Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
594
2.5.07 15:12

Ahojky, tak už jsem konečně doma. Všechno proběhlo v pohodě, teď jen čekat na výsledky. Jdu chrnět a zítra mrknu, trochu to na břiše tlačí a štípe. pápápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
2.5.07 16:42

Ahojte,
nejak jsem se sem dneska nemohla dostat, po tom dni volna porad sama prace… Vochechule - jen jsem chtela napsat ze my na tebe taky myslime… A budeme dal, at to cekani rychle utece a je vsechno v poradku. Hezky odpocivej! :wink:
Adys - jsem to nejak popletla ty datumy, 30 jako 30.. :D No a s tou vodou, to mate teda dobrou zabavu 8O
Maru + Zuzi - hezky UTZ preju, Marusko - hlavne aby mimco nespalo a nebylo v jedny poloze. U mne bylo hezky vzhuru, rikal mi ted kamarad, ze kdyz chcete overit, jeslti se mimco ma dobre a chcete aby kopalo, tak se ma napit trochu ovocneho dzusu.. Tak jsem to vcera zkusila, dala jsem si 1/4 litru bananoveho dzusu a to jste nevidely ten rachot po deseti minutach! :-) :-) Normalne mi miminko vzdycky kope jen do jednoho mista, ale co predvadelo ted, to byl normalni trenink na boxersky zapas… :D Tak to zkus, ale zase aby se nehybalo moc, aby se to dalo nejak videt. :wink:
Leni - my jsme se libali pod rozkvetlyma stromama uz nekdy pred 14 dnima, ted uz je tu vsechno odkvetly…
Tak jestli vas neupalili (doufam ze ne :wink: ), tak hezky piste at mame tu stou stranku!
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
2.5.07 16:58

ahoj těhulky,

Voche, dodatečně přejí vše nej nej nej k narozeninkám a neboj se výsledků, určitě to bude v pořádku!!!

Haňucho, tak já to dneska s tím džusem vyzkouším, to jsem zvědavá :lol:

Mario, taky mě teď občas pobolívá jako trochu na MS, tak sem ráda, že nejsem sama a že to nic neznamená.

Ale jsem teď víc taková unavená, takže si jdu klidně i přes den lehnout.

Maxiku, musím Ti pochválit pokojíček, fakt moc krásný obrázky, já krtečka zbožňuju od malička :wink: Kdo to maloval?

Adys, ten déšť nezávidím, ale tady by to bylo potřeba jako sůl, aby aspoň v noci pršelo…, je tu úplně vyprahlo, už zaléváme i trávu, aby nerezla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
2.5.07 17:50

Hezky vecer!

Voche poradne odpocivej urcite to bude ok.

S tim ovocnym dzusem to taky zkusim…obcas maly kope ale spise dopoledne…vecer a v noci zatim asi spi anebo spim ja a nevnimam ho… :wink:
Nicmene je to super pocit vedet alespon vim, ze se ma dobre kdyz kope…

Holky urcite se kouknu i do te druhe porodnice. Ted jsem se trochu uklidnila, protoze jsem se pripojila na italske forum a tri mamci mi odpovedely, ze rodily v te same porodnici a ze se nejedna o chodbu, ale o monitorovaci mistnost, kde urcita privacy je, i kdyz ne 100%. Navic je tahle porodnice povazovana za jednu z nejlepsich v Italii tykajici se novorozenecke pece, tak proto je porad tak neprijemne plna…nicmene 3 maminky na pokoji mi nepripada zase tak moc…kolik jich byva normalne v Cechach?

Ciao ciao :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
2.5.07 19:44

Ahoj,

tak s emusím pochlubit, dneska jsem se vykopala a byla na cvičení pro těhotné. Ale musím přiznat, bylo to docela náročné, pro mé zlenivělé tělo :oops: :lol:

barčo- v Čechách jsou taky asi 3 maminky na pokojích. Záleží také asi v jaké porodnici. Já jsem teda měla placený pokoj a byla tam sama a nemůžu si to vynachválit. docela pohodička. I když pak jsem si říkala, že bych se aspoň s někým seznámila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
2.5.07 19:47

Ahoj holky,

to jsem ale zase dlouho nepsala, prostě jedna velká ostuda :oops:

Měli jsme krásný víkend :lol: , resp. takovou malou dovolenou - 4 dny volna a cestovali jsme po jižních Čechách a Moravě (Telč, Slavonice, Bítov, Mikulov, Pálava a na závěr Punkevní jeskyně). Já už to fakt potřebovala. Nějak špatně začínám snášet práci - je dost stresová, často 10 hod denně, v jednom kuse nějaká jednání. A moje tělo najednou ten stres přestalo zvládat. V pátek jsem po práci doma normálně bulela, že to nezvládám, že celý den jen po mně někdo něco chce, všichni chtějí schůzky, které vůbec nestíhám..... Projevuje se to dost nepříjemně - jednou jsem málem omdlela, hrozně zrychlený tep, klepání rukou a psychicky hodně bídně…No, dost jsme to doma rozebírali a uvidím, když se to do dvou týdnů nezlepší, tak možná zkusím požádat Dr. o nemocenskou. :cry:

Pohyby stále necítím :cry: :x To určitě ty moje špeky je tlumí :twisted:
Ale jednou mimčo kopne pořádně, že i ty špeky prokopne :lol: :lol: Už se nemůžu dočkat.

Voche - dodatečně vše nej :P A samozřejmě držím palečky na výsledky. Zatím si užívej dovolenou.

Všem krásný týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
2.5.07 20:18

Ahoj těhulky,
nestíhám vás dočítat, natož reagovat :roll: :oops:
V sobotu jsme vyrazili s klukama na větší výlet do Německa, do Legolandu a bylo to moc bezva, můžu jen doporučit :wink: Kluci si to užili a manža taky :lol: :lol: :lol: Včera jsme byli ve Dvoře Králové na Safari a taky pěkný až na to, jaká byla zima :o
Dneska jsem byla na kontrole a vše je OK, i test na cukrovku vyšel dobře :D

Vochi, myslím na tebe a odpočívej, všechno bude v pořádku!!!!!

Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli nějak naplánujeme ten srazík :?:

Opatrujte se a pohlaďte bříška!!!!!!

http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
2.5.07 20:24

Tak mě tak napadlo, když katka píše o tom srazíku. Nešel by třeba udělat nekdy v průběhu výstav BabyExpo nebo For Kids? Mám v plánu na jednu jet, tak že byhc vás taky poznala :wink:
Jak chcete, to byl jen můj návrh.
Tak dobrou, jsem nějaká znavená z toho cvičení.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
2.5.07 21:09

Leni, já myslím, když se to domluví, tak by mohlo :wink: Koukala jsem po netu a Baby expo je 11.-13.května a
For Kids je 24.-27.května .
Holky, jestli budete tak nějak vědět, kdy byste mohli, dejte vědět.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
2.5.07 22:45

Holky…ani nevím, že je Baby Expo nějaké :-) A kde je?
jo a s tim srazíkem…klído…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
3.5.07 06:54

Těhulky

MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 21.8 / 23+4/ KO 10.5.) Holčička 

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 23+0/ 2.5. KO) Holčička 

Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 22+6)
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 22+2) Chlapeček 

lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 21+6/ KO 23.5.) Chlapeček 

Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 21+5)
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 21+3)
mybe (1974 / Česke Budějovice / TP 9.9 / 21+3/ KO 4.5. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 21+2/ KO 7.5. UTZ 3.5. ) Překvapení 

LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 21+1) Překvapení 

adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 21+1/KO 7.5. ) Překvapení 

radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 21+1/ KO 14.5.)
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 21+1)
JJ (1973/Mostecko/TP 12.9. /21+1/KO 7.5. , 2.5.) Překvapení 

maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 21+0)
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 20+5)
hanucha (1977 / Brno / TP 17.9. / 20+3/KO17.5. ) Překvapení 

Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 20+3/UTZ 3.5.)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 20+1) Překvapení 

petrax77 (1977 / Praha / TP 20.9. / 20+0/ KO+UTZ 14.5. )
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 19+6/KO 9.5. UTZ 4.5.)
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 19+5)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 19+1/ dvojčátka )

Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 18+6/KO+ UTZ 3.5.)
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 18+5, UTZ 19+4)

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
3.5.07 07:38

Dobré ránko! http://sirmi.ic.cz/smajl/14.gif

Jak se máte? Nějak mi blbnul net. Vždycky jak jsem něco napsala tak se mi to vymazalo http://sirmi.ic.cz/smajl/38.gif :evil: Ale dneska už je to snad ok.

Prodloužený víkend jsem si opravdu užila. V pátek jsme byli s manželem v kině na Kvasku a byla to bomba. Celou sobotu a neděli jsme se byli podívat na výběrový závod na MR ve výkonu psů ( závodila tam i fenka kterou vycvičil manžel) V sobotu jsem se spálila a v neděli málem umrzla ale bylo super!!! :D :D

Srazík ...... na sraz nepůjdu. Za 1) je to daleko a za 2) na oba termíny už máme něco naplánované http://sirmi.ic.cz/smajl/27.gif

Petrax77 ..... Než jsem šla na nemocenskou tak jsem na tom byla úplně stejně. Domů jsem chodila vystresovaná a taky jsem si párkrát pobrečela. Tak jsem si řekla že mi to za to nestojí. Já jsem doma už 3 měsíc a budu do konce. ( Rozdíl mezi výplatou a nemocenskou mám asi 500,– Kč takže to mi velmi ulehčilo rozhodování :wink: )

Porodnice … U nás jsou pokoje po 2 maminách takže v poho…

Mario + Zuzi … Přeju hezké UTZ a ať se Vám mimča ukážou v plná kráse

Voche … Držím palce ať jsou výsledky OK. Hezky odpočívej

Adys … MOOOOOOOC se omlouvám http://sirmi.ic.cz/smajl/90.gif

Tak se zatím loučím ( ještě nakouknu) http://sirmi.ic.cz/smajl/58.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
3.5.07 07:47

Voche http://sirmi.ic.cz/kytka/36.gif

DODATEČNĚ VŠECHNO NEJLEPŠÍ K TVÝM NAROZENINÁM. HODNĚ ZDRAVÍ ŠTĚSTÍ A HLAVNĚ DOBRÉ VÝSLEDKY… 

http://sirmi.ic.cz/kytka/49.gif http://sirmi.ic.cz/kytka/28.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.5.07 07:58

Ahojky…

Voche, doufam, ze ti je dneska lip, nic nepali atd… :wink:
dekuju jinak z prani k utz.....Hanucho,zkusim si nekde koupit dzus, aby mimco nespalo :P …jsem tak natesena, ze to urcite nevyjde..... :(
taky jsem vubec nevedela, ze Baby expo je…u me je problem ten, ze o vikendu asi pojedeme za segrou, protoze by mela kazdym dnem rodit a dalsi 24.-27.5. jsem v Recku.....ale jinak srazik by byl fajn :wink:
Luci, ty bolesti jsou asi normal…dneska se na to radeji zeptam dr., ale tak..deloha se cvici, tak nedivim problem..jen, ze mi prislo, ze to je brzy :) ..jinak unavena jsem ted taky…a hlavne se mi zase zacina delat spatne po jidle, nebo kdyz mam hlad.....presne jak na zacatku..... :?

tak papa a mejte se krasne.........
Zuzi, preji hezky utz…dneska by mela jit i Voche, ale asi se ji termin ko zmenil, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
3.5.07 08:23

ahoj berušky,

tak Zuzi a Mario, ať Ti vaši broučkové dneska nespinkaj a pěkně Vám zamávaj http://www.sirmi.ic.cz/deti/33.gif

Hanucho, Mario tak jsem včera zkusila tu fintu s tím džusem a nic. Za to večer kolem desáté, když jsem si šla lehnout, tak to bylo rodeo :-) :lol: Volala jsem na manžu, ať si jde dát ruku na bříško, ale jak jsem promluvila, tak se mimi přestalo hýbat.

Tak jsme včera taky konečně byli na Vratných lahvích a je to pěknej filmek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí