Poradna duly
Jana Čurdová
Ajojky,
dneska konečně padla. Už jsem teda doma od 6, ale dělala jsem fofr véču a žehlím. Teď deda zrovna dlabu hrachovku, to zas bude veselo pod peřinkou.
![]()
Hanuch - s těma smlouvama to je občas složitý. Já mám třeba pracoviště celá Česká republika. Ale momentálně mě spíš šéf přemlouvá k tomu, abych šla do kanclu a mě se nechce.
Jinak na kontrolu jdu 3.5. bude prý UTZ, takže půjde i manža s Matýskem a budou okukovat Krevetu, jestli ukáže pinďu nebo prcku.
Přibírání - pořád mi to lítá 1 - 2 kila. Prý to neva, jen nesmím hubnout.
Krevetě začínám sama říkat PERTIZÁNČE, protože se pořád schovává. Kousek bříška mi vykoukne ráno a pak se zavrtá do špeku na břiše a hraje si na partizána. Takže jsem pořád regulérní tlusťoch, hrošice hadr.
![]()
pá pá pá mějte se krásně
Těhulky
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 21.8 / 22+2/ KO 26.4.) Holčička
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 21+5/23.4. Gen. UTZ, 25.4. cukrovkový test, 2.5. KO) Holčička
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 21+4)
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 21+0) Chlapeček
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 20+4/ KO 25.4.) Chlapeček
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 20+3)
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 20+1)
mybe (1974 / Česke Budějovice / TP 9.9 / 20+1/ KO 4.5. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 20+0/ KO 7.5. UTZ 3.5. ) Překvapení
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 19+6) Překvapení
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 19+6/KO 7.5. / UTZ 25.4. ) Překvapení
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 19+6/ KO 14.5.)
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 19+6)
JJ (1973/Mostecko/TP 12.9. /19+6/KO 7.5. , 2.5.) Překvapení
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 19+5)
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 19+3)
hanucha (1977 / Brno / TP 17.9. / 19+1/KO17.5. UTZ 26.4.) Překvapení
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 19+1/UTZ 3.5.)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 18+6) Překvapení
petrax77 (1977 / Praha / TP 20.9. / 18+5/ KO+UTZ 14.5. )
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 18+4/KO 9.5. UTZ 4.5.)
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 18+3)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 17+6/ dvojčátka )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 17+4/KO+ UTZ 3.5.)
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 17+3, UTZ 18+2)
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
HOLČIČKY 2 CHLAPEČCI 2 PŘEKVAPENÍ 6
5 měsíc začíná v 17 tt+ 6/ 6 měsíc v 22tt+2
Dobré ráno
![]()
Já jsem měla pracovní víkend. Dělala jsem pořádek ve skříních, odnesla zimní věci na půdu, postavila komodu a prala jsem věci pro mimčo. Dneska ještě vyžehlím a mám skoro všechno nachystané a můžu lenošit až do srpna
Už mi chybí jenom kočárek a kosmetika. ![]()
Holky já jsem měla dneska šílenou noc. Vůbec jsem se nevyspala. Večer jsem se tak lekla že mě pak celou noc bolelo šíleně břicho ( prďola ale vesele kope tak se jí snad nic nestalo)
![]()
Kolem 21:30 nám asi 50 m. od baráku někdo začal házet petardy ( ty nejsilnější megy). Já jsem se strašně lekla. Ti idioti stříleli asi půl hodiny tak jsem už na ně vyletěla ( myslela jsem si že to jsou puberťáci od sousedů). Seřvala jsem je a ukázalo se že to jsou sousedi (oba 40 let). A strašně se smáli že vždyť se nic neděje
Jo jim se nic neděje oni mají velké děcka ale že já se lekla jak sviňa a Michalek se vzbudil a pak nemohl usnout protože se bál to jim bylo jedno.
No… tak jsem si postěžovala a už mi je líp ![]()
Bříško..... No já už mám mega pupek ( aspoň mi to tak připadá)
Večer jak přijde manžel z práce tak ho poprosím ať mi ho vyfotí.
Přeřeky … ještě jsem se nepřekecla. Já od začátku o mimču mluvím jako o prckovi.
Adys… docela vám závidím ty Vaše výlety. Manžel je teď celé dny v práci tak sedím sama doma a docela se nudím…
Dneska mi začal 6 měsíc!!!!!!!!!!!
Už aby byl srpen ![]()
Zatím se mějte PA
![]()
Ahoj maminy…
Zuzi, to musel byt krasny vylet do zoo
..a tebe Alino docela lituju..takhle cestovat daleko…
…
Adys..uzivej vylety…hned bych zase nekam s pritelem jela… ![]()
Katko, mam velkou radost, ze je vsechno v poradku…je to super… ![]()
Hanucho..taky me nestresuji kila…do myho odjezdu jsem nepribrala ani kilo..porad 50 kilo…az mi to bylo i trosku divny, ale tam jsem poctive papala
a dopravala si samy zmrzlinky atd, takze to vylitlo nahoru rychle
.Jinak v Recku taky nikdo nepoznal, ze jsem tehu…az posledni den jsme to rekli kamaradum a zacali hned gratulovat…a to mi tam to brisko docela dost narostlo… ![]()
radik, taky super, ze ko v poradku…to jsem zvedava, jestli to teda bude holcicka nebo chlapecek ![]()
Voche…proc se ti nechce do kanclu?
lenak…na nejaky lezeni ani nemysli..hezky budes v tom 30tt nakupovat, jak to mas naplanovany ![]()
MonaP, to teda byla noc…ja dneska taky nic moc…vcera me docela dost bolelo bricho, hlava a asi jsem trosku mela teplotu…dneska rano jsem podruhy za cely tehu zvracela…vubec nevim proc…
…asi z toho jogurtu, co jsem mela k snidani.....a porad mi neni tak nejak dobre…
tak jdu zase pracovat, sefka uz prisla…mejte se krasne a opatrujte se… ![]()
Dobré ráno ![]()
Tak to jsou teda pěkní blázni s těma petardama, to byli asi opilí, ne?
Takový věci mě taky pěkně rozčílej ![]()
Mario, tak na mě to pozná každej, že jsem těhu už tak od 8 tt
Teď už mám fakt velký bříšo, je vidět i ve volným triku…
No, já se jdu vysprchnout a pojedu na ko a utz, tak držte palce.
Zatím ahojky a všem přeju krásný den ![]()
Luci držím palečky na ko ať je všechno v pořádku.
Sousedi opilí nebyli, nevím co je to napadlo ![]()
Holky teď jsem našla úplně úžasné video. Udělala ho jedna paní z fotek svých dětí. Má je 3 a v srpnu se chtějí začít snažit o čtvrté. Jestli budete mít čas tak se mrkněte…
http://www.youtube.com/watch?…
Normálně mi ukápla slza. No jo hormony.......
![]()
Luci, na me je to ted prave taky docela videt. I ve volnem triku…myslela jsem, jak to kazdy pozna a ono nic…
…tak priste nooo
…drzim palce na ko a utz… ![]()
MonaP, to je krasny video…
…ty holcicky jsou na konci uplne stejne..
…
jeste jsem zapomela napsat, ze 8.6. jdu na 4D utz do gennetu, tak uz ted se moc tesim, protoze pak poletim za pritelem, takze uvidi cerstvoucky miminko na dvd.....bude z toho uneseny… ![]()
Ahoj tehulky,
tak se konecne po delsi dobe hlasim, ale byla tady na par dni kamaradka a tak jsem nestihala internet. Ted uz jsem ale zase „pripojena“.
Nejdrive jsem moc moc rada, ze vsechny kontroly a utz dopadaji dobre a vsem, ktere jeste nemaji velky utz za sebou preju jeho pohodove proziti!
HLASIM, ZE MAME POTVRZENEHO CHLAPECKA!!!! ![]()
My jsme to teda prozradili vsem. A rozhodli jsme se, ze se bude jmenovat Tomasek. Jako Francescuv tatinek. Francescova maminka byla dojata, i kdyz to normalne nedava najevo.....
Sestilete holcicky od Francescovy sestry se pry kazdy vecer modlily, aby to byl chlapecek tak jsou pry moc spokojene ![]()
Podle UTZ je vsechno v poradku, i kdyz doktor nemel nejlepsi naladu a tak nam mimco ukazal jen na kratickou chvilicku
Videla jsem, jak hyba rucickama, jako by nam maval
Navic mu v jednu chvili doktor rikal…„tak se konecne otoc.....s tema detma je teda prace“…tak miminku poprve nekdo vynadal ![]()
No hlavne, ze je zdrave a prospiva…dnes bychom meli byt ve 20 tt+4 podle posledniho utz, tak to zatim vypada na termin porodu kolem toho 7. zari.....treti utz mame az v cervenci, ale v patek jdu na ko k me gynekolozce, tak si zase poslechnu alespon srdicko!
Pred chvili nam dorazila autosedacka-vajicko od chicco autofix, ktera by mela podle testu patrit k tem nejbezpecnejsim a kocarek taky chicco, je to trojkolka, ale se vsema moznyma doplnkama na zimu i na leto…mimco v ni budeme vozit az cca od unora, ale koupili jsme ji uz ted, protoze jsme ji vyhrali ve drazbe Ebay…novou se vsim vsudy za 107 Euro + 20 Euro doprava, ale rozhodli jsme se koupit od stejneho prodejce i autosedacku, tak nam to poslali bez prirazky pri jednom.....i sedacka vysla levneji nez v obchode.....tak se nam tady zacinaji kupit detske vecicky ![]()
Kocarek:
http://www.chiccoweb.it/…7_detail.asp?…
Autosedacka:
http://www.chiccoweb.it/…8_detail.asp?…
MonaP…i ja uz peru a zehlim.....a pomalicku chystam, ale myslim, ze ty nejmensi veci vyperu jeste jednou tak v cervenci…uvidime.....
Jinak tady hlasi na leto silena vedra az 40 C.....tak si radsi nepredstavuju co budeme s mimiskem v lete delat…uz ted je tady i vecer cca 24 C a to je duben!
Marusko vitam doma…jsem rada, ze to s pritelem a hlavne s jeho rodinou klapalo.
Drzim palecky na Utz i Adys a vsem, ktere to ceka!
Mejte se krasne!
Barca ![]()
Ahojky,
tak jsem konečně nechala v nabíječce baterky do foťáku do rána, tak mám i svou první těhu fotku. Ale jako těhule si teda vůbec nepřipadám, nebo vám snad některé jo???????????????? Někam se mi vrazilo asi do zadku, ten mi teda vyrostl.
![]()
Mari - do kanclu nechci ani za pozlacený prasátko. Já jsem zvyklá celej den být mezi zákazníkama, v autě, když to řeknu hodně drze, tak si celej den můžu dělat co chci, ale musím udělat svou práci. To že ještě stihnu zajít na kosmetiku, k holiči, ke kamarádce - bývalé zákaznici, která má 3 měsíční holčičku..................... je trošku moje plus, že jsem si to uspořádala tak, že to všechno stihnu. Mám svatej klid, služební auto, mobil................ a v těch našich kancelářích to je samá ženská a já to se ženskejma vůbec neumím. Zlatě pracovat s chlapama.
Denska mám obří úspěch - musím se pochválit. Sehnala jsem podprdu, na objednávku z Němec 85 H. Pak už prej sportovky a stan.
Jako bych za to mohla, že mi to tam vyrostlo.
![]()
Pá pá, pohlaďte bříška.
![]()
Ahoj těhulky,
tak Vás všechny zase zdravím ![]()
Jsem ráda, že jste napsaly, jak jste na tom s váhou - trošku mne to uklidnilo, že žádné přesné tabulky na váhové přírůstky asi nejsou a at si doktor trhne nohou ![]()
Mám za sebou dost těžkej týden. V pátek se nám v práci zhroutil jeden projekt, v sobotu ráno jsem už byla v 6 v práci, doma jsme se s přítelem poprvé (!!!!) spolu pohádali…No stálo to za to. Ale v neděli už bylo usmiřování a to bylo tuze pěkné ![]()
Ted jsem byla 2 dny na školení a asi z toho sezení na nepohodlných židlí jsem si nějak „pomačkala“ bříško a to mne ted fakt dost bolí. Jednak se mi během dne hrozně zvětšilo a bolí mne záda, břicho - trošku takový ten pocit, jako když mám dostat menstruaci. Tak doufám, že je to jen z únavy a že to do rána přejde.
Zítra musím dopo do práce, ale mám pak dovolenou - přijede mi kamarádka ze Šumperka, tak si uděláme den pro sebe. Už se moc těším. Má 2 holčičky (4 a 2 roky) a plánují ještě třetí dítko. Tak to probereme ze všech stran
Jo, a taky plánujeme jít do zoo.
Barco - ten pokojíček, co jsi posílala, je fakt úžasný.
A jinak u nás stále nic pro mimčo nenakupujeme ani nevybíráme. Stále si to plánuji až na červen-červenec. Zatím se mi to daří dodržet, protože do obchodů moc nechodím (jen když je to nezbytně nutné), takže se mi nemůže stát, že bych jen tak náhodou zapadla do krámu s věcma na mimčo. Jojo, nejlepší ochrana je prevence ![]()
Tak se mějte krásně.
Ahojky,
tak jsme dneska výletili se švagrovou v Praze, naechala jsem jen za hadry pro Adámka v HM přes 2000,– a to je tak nutně potřebujeme
Ale aspoň je barevně sladěný. Jak jsme přijeli, tak jsem běžela za kamarádkou do porodnice, Lotynka je opravdu drobeček, přitom má na délku 48 cm a Adám měl 51 , takže to tak rozdíl nemůže být. Ale opravdu mi přišla taková maličká.
Voche- nepotěším tě, ale taky tam moc to bříško nevidím
Ale neboj, už určitě začne růst.
Barčo -konečně máme kámoše do party, už jsme myslela, ž e se vzáří budou rodit jen samé holčičky )když kouknu i ke konkurenci na BC) Jo a Tomáše (ale s diakritikou) je u nás taky na lístečku, ale my jména ještě moc neřešíme. Já jsem si přečetla seznamy a zjistila, ž emi zrovna žádné extra nepadlo do oka, tak fakt nevím.
Co takhle mi holky poradit. aby se to hodilo k příjmení KOREC a ke jménu Adam. Moc nechci, aby obsahovalo „R“. Tak teď babo raď.
![]()
Jo ještě mě napdalo, chtělo by to opravdu popisovat vložené fotky, protože si myslím, že za měsíc nebudeme vědět, komu patří. Když se zapomene, tka to přidat do komentáře. Souhlasíte ![]()
Jdu se navečeřet.
Tak papa.
Lenka
Vymyslela jsem novej termín pro moje neexistující těhu břicho. Mám TĚHOTNÉ SÁDLO.
![]()
To já mám taky spoustu těhotnýho sádla - a dokonce i na zadku a stehnech. že bych čekala trojčata?
Tak já mám taky těhotné sádlo na zadku, stehnech a bocích a to pořádně
![]()