Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky ,
zdravím vas po víkendu.Našla sem prima videa o prenatalním vyvoji,porodu je to sice v angličtine ale zajímaví.
Ahojte,
tady je po vikendu nejak mrtvo ![]()
Mne se dnes rano udelalo tak blbe, ze jsem se malem slozila. Normalne stojim pred zrcadlem, maluju se a najednou cerno pred ocima a kdybych si nesedla, tak asi omdlim. Rika se, ze nemame veset zaclony a vubec se nekam natahovat nahoru, ale pri malovani, to se mi zda teda divny… ![]()
Jinak o vikendu jste si to doufam vsechny uzily, ja teda jo.
Hanucha
ahoj,
Hanucho - to máš pravdu, je tady po víkendu nějak mrtvo. To si ještě všechny užívají sluníčka ![]()
Tak se šetři a řekni to na kontrole Dr. A Nemáš nízký tlak?
Lenka
Ahoj Leni,
no prave ze nizky tlak nemam, teda aspon minule mi namerili 113/70, coz je celkem OK. Mivala jsem ho nizkej driv, ale to poznam - kdyz se treba rychle zvednu, tak se mi zamota hlava, ale tohle bylo neco jinyho ![]()
No na kontrolu jdu uz pozitri, tak se zeptam. Nejak mi nedela dobre to vedro, tak treba to bude tim.
Hanucha
Ahoj holky ![]()
zdravím vás po víkendu. My jsme si ho užili krásně, byli jsme na chatě a užívali jsme si krásného počasí.
Dnes už je to horší, Dáda má zase kašel, rýmu a zvýšenou teplotu, tak trčíme doma ![]()
Leni, pěkná fotka z Matějské a je hezky vidět, jak Ti roste bříško ![]()
Vochechule, ty šestery narozeniny Ti nezávidím
Nás čekají v rozmezí od 15.4 do 5.6. patery narozeniny a to mi také stačí..... Naštěstí se to neslaví najednou, ale na dvakrát. A to tam máme jedny 30 a jedny 50-tiny.
Hanucho, snad to bude dobré a už se Ti to nebude opakovat. Ale je divné, že to bylo z ničeho nic ![]()
Mějte se hezky
Zuzo- jj, bříško se mi už pěkně klube.
V pátek u našich si ze mě dělal táta srandu, že čekám dvojčata
a pro změnu včera tchýně mi řekla, ž ena mně není ještě nic vidět, tka si vyber
Ale mám ho větší než při Adámkovi.
Gratuluji k pohybům. Já je cítím hlavně když ráno nebo večer ležím (ale ne nějak závratně). Přes den moc ne, to jen hooodně výměčně.
Tak to tchýně asi špatně vidí
Já ty pohyby cítím hlavně v době, kdy jsem alespoň trochu v klidu. Ale dnes jsem miminko cítila i u vaření a to jsem moc v klidu nebyla ![]()
Ahoj holky, tak se take hlasim po vikendu.
Travili jsme ho az prilis aktivne, v sobotu 5-tihodinova prochazka (zabloudila) po Teplickych skalach (skoro 20 km me prohnal nahoru-dolu!). A v nedeli… byli jsme na vode, a sjeli jsem dvakrat okruh kolem Noveho Mesta. Sice ja nepadluju, jen si sedim (a porad se bojim, ze se prevratime), ale stejne je to adrenalin. A ta voda je jeste srudddena.. brr. Rikala jsem si, ze je to prave ta nejvhodnejsi aktivita pro holku s rizikovym tehotenstvim a kluka, co uziva antibiotika kvuli angine
Ale prezili jsme to ve zdravi, docerpali sily na dobrem obidku a bylo vse ok.
Za dva dny jdu na kontrolu, tak zas budu chtit po doktorce aspon jednu poradnou fotku (zatim neni co ani rodicum poslat, sama mazanina). A tesim se, ze je zas uvidim. ![]()
Jinak je mi lip, to je parada zit skoro bez nevolnosti, co?
A kde se da videt fotka z Matejske pouti, asi v galerce? Tak se pujdu mrknout. Uz bude na case take se naucit vkladat sem fotky, uz mi roste bricho, tak vam musim ukazat, jake je „dvojite“ bricho doopravdy, abyste mohly porovnat a spravne vyvest tchyni (ci koho tam jineho) z omylu
![]()
Uzivejte si opalovani. Uz utikam z prace a vidim to na valeni se u rybnika s knizkou.
Pa.
Alina.
Ahoj těhulinky, taky vás moc zdravím.
Náš Mates má od pátku sádru. Hrál si s kamarádem na zahradě a ten ho chytil za ruku tak nešikovně, že mu natáhl vazy v zápěstí, chjo
V pátek jdeme na kontrolu, možná mu to sundají, jak to neni zlomená kost, ale „jenom“ ty vazy, tak by ta sádra měla stačit na týden. Doufám.
Užívejte ještě sluníčka dokud to jde, prý se má zase od středy zatáhnout, ochladit a pršet ![]()
Ahojky,
já vám ty bříška závidím. Já si můžu namlouvat, že tam něco je jem když si lehnu na záda a na podbřišku si nahmatám trošku bouli. Jinak pořád jen to sádlo. V pase mám + 15 cm, což při mejch maxi krmítkách pro miminko pořád není k poznání.
Alino - až zas pojedete courat do Ádru, tak dej vědět, dáme třeba u nás na chalupě v Telicích alespoň čajík nebo něco studenýho.
Ajojky, jdu mrknout na manžu jak šmejdí po zahradě se sekačkou.
ahoj holky,
jako vsichni ostatni i my si uzivame slunicka a teplicka. muzu vam rict, ze tentokrat je to snad poprve, kdy se mi po tom mesici ani nechce zpatky za manzilkem..
no nemela bych to ani rikat, ale spis je to tim pocasim. cely vikend tam prselo a porad hlasi div ne snehove prehanky. asi hodinku od nas na sever napadnul opet snih
. snad se to fakt umoudri, az se vratime a zacne poradny jaro. hned tyden po priletu mame totiz objednanou firmu, ktera nam prijde delat pred domem zahony a sazet kytky, tak snad se k tomu dostanou.
Mono ,
diky, ze tak poctive delas seznamky … jak se vlastne citis? mam pocit, ze jsi mela nejake potize, uz je vsechno v poradku?
Voche ,
tak my tedy meli v sobotu sraz ze stredni skoly po 20
letech … seslo se nas celkem dost. nekteri jedinci prekvapili prijemne a nekteri neprijemne.. ale tak uz to byva. ale pobavili jsme se, zavzpominali, tak to bylo fajn. ![]()
pohyby ,
citim uz celkem dlouho, jeste pred odletem z US, ale porad je to takove nepravidelne.. nemuzu rict, ze bych je citila kazdy den nebo si je aspon neuvedomuju … nekdy citim pres den, nekdy vecer, nekdy az v noci a probudi me to. ale je to porad takovy ‚bublinkovy‘, zadny velky kopani … jednou to citim vylozene kolem pupiku, pak zase dole, potom zase na leve strane … no a parkrat se mi zdalo, ze vylozene citim, jak mi mimis cvrnka na mocak … zatim mi to moc nevadilo, ale az bude vetsi, tak to asi bude jina
jinak bricho uz mam taky celkem velky, uz to nezamaskuju .. ![]()
holky, ve ctvrtek uz letime zpatky, fakt nemuzu verit tomu, ze to tak rychle uteklo
. zitra mi jeste prijede na navstevu kamaradka a pak posledni den streda mi zbyva na baleni a jeste dokupovani nejakych drobnosti, tak nevim, jestli mi vyjde cas se sem podivat… kdyztak se ozvu az po priletu zpatky a podam zpravy z patecni KO …
mejte se krasne…
Adys - dneska jsem na tebe zrovna myslela, když říkali v rádiu, že tady je skoro léto a v USA je pořád zima, sníh a mráz. To pro vás manža přijede na letiště se zimníma bundama. Přibal mu do kufru trošku našeho sluníčka, ať se zahřeje, určitě je zmrzlej z toho počasí tam za tou louží velikou.
![]()
Voche,
no prave! kazdy den vola a stezuje si, jaka je zima … vcera v noci pry byla desna bourka a vichr, ze myslel, ze nam to odnese strechu nad hlavou .. ani se nedivim, ty domy jsou tam stavene jak z karet, tak to vzdycky tak desne profukuje a otrasa celym barakem…
no aspon jsme nacerpali nejakou energii z toho slunicka, ale bude nam to chybet…