Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak už jsem konečně doma. Všechno proběhlo v pohodě, teď jen čekat na výsledky. Jdu chrnět a zítra mrknu, trochu to na břiše tlačí a štípe. pápápá
Ahojte,
nejak jsem se sem dneska nemohla dostat, po tom dni volna porad sama prace… Vochechule - jen jsem chtela napsat ze my na tebe taky myslime… A budeme dal, at to cekani rychle utece a je vsechno v poradku. Hezky odpocivej! ![]()
Adys - jsem to nejak popletla ty datumy, 30 jako 30..
No a s tou vodou, to mate teda dobrou zabavu ![]()
Maru + Zuzi - hezky UTZ preju, Marusko - hlavne aby mimco nespalo a nebylo v jedny poloze. U mne bylo hezky vzhuru, rikal mi ted kamarad, ze kdyz chcete overit, jeslti se mimco ma dobre a chcete aby kopalo, tak se ma napit trochu ovocneho dzusu.. Tak jsem to vcera zkusila, dala jsem si 1/4 litru bananoveho dzusu a to jste nevidely ten rachot po deseti minutach!
Normalne mi miminko vzdycky kope jen do jednoho mista, ale co predvadelo ted, to byl normalni trenink na boxersky zapas…
Tak to zkus, ale zase aby se nehybalo moc, aby se to dalo nejak videt. ![]()
Leni - my jsme se libali pod rozkvetlyma stromama uz nekdy pred 14 dnima, ted uz je tu vsechno odkvetly…
Tak jestli vas neupalili (doufam ze ne
), tak hezky piste at mame tu stou stranku!
Hanucha
ahoj těhulky,
Voche, dodatečně přejí vše nej nej nej k narozeninkám a neboj se výsledků, určitě to bude v pořádku!!!
Haňucho, tak já to dneska s tím džusem vyzkouším, to jsem zvědavá ![]()
Mario, taky mě teď občas pobolívá jako trochu na MS, tak sem ráda, že nejsem sama a že to nic neznamená.
Ale jsem teď víc taková unavená, takže si jdu klidně i přes den lehnout.
Maxiku, musím Ti pochválit pokojíček, fakt moc krásný obrázky, já krtečka zbožňuju od malička
Kdo to maloval?
Adys, ten déšť nezávidím, ale tady by to bylo potřeba jako sůl, aby aspoň v noci pršelo…, je tu úplně vyprahlo, už zaléváme i trávu, aby nerezla…
Hezky vecer!
Voche poradne odpocivej urcite to bude ok.
S tim ovocnym dzusem to taky zkusim…obcas maly kope ale spise dopoledne…vecer a v noci zatim asi spi anebo spim ja a nevnimam ho… ![]()
Nicmene je to super pocit vedet alespon vim, ze se ma dobre kdyz kope…
Holky urcite se kouknu i do te druhe porodnice. Ted jsem se trochu uklidnila, protoze jsem se pripojila na italske forum a tri mamci mi odpovedely, ze rodily v te same porodnici a ze se nejedna o chodbu, ale o monitorovaci mistnost, kde urcita privacy je, i kdyz ne 100%. Navic je tahle porodnice povazovana za jednu z nejlepsich v Italii tykajici se novorozenecke pece, tak proto je porad tak neprijemne plna…nicmene 3 maminky na pokoji mi nepripada zase tak moc…kolik jich byva normalne v Cechach?
Ciao ciao ![]()
Ahoj,
tak s emusím pochlubit, dneska jsem se vykopala a byla na cvičení pro těhotné. Ale musím přiznat, bylo to docela náročné, pro mé zlenivělé tělo
![]()
barčo- v Čechách jsou taky asi 3 maminky na pokojích. Záleží také asi v jaké porodnici. Já jsem teda měla placený pokoj a byla tam sama a nemůžu si to vynachválit. docela pohodička. I když pak jsem si říkala, že bych se aspoň s někým seznámila ![]()
Ahoj holky,
to jsem ale zase dlouho nepsala, prostě jedna velká ostuda ![]()
Měli jsme krásný víkend
, resp. takovou malou dovolenou - 4 dny volna a cestovali jsme po jižních Čechách a Moravě (Telč, Slavonice, Bítov, Mikulov, Pálava a na závěr Punkevní jeskyně). Já už to fakt potřebovala. Nějak špatně začínám snášet práci - je dost stresová, často 10 hod denně, v jednom kuse nějaká jednání. A moje tělo najednou ten stres přestalo zvládat. V pátek jsem po práci doma normálně bulela, že to nezvládám, že celý den jen po mně někdo něco chce, všichni chtějí schůzky, které vůbec nestíhám..... Projevuje se to dost nepříjemně - jednou jsem málem omdlela, hrozně zrychlený tep, klepání rukou a psychicky hodně bídně…No, dost jsme to doma rozebírali a uvidím, když se to do dvou týdnů nezlepší, tak možná zkusím požádat Dr. o nemocenskou. ![]()
Pohyby stále necítím
To určitě ty moje špeky je tlumí ![]()
Ale jednou mimčo kopne pořádně, že i ty špeky prokopne
Už se nemůžu dočkat.
Voche - dodatečně vše nej
A samozřejmě držím palečky na výsledky. Zatím si užívej dovolenou.
Všem krásný týden ![]()
Ahoj těhulky,
nestíhám vás dočítat, natož reagovat
![]()
V sobotu jsme vyrazili s klukama na větší výlet do Německa, do Legolandu a bylo to moc bezva, můžu jen doporučit
Kluci si to užili a manža taky
Včera jsme byli ve Dvoře Králové na Safari a taky pěkný až na to, jaká byla zima ![]()
Dneska jsem byla na kontrole a vše je OK, i test na cukrovku vyšel dobře ![]()
Vochi, myslím na tebe a odpočívej, všechno bude v pořádku!!!!!
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli nějak naplánujeme ten srazík ![]()
Opatrujte se a pohlaďte bříška!!!!!!
Tak mě tak napadlo, když katka píše o tom srazíku. Nešel by třeba udělat nekdy v průběhu výstav BabyExpo nebo For Kids? Mám v plánu na jednu jet, tak že byhc vás taky poznala ![]()
Jak chcete, to byl jen můj návrh.
Tak dobrou, jsem nějaká znavená z toho cvičení.
Lenka
Leni, já myslím, když se to domluví, tak by mohlo
Koukala jsem po netu a Baby expo je 11.-13.května a
For Kids je 24.-27.května .
Holky, jestli budete tak nějak vědět, kdy byste mohli, dejte vědět.....
Holky…ani nevím, že je Baby Expo nějaké
A kde je?
jo a s tim srazíkem…klído…:-)
Těhulky
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 21.8 / 23+4/ KO 10.5.) Holčička
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 23+0/ 2.5. KO) Holčička
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 22+6)
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 22+2) Chlapeček
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 21+6/ KO 23.5.) Chlapeček
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 21+5)
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 21+3)
mybe (1974 / Česke Budějovice / TP 9.9 / 21+3/ KO 4.5. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 21+2/ KO 7.5. UTZ 3.5. ) Překvapení
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 21+1) Překvapení
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 21+1/KO 7.5. ) Překvapení
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 21+1/ KO 14.5.)
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 21+1)
JJ (1973/Mostecko/TP 12.9. /21+1/KO 7.5. , 2.5.) Překvapení
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 21+0)
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 20+5)
hanucha (1977 / Brno / TP 17.9. / 20+3/KO17.5. ) Překvapení
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 20+3/UTZ 3.5.)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 20+1) Překvapení
petrax77 (1977 / Praha / TP 20.9. / 20+0/ KO+UTZ 14.5. )
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 19+6/KO 9.5. UTZ 4.5.)
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 19+5)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 19+1/ dvojčátka )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 18+6/KO+ UTZ 3.5.)
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 18+5, UTZ 19+4)
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
Dobré ránko! http://sirmi.ic.cz/smajl/14.gif
Jak se máte? Nějak mi blbnul net. Vždycky jak jsem něco napsala tak se mi to vymazalo http://sirmi.ic.cz/smajl/38.gif
Ale dneska už je to snad ok.
Prodloužený víkend jsem si opravdu užila. V pátek jsme byli s manželem v kině na Kvasku a byla to bomba. Celou sobotu a neděli jsme se byli podívat na výběrový závod na MR ve výkonu psů ( závodila tam i fenka kterou vycvičil manžel) V sobotu jsem se spálila a v neděli málem umrzla ale bylo super!!!
![]()
Srazík ...... na sraz nepůjdu. Za 1) je to daleko a za 2) na oba termíny už máme něco naplánované http://sirmi.ic.cz/smajl/27.gif
Petrax77 ..... Než jsem šla na nemocenskou tak jsem na tom byla úplně stejně. Domů jsem chodila vystresovaná a taky jsem si párkrát pobrečela. Tak jsem si řekla že mi to za to nestojí. Já jsem doma už 3 měsíc a budu do konce. ( Rozdíl mezi výplatou a nemocenskou mám asi 500,– Kč takže to mi velmi ulehčilo rozhodování
)
Porodnice … U nás jsou pokoje po 2 maminách takže v poho…
Mario + Zuzi … Přeju hezké UTZ a ať se Vám mimča ukážou v plná kráse
Voche … Držím palce ať jsou výsledky OK. Hezky odpočívej
Adys … MOOOOOOOC se omlouvám http://sirmi.ic.cz/smajl/90.gif
Tak se zatím loučím ( ještě nakouknu) http://sirmi.ic.cz/smajl/58.gif
Voche http://sirmi.ic.cz/kytka/36.gif
DODATEČNĚ VŠECHNO NEJLEPŠÍ K TVÝM NAROZENINÁM. HODNĚ ZDRAVÍ ŠTĚSTÍ A HLAVNĚ DOBRÉ VÝSLEDKY…
http://sirmi.ic.cz/kytka/49.gif http://sirmi.ic.cz/kytka/28.gif
Ahojky…
Voche, doufam, ze ti je dneska lip, nic nepali atd… ![]()
dekuju jinak z prani k utz.....Hanucho,zkusim si nekde koupit dzus, aby mimco nespalo
…jsem tak natesena, ze to urcite nevyjde..... ![]()
taky jsem vubec nevedela, ze Baby expo je…u me je problem ten, ze o vikendu asi pojedeme za segrou, protoze by mela kazdym dnem rodit a dalsi 24.-27.5. jsem v Recku.....ale jinak srazik by byl fajn ![]()
Luci, ty bolesti jsou asi normal…dneska se na to radeji zeptam dr., ale tak..deloha se cvici, tak nedivim problem..jen, ze mi prislo, ze to je brzy
..jinak unavena jsem ted taky…a hlavne se mi zase zacina delat spatne po jidle, nebo kdyz mam hlad.....presne jak na zacatku..... ![]()
tak papa a mejte se krasne.........
Zuzi, preji hezky utz…dneska by mela jit i Voche, ale asi se ji termin ko zmenil, nebo ne?
ahoj berušky,
tak Zuzi a Mario, ať Ti vaši broučkové dneska nespinkaj a pěkně Vám zamávaj http://www.sirmi.ic.cz/deti/33.gif
Hanucho, Mario tak jsem včera zkusila tu fintu s tím džusem a nic. Za to večer kolem desáté, když jsem si šla lehnout, tak to bylo rodeo
Volala jsem na manžu, ať si jde dát ruku na bříško, ale jak jsem promluvila, tak se mimi přestalo hýbat.
Tak jsme včera taky konečně byli na Vratných lahvích a je to pěknej filmek.