Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
přeji pěkný večer ![]()
Dnes jsem se byla opět koukat na kočárky, chtěla jsem ten náš vidět ještě v tmavě modré barvě, ale zvítězil u mě zelený
Možná se někomu bude zdát až moc výrazný, ale mě se hrozně líbí. Dokonce bych si nikdy nemyslela, že bych si pořídila zeleno-modrý kočárek. A o tyto kočárky je prý veliký zájem a dodací lhůta je 4-6 týdnů. Talk ho budeme muset objednat někdy začátkem července. Hodím sem odkaz na ten kočárek, jsem zvědavá, jestli se vám v té barevné kombinaci bude líbit
http://www.robinsn.cz/…67788286.php
MonoP, koukala jsem na to video, jak jsi sem dávala ten odkaz a je to něco krásného, moc se jim to povedlo ![]()
Voche, ten termín pro těhotné sádlo, mě velice pobavilo
, to se Ti povedlo. ikdyž na Tobě není zatím moc vidět bříško, tak to určitě doženeš později, toho bych se nebála
Jinak Ti také budu moc držet palečky, aby plodovka dopadla dobře. Ale určitě to dopadne stejně jako u holek a vše bude v pořádku ![]()
Maxiku, mocdržím palečky, aby vše dopadlo dobře a miminko mělo srdíčko v pořádku. Určitě to bude dobré, věř tomu
LUCI, Ty máš teda pěkně veliké miminko, je vidět, že se má v bříšku dobře
Já jdu 3.5. tak jsem zvědavá, jak je to naše veliké a dlouhé ![]()
kat-ko, docela Ti závidím, že máš tu cukrovku již za sebou. Když jsem na ní byla před 4 lety, tak jsem jim tam málem omdlela
Jsem zvyklá ráno snídat a bylo to na mě nějaké dlouhé. Dokonce mi pak sestra dovolila, se alespoň trochu napít vody. Doufám, že to tentokrát zvládnu v pohodě
Brčo, gratuluji k chlapečkovi
![]()
adys, tak to je super, že kontrola dopadla dobře
Jsem zvědavá, jak vám to tajemství s pohlavím dloho vydrží, když už to ví tchýně ![]()
Alino, Lenko a Mario, máte už krásné pupíky
![]()
a fotky miminek z UTZ, jsou všechny super, všude už jsou miminka krásně vidět
. Já už se nemůžu dočkat příštího týdne,a ž miminko také uvidím ![]()
Tak to je vše, mějte se krásně a dobrou noc všem ![]()
Voche ,
tak ja mam asi o 10cm min nez ty, zato toho
la mam o peknych par kilo vic nez ty … ![]()
kdyz uz jsi to nacala .. chtela jsem se zeptat, jak to funguje s tim krouzkem na zaludek? muzes jist pak vsechno? ja mam v okoli 2 zensky, ktere maji za sebou zmenseni zaludku a ty treba nemohly jist vsechno. hlavne musely strasne pomalu zkouset, co jim neudela spatne a i ted mohou jist jenom po strasne malych porcich … si vzdycky rikam, ze radsi budu tlusta, nez abych se nemohla poradne najist ![]()
Zuzi ,
mne se ty barvicky libi naramne … je to takovy zase trochu jiny … ja jak jsem ted byla v CR a videla maminy s kocarkama, tak mi prisly vsechny takove podobne, na jedno brdo
.. tenhle je moc hezkej …
my budeme mit po adovi … udelal nam dobrou sluzbu, ma to u sebe i vajicko, takze zabijeme 2 mouchy jednou ranou. jeste se vejdeme do platnosti sedacky. taky se daji zvednout ty ‚nohy‘ a polozit uplne narovno, necha z toho udelat uzavreny kocarek, takze pro to male mimco je to akorat.
tady je obrazek .. ale my mame v tmave modre kosticce, ted uz je to zase trochu jinaci, modernejsi ![]()
Těhulky
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 21.8 / 22+4/ KO 26.4.) Holčička
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 22+0/23.4. Gen. UTZ, 25.4. cukrovkový test, 2.5. KO) Holčička
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 21+6)
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 21+2) Chlapeček
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 20+6/ KO 23.5.) Chlapeček
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 20+5)
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 20+3)
mybe (1974 / Česke Budějovice / TP 9.9 / 20+3/ KO 4.5. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 20+2/ KO 7.5. UTZ 3.5. ) Překvapení
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 20+1) Překvapení
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 20+0/KO 7.5. / UTZ 30.5 ) Překvapení
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 20+1/ KO 14.5.)
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 20+1)
JJ (1973/Mostecko/TP 12.9. /20+1/KO 7.5. , 2.5.) Překvapení
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 20+0)
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 19+5)
hanucha (1977 / Brno / TP 17.9. / 19+3/KO17.5. UTZ 26.4.) Překvapení
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 19+3/UTZ 3.5.)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 19+1) Překvapení
petrax77 (1977 / Praha / TP 20.9. / 19+0/ KO+UTZ 14.5. )
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 18+6/KO 9.5. UTZ 4.5.)
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 18+5)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 18+1/ dvojčátka )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 17+6/KO+ UTZ 3.5.)
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 17+5, UTZ 18+4)
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
HOLČIČKY 2 CHLAPEČCI 2 PŘEKVAPENÍ 6
Ahojky…
teda..fotecky jsou uplne nadherny…taky se uz tesim na pristi tyden…koukala jsem, ze jdeme ve stejny den Zuzi a Voche… ![]()
jinak Zuzi, ja jsem o tyhle barve taky uvazovala…jen jsem chtela ten kocarek F3…ale s pritelem jsme vybrali cerveny pro holku a modry kluka a ne F3, ale Quinny Speedy..vypada tak hezky lehounce a nestoji zase tolik…myslim tim oproti Jane atd.....
Voche…jak se citis? To je dobre, ze manzi kolem tebe lita a stara se ![]()
adys, mam radost, ze z ko je vsechno v poradku… ![]()
zatim papa..... ![]()
Ahoj,
Adys- dobře, že kontrola dopadla dobře, a miminko je v pořádku. Když už to pohlaví ví tchýně, tak by jsme ho mohli vědět i my, ne
Ba ne, jak chcete, v září bude aspoň víc překvápek a budou ty porody zajímavější.
zuzo- ta barva se mi taky celkem líbí, jestli opravdu taková tlumenější zelená. Já jsem docela navšechno konzervativní, takže moc na barvičky nejsem. Protože hlavně mám strach, že s emi to pak rychleji okouká ![]()
Tak holky, přeji hekzý den.
Tady to vypadá zase ně pěkný slunečný.
Lenka
Ahojte,
Adys - to bych se teda na manzela pekne nastvala, ze to tak za tepla vyzvanil, kdyz jste se dohodli ze to nereknete. Pac kdyz uz to vi tchyne, tak si bud jista, ze to za chvili budou vedet vsichni… konecne manzel bude po ni ne? Tak vas teda budu nudit (bavit) jmenama, ktery jsem vybrala, ale je mi jasny, ze si budete asi tukat na hlavu. Takze klucici: Martin, Denis, Samuel, Tristan, Alen, Alan, Dominik, Oskar, Alvar, Bertold, Adrian, Zenobert, Jonatan, Ian, Leonard, Roland, Antal, Antonio, Filibert, Mario, Alfons, Sebastian, Matyas… A holcici: Editha, Bianka, Veronica, Verena, Matilda, Leonie, Dita, Dina, Violeta, Loreta, Tara, Margita, Gita, Alma, Aletea, Helga, Margareta, Arleta, Magdalena, Marlena, Anna, Anika, Naneta, Marta, Rovena, Kira, Klarisa, Mirela, Bernadeta, Linda, Gina, Mariana, Lina, Taisa, Sabina, Mariam. Tak snad si neco vyberete.
Dneska jdu na UTZ toho srdicka, dokonce snad konecne taky pujde ten muj chlap nemoznej. Vcera se vratil z Lotysska, zitra jede na Slovensko a pristi tyden na 20 dni do Vietnamu, Tak si to tu bez nej opravdu uziju :-/.
Mejte se hezky!
Hanucha
Ahoj holky,
dneska rano se tady trosku zatahlo, ale je silny vitr, tak myslim, ze prset nebude…uz tady hlasi alarm kvuli suchu.....a to je teprve duben!
Vcera jsme si udelali vylet pesky do centra a opravdu mi to pripadalo jako v lete…slunicko a 27C.
Diky za gratulace k Tomaskovi…uz aby bylo zari ![]()
Zuzi ten kocarek je moc hezky…ja mam rada barvicky pro deti proto jsme si i my vybrali tm. zeleny v kombinaci se zlutou.
Kat-ko, vcera se nam podarilo trojkolku slozit, ale bylo to pomerne slozite…doufam, ze jsme ji slozili dobre jen se jeste pro jistotu zajdu kouknout do obchodu, kde ji prodavaji a obkouknout jestli ji maji stejne slozenou jako my ![]()
Jinak je docela velka…ale predni kolecko je plne otocne, tak je super ovladatelna.
Marusko a kdy letis znovu? Jak dlouho se vlastne muze letat v tehotenstvi? Ja jsem slysela neco o sedmem mesici…
Adys ani nase fotky z posledniho utz nejsou nic moc.....ja nedokazu rozeznat nic ani na jedne z nich…no tak nam budou do albumu stacit ty s sijoveho projasneni ![]()
Gratuluju k dvojimu obcanstvi…ja jeste nevim jestli o to italske pozadam…vyrizeni trva cca 2 roky…a na konzulate se me ptali proc ho vlastne chci … snad kvuli voleb… taky bych mela narok na dvoji obcanstvi jak ceske tak italske.....ale u toho italskeho jeste uvidim…moc se mi nechce behat po uradech…
Hanucha.....ja jsem mela vymyslene pro holcicku Veronicu.....a dalsi moznost byla Noemi…se jmeny pro chlapecka je to tezsi…
Voche…drzim moc moc palecky na pondeli. Budu na tebe myslet!
Dobrou chut vsem k obidku (ja jsem si uz dala vajecinu se sunkou
)
Barca + Tomasek
21 tt ![]()
Aojky, už jsem z kolbenky doma.
Adys - je to přesně tak, jak to pozoruješ v okolí. Já třeba po operaci jedla jogurt, jeden blbej bílej, celej den. Všechno jsem musela opravdu testovat, pokud mi to nesedlo, nemohla jsem dýchat jak mě bolelo na hrudi a šlo to všechno ven. V nemocnici mi dr říkal, at si odměřím 4 polévkuvé lžice a to je moje porce. Od té doby taky naproso nesnesu maso, to bliju hned ještě teď. Naštěstí ho ani nějak extra nemusím, ale zase vrazím nehorázný prachy do sýrů a ryb. Teď mi vlastně po 5 letech nedělá problém sníst nějakou menší bagetu, ted se přemlouvám a občas je se šunkou, ale koušu ji celé dopoledne v autě. Jinak jsem za rok, ten se hubne, zhubla ze 135 na 67. To už mi ale nadávali, že jsem chrastidlo. A když jsem se rozvedla, protože jsem byla moooooc hubená a narostlo mi trochu sebevědomí a kdo ví co ještě. A Kájouch( teď manžel) si mě zase trošku vykrmil. To bylo pořá kokoládíčku miláčku, dáme si vínečko, no a po tom se pěkně tlustne. Teď si myslím, že tak moc nepřibírám, protože není k televizi večer lahvinka vínečka a jím pořád stejně.
Tak jsem se vypsala a půjdu vyžehli tu haldu prádla, co se mi tu nějak vylíhla, ať mají kluci příští týden co na sebe. Budu jenom ležet.
Ahojda…
vložila jsem do galerky fotky kočárku, na kterým jsme se shodli s přítelem. Myslím,že Luci má stejnej vybranej viď? ![]()
Radiku- už prcek taky pěkně vykukuje
Pěkný bříško a sluší ti to.
Kočárek taky pěkný, jakou barvu? Tu oranžovou nebo zelenou? ![]()
Ahoj holky,
tak to jsem ráda, že se vám ta barevná kombinace kočárku líbí ![]()
radiku, na fotce Ti to sluší a už máš pěkné bříško, to se nedivím, že Tě lidé pouští v MHD sednout
Také jsem zvědavá, pro jakou barvu kočárku se rozhodnete. Takovou barvu na kočárku jsem u nikoho ještě neviděla, ale pro miminko je určitě ta barva veselá. Já mám raději pro děti veselejší barvičky, než decentní
Jinak se mi včera miminko přestěhovalo v jednu chvíli na pravou stranu a udělalo mi na břiše bouličku. To bylo úžasné, cítit něco jiného než kopání ![]()
Zatim pa
Jo, Radiku, my jsme se shodli doma taky na X-lander-xa a to na zelené barvičce
je naprosto super ![]()
Hanu ,
doufam, ze KO srdicka dopadla dobre ![]()
jinak vztahy s tchyni jsou slozitejsi. ona je to manzelova nevl. mama, takze moje jakoby nevl. tchyne
a taky proto si rikam, ze snad po ni nic nepodedil
. ona je celkem v pohode, je az moc hodna, coz nekdy leze na nervy, ale mohlo by to byt horsi. na druhou stranu, kdyz ji reknu, aby nikomu nic nerekla, tak nerekne. vcera pry na ni nalehal muj svagr v kostele, aby mu to rekla a ona to udrzela v tajnosti, takze v pohode.
taky diky za ty tipy na jmena … nektera tam jsou opravdu moc hezka. ale asi mam vysoke naroky. hodne z tech jmen uz mame bud v rodine nebo je maji kolem kamaradi a dalsi jmena jsou na me bud moc zvlastni nebo se proste nehodi k nasemu italskemu prijmeni
.. ale budu patrat dal … ![]()
Barco ,
to vyrizeni italskeho obcanstvi teda opravdu trva u vas dlouho. ja si zazadala v rijnu lonskeho roku, v listopadu jsem byla na otiscich prstu a v breznu mi poslali pozvanku na duben na pohovor a na test. jeste musim slozit prisahu, ale to uz je formalita. kdybych si nesmela nechat ceske obcanstvi tak bych do toho asi nesla, ale rikam si, ze clovek nevi, kdy se to muze hodit. mozna nejde ani tak o tu moznost volit, ale clovek ma pak i vetsi moznosti co se tyka zamestnani, protoze muze pracovat ve statni sprave a pro vladu
. jinak jsem to vsechno zarizovala postou, nikam na urady jsem nemusela, az na tu finalni fazi.
Voche ,
tak to je docela sila s tim jidlem … nevim, jestli bych mela tak silnou vuli a sla do toho. ale asi je fakt, ze kdyz se ti to do toho zaludku proste nevejde, tak se neda nic delat, nez jist takhle malinko. vim, ze ta moje znama usrkava ze sklenice vody celej den.
jeste jsem chtela rict, ze me ted posledni 2 dny docela boli zada v krizi. nekdy mi v nich tak lupne a bolest projede az do nohy, ze se mam asi na co tesit. jo a taky mi prijde, ze me zacina bolet v trislech a panevni kost. s adamem jsem to mela az ke konci a tentokrat uz ted ![]()
hezkej patek ![]()
Těhulky
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 21.8 / 22+5/ KO 26.4.) Holčička
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 22+1/23.4. Gen. UTZ, 25.4. cukrovkový test, 2.5. KO) Holčička
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 22+0)
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 21+3) Chlapeček
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 21+0/ KO 23.5.) Chlapeček
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 20+6)
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 20+4)
mybe (1974 / Česke Budějovice / TP 9.9 / 20+4/ KO 4.5. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 20+3/ KO 7.5. UTZ 3.5. ) Překvapení
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 20+2) Překvapení
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 20+1/KO 7.5. / UTZ 30.5 ) Překvapení
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 20+2/ KO 14.5.)
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 20+2)
JJ (1973/Mostecko/TP 12.9. /20+2/KO 7.5. , 2.5.) Překvapení
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 20+1)
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 19+6)
hanucha (1977 / Brno / TP 17.9. / 19+4/KO17.5. UTZ 26.4.) Překvapení
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 19+4/UTZ 3.5.)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 19+2) Překvapení
petrax77 (1977 / Praha / TP 20.9. / 19+1/ KO+UTZ 14.5. )
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 19+0/KO 9.5. UTZ 4.5.)
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 18+6)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 18+2/ dvojčátka )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 18+0/KO+ UTZ 3.5.)
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 17+6, UTZ 18+5)
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
HOLČIČKY 2 CHLAPEČCI 2 PŘEKVAPENÍ 6
Ahoj maminy…
jak se mate?
Radiku, moc ti to slusi…a kocarky jsou krasny…taky se nedivim, ze te pousti v mhd sednout…dneska jsem si vzala upnuty tricko a jedna holka uz tak na me koukala, ale nepustila......
…
Barco, chtela bych letet 15.5. Vzdycky jsem si myslela, ze nebudu muset jit na tu cukrovku, ale dneska mimi tata rikal, ze jeho mama cukrovku mela a pritelovo tata ji ma taky…tak nevim, jestli me na to posle…ani nevim, kdy se chodi…chtela jsem si dneska zarezervovat letenky, tak mam asi smulu ![]()
zatim papa a opatrujte se… ![]()