dorazila asi v 7.15, Matesoj se nechtělo vstávat a s ním jsem jela na 8 na kontrolu na neurologii, takže dřepěl v autě. Ta sestra mi přijde jako nová, před týdnem jsem byla na kontrole a to si nás tam vzala tři a nevěděla čí je. Ale je příjemná i jsme si popovídali, doporučila mi jíst maso, že to nějak musím zakamuflovat, aby mělo mímo dost živin. Taky mi řekla, že to moje nepřibírání nevadí, že jsem už ted dost velká.
Co to bude? Uvidím, nějak bych chtěla spíš překvapení, ale nevím. Necháme to na mímoj, jestli něco vyšpulí na kontrole 3.5. Já si myslím, že to bude holka, sama bych raděj kluka, ale nakonec to je přece jedno, hlavně když je zdravé. Mamka tvrdí, že se vůbec neměním, takže si myslí kluka. Jinak dneska jsem u maminy věšela záclony a jak jsem tam tak visela, tak mi koukala na břicho a povídala: kde to mimino vůbec máš? To jsou ty moje pneumatiky, pořád nic moc.
MonaP- na ten Firkon mám odkaz, jinak ho mám už objednaný ve Dvoře. Ale pokud to máš blízko do Polska, tak tam zajeďte mrknout, je to Polský výrobce. http://detsky-bazar.i-bazar.cz/…n-trojkolka/
Holky, nevyznáte se některá v zákoníku práce a v tom, která práce je pro těhotnou nevhodná???????????
Vochechule - zkus možná www.aperio.cz, mj. je tam právní poradna pro věci spojené s těhu, dětma atd.
Lenko ,
ja bych videla vyhodu 2 kluku v tom, ze jsou levnejsi nez holcicky
![]()
jednak mam spoustu obleceni po adovi a to nemluvim o hrackach. pri predstave, ze bych musela vsechno dokupovat znova se mi protaci panenky
a co pak platit svatbu (hlavne v usa
)… a tak nejak mi prijde, ze i ja jsem vic ‚delana‘ na kluky a ne na cesani copanku a strojeni holcicek. ale to se vsechno samozrejme muze zmenit a i kdyz to nakonec bude holcicka, budeme radi.
a co se tyka jmen… mam pocit, ze nebudeme mit jasno az do konce. chci jmeno, ktere je stejne v obou jazycich a jsem vybirava. adam byl jasny od zacatku, tak to bylo jednoduche. v klucicich jmenech moc na vyber neni, to spis u tech holcicich … jen tak namatkou .. na seznamu mam: Andrea, Elizabeth, Karolina, Katerina, Emma, Victoria, Valerie, Veronika atd. u kluku fakt nevim … takze to asi nakonec bude muset tak holcicka byt
jinak Natalka je moc hezke jmeno, ale my uz ji v blizke rodine mame, takze bohuzel, mozna jako druhe jmeno .. no to taky bude orisek ![]()
Joulo ,
s temi korbickami .. ja ti nevim, osobne k tomu duveru nemam, v usa to povolene neni vubec … ale to je samozrejme vase rozhodnuti. ono se to muze pro mimco zdat pohodlnejsi, ale v podstate je to uplne jedno …, ale co do bezpecnosti to na klasicke vajicko nema.
mrkni na tohle, je to sice Matrix, ale myslim si, ze zase takovy rozdil v tom neni.
http://www.adac.de/…8-148367.wmv
Těhulky
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 20+1/23.4. Gen. UTZ, 25.4. cukrovkový test, 2.5. KO) Holčička
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 20+0)
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 17.8 / 19+5/ KO 26.4.) Holčička
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 19+3/ UTZ 20.4.)
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 19+0/ KO 25.4. ) Chlapeček
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 18+6)
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 18+5)
mybe (1974 / Česke Budějovice / TP 9.9 / 18+4/ KO 4.5. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 18+3/ UTZ 3.5. ) Překvapení
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 18+2) Překvapení
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 18+2/KO 20.4 / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 18+2/ KO 23.4.)
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 18+2)
JJ (1973/Mostecko/TP 12.9. /18+2/KO 17.4 , 2.5.) Překvapení
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 18+1)
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 17+6)
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 17+4)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 17+2)
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 17+0/KO 18.4.)
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 16+6)
hanucha (1977 / Brno / TP 25.9. / 16+3/KO 18.4. )
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 16+2/ dvojčátka )
petrax77 (1977 / Praha / TP? / 16+1)
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 16+0/KO 3.5.,11.4. krev)
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 16+0, UTZ 16+5)
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
Krásné dobré ráno ![]()
U nás je tak krásně, doufám, že u vás všech je stejně krásný počasí!
ahojky,
Adys- přesně todle jsem už taky viděla,
A ještě u kluků ušetříš za prášky za antikoncepci
Jsem zvědavá co budete mít, vy si to necháte říct, už v tom mám nějaký chaoz a jsem na všechny zvědavá, hlavně na ty, co už mají nějaké dítko doma. U nás všichni tak nějak očekávali, že to bude holčička, protože v okolí josu samé párečky (kluk+holka).
Luci- u nás je taky nádherně, úplně jasno
a už teď teploučko, i když včera mi to teplo nějak lezlo krkem a to bylo příjemných 20
No nevím, oc budu dělat v létě
Asi se odtěhuje do sklepa ![]()