Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2617
6.5.07 19:02

Adys- to mně cestování zatím taky ještě nevadí. Já všem tvrdím, že máme autový dítě. Adam je zvyklej taky hodně na auto, na delší cesty. I když teď to s ním začíná být horší, asi se tam nudí. Ale prostě, jak jsem psala, něco uvnitř mě mi říká, že radši nee. :wink: Navíc ze začátku jsem měla krvácení a špinění, takže bych byla na rizikovce, kdybych byla zaměstnaná. Tak to nebudu lámat přes koleno. :?

Voche- to máte nákup za 3tis. na měsíc a ještě s oblečením 8O 8O To my nakupujeme týdně za průměrně 1500,– fakt vždycky u pokladny zírám. To je hrůza, co my prožereme (s prominutím) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
6.5.07 20:05

Ahoj těhulky :lol:

zdravím při neděli.

Musím se pochlubit - od čtvrtka už také cítím, jak se mi mimčo v břiše mele. Skvělý pocit :P :P

U nás jinak nic nového. Přítel má nějakou blbou náladu a není mu moc dobře. A já jsem z toho taky zpruzelá. Takže víkend na nic. No, není každý týden posvícení :lol:

Už taky začínám koukat po kočárku - zatím jen přes net. A asi to vyhraje tento: http://www.mimishop.cz/…a/detail.php?… jen nevím, v jaké barvě (červená se líbí mě, ale to zase přítel odmítá…).

Taky se začínáme dívat po nábytku do nového bytu. Ve stávajícím bytě sice máme nábytek nový, ale protože chceme byt pronajímat, tak bude muset být zařízený. A musím říct, že z těch cen se mi protočily panenky. Tak nějak začínám mít hrůzu, jak to všechno finančně utáhnem - hypotéku, poplatky za byt, leasing auta (máme dneska jen služební, které mi samozřejmě nenechají, takže budeme muset koupit ještě auto ), náklady na mimčo, jídlo a milion dalších plateb :cry: Nějak to bude muset jít.

Nejsem dneska moc optimistická, tak raději končím.

Přeji vám všem hezký zbytek neděle a super týden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
7.5.07 08:24

Krásné pondělní ráno :lol:

tady u nás teda krásně je.
Tak jak jste si všechny užili víkend? U nás nic extra, manžel makal na garáži a já jen vařila a jaksi šomtala po baráku :lol:

Za chvíli jdu do obchodu a odpolko budu na houpačce odpočívat.

No, na dovolenou my letos určitě nepojedeme. Protože my, když jedeme na dovču, tak na motorce a to letos nepůjde a autem k moři…nevím, jak bych to vydržela…, ale vynahradíme si to, nevím sice kdy, ale určitě jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
7.5.07 08:25

Těhulky

MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 21.8 / 24+1/ KO 10.5.) Holčička 

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 23+4) Holčička 

Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 23+3)
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 22+6) Chlapeček 

lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 22+3/ KO 23.5.) Chlapeček 

Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 22+2)
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 22+0)
mybe (1974 / Česke Budějovice / TP 9.9 / 22+0/ KO 4.5. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 21+6/ KO 7.5. ) Překvapení 

LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 21+5) Překvapení 

adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 21+5/KO 7.5. ) Překvapení 

radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 21+5/ KO 14.5.) Holčička 

vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 21+5)
JJ (1973/Mostecko/TP 12.9. /21+5/KO 7.5. ) Překvapení 

maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 21+5)
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 21+2)
hanucha (1977 / Brno / TP 17.9. / 21+0/KO17.5. ) Překvapení 

Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 21+0)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 20+5) Překvapení 

petrax77 (1977 / Praha / TP 20.9. / 20+4/ KO+UTZ 14.5. )
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 20+3/KO 9.5. UTZ 4.5.)
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 20+2)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 19+5/ dvojčátka )

Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 19+3/Konečná plodovka 28.5.KO 31.5.)
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 19+2, UTZ 20+1)

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
7.5.07 09:14

Ahoj holky,
koukám, že co jsem tady nebyla, tak jste se hezky činily a přehouply jsme se přes tu 100, to je super :lol: :lol: :lol:

Jen jsem sem v rychlosti nakoukla, přečetla jsem příspěvky a zase běžím k doktorce na kontrolu. Až se vrátím, tak se ozvu.

Mějte se hezky a zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
7.5.07 10:32

Ahoj…taky koukam, jak to holky rozjely.....tak tedy opozdene k 100. strance…hlavne to zdravicko…at miminka rostou a mame se fajn :)
jinak jsem se rozhodla, ze pockam do ctvrtka, kdy bude doktorka ordinovat,zavolam ji a reknu pravdu…ze prijdu 15., jelikoz uz mam koupene letenky…ale reknu to slusne a mile, aby to nevypadalo, ze mi jsou letenky prednejsi, nez mimco.....pak se uvidi…ale budou to nervy :) …jestli mi na ko rekne, ze je vse v poradku, tak jeste pozenu do pojistovny se rychle pojistit a vecer snad uz...... :P
musim padit, jsem v praci sama a zadny lenoseni me teda neceka :? …doufam, ze jste vsechny v poradku a mate se fajn…

zatim papapa a adys, Zuzi, JJ drzim palce na ko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
7.5.07 11:57

Ahojte,
teda ja ziram, jak jste se pri lovu na stovku rozjely! Takze taky opozdene hlavne vsem zdravi a at ty nase detatka vsechny ve zdravi doneseme az do zari :wink:
Mne se tam to moje mimco pekne mele skoro porad… Az jsem mela v patek strach, jestli se mu neco spatnyho nedeje, pac mi buselo na bricho souvisle asi pul hodiny na jednom miste. Holky ja mam silenej strach, ze se zamota do pupecni snury a uskrti se nebo si nekde tu snuru skripne, nikde se nemuzu docist, jestli je to vubec realny? 8O 8O Nevite nektera? Zkusim projit diskuze, cetla jsem jen, ze pokud se neco takovyho zjisti pred porodem, tak se hned musi vyvolavat, ale takhle brzy urcite ne. Ach jo. Ja vim, ze je to asi blbost, ale nemuzu si pomoct, kdyz si predstavim, jak tam dela kotrmelce, tak si prece nutne tu snuru musi zkroutit ne?
Tak radsi o tom nebudu tak premyslet a pujdu na obed. :?
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
7.5.07 13:36

Ahoj holky,

tak jsem doma z kontroly a vše je v pořádku. Na další kontrolu jdu 5.6.

Mario, děláš dobře, určitě je lepší, když řekneš doktorce pravdu. Pokud budeš v pořádku, tak si myslím, že by neměl být problém, proč by Ti nedovolila letět za přítelem a přesunout Ti termín kontroly. Budu Ti držet palečky, ať Ti to dobře dopadne.

hanucho, vůbec na takové věci nemysly. Kdyby se mělo něco takového stát, tak to stejně nijak neovlivníme. Když se nám narodil Dáda, tak měl omotanou pupeční šňůru kolem krku a ke konci při kontrolách měl na monitoru zvýšený srdeční tep. Nikdo mi neřekl, proč to tak je. Nejspíš to ale bylo tím. A pokud by bylo něco hodně v nepořádku, tak si myslím, že by se miminko včas ozvalo :wink: Neboj, vše bude ok :)

petrax77, gratuluji k pohybům :D

Jinak co se týče dovolené, tak letos asi nikam nepojedeme, nejspíš jen v červenci k tetě na chatu. Ale příští rok by jsme chtěli jet k moři, tak snad to dobře dopadne.

Holky kdo se tedy chystáte na ten veletrh For kids? Jak jsem již psala, já se tam chystám s manželem v sobotu 26.5. a manžel je ochotný mě na chvíli postrádat (třeba na kafčo), tak se s Vámi ráda seznámím osobně :lol:

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
7.5.07 14:41

Ahojky,

dneska u nás taky svítí sluníčko, tak doufám, že to vydrží i odpoledne.

Už dva dny mě bolí třísla nebo tam někde a docela dost, pořádně to ani na procházkách nejde rozchodit, tak nevím, co to zase je. Chodím jak kačena. Halvně že jsem Adys tvrdila, že mě bolí jen ta jedna kyčel :(

Áďa je dneska zase na zabití. Prostě nebude dělat vůbec nic co chce máma. :roll:

Hanucho- s tím pupečníkem nevím, jak to je. Ale radši to řešit ani nebudu a ty to taky neřeš. Jak psala Zuza, stejně to neovlivníš.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
7.5.07 14:56

Lenko ,
vitej do klubu :lol: :lol: :lol: … ja taky nemuzu rict, ze to jsou kycle nebo ta trisla .. je to proste tam dole cely okolo :lol: . jeden den lepsi, druhy den horsi. da se to ale vydrzet, rekla bych, ze cim vic se hejbu, tim lepsi. taky jsem uz zacala spat s polstarem mezi nohama a to mi pomaha … ;-)

Hanu ,
nevymejslej katastroficky scenare … :? musime myslet pozitivne … neprivolavej zbytecny trable … :-)
uz se ti ozvala druha polovicka z cest?

Petro ,
gratuluju k pohybum .. ted uz je to zase o necem jinem, ze? :-)

jinak preji vsem krasne slunecne pondeli … :-)
ja vyrazim asi za hodinku na KO a pak mam nejaky vyrizovani, takze se objevim asi pozde odpoledne, spis u vas az vecer …

jo.. taky jsem si rikala, kde se toula koutecka a vubec spoustu dalsich holek se tu uz dlouho neobjevilo … andrasek, iggi, vari, kristain , berenice, moonlight, moth, JJ … doufam, ze jste vsechny v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
7.5.07 16:20

Adys,
nejak mne to dnes v praci nebavi, tak jsem se podivala po holkach a tady je vysledek jak dlouho nam nenapsaly. Hlavne si rikam, co se deje s Andraskem, Vari a Moonlight, to uz je opravdu doba co se nam ozvaly… Nekde jsem videla ze maji holky i kolonku na ty, co se dlouho neozvaly.

Andrasek - naposledy se ozvala 26.1.
Moonlight - 14.2.
Vari - 18.2.
Iggi - 14.3.
Koutecka - 23.3.
Moth - 4.4.
Kristain - 5.4.
Mybe - 11.4.
Berenice - 18.4.
JJ - 19.4.

Tak se mejte hezky a doufam, ze jsou holky v poradku. Jestli si nas nekdy ctete, ozvete se taky!!!!!
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
7.5.07 18:43

Ahoj,

tak dneska jsem měla volno. Dopoledne jsem strávila sháněním botek - a výsledek je skvělý. Mám 2 pohodlné botičky na léto :lol:

Odpoledne už tak zábavné nebylo. Uklízela jsem a taky jsem vyklidila ze svých skříní všechno oblečení, které mi je malé. A představte si, že mám úplně prázdno. Na ramínkách zbylo pár kousků, prádlo a pár svetříků na poličkách. Tak to jsem ještě nezažila :P :P Všechny pracovní kostýmky a sukýnky jsem narvala do obrovského kufru a jsem zvědavá, zda ještě někdy je vyvětrám a vezmu na sebe :P

A k té dovolené - mne letos taky žádná nečeká. Přítel jede na dovolenou sám (výstup na Elbrus - Kavkaz), na 3 týdny v srpnu. Souhlasila jsem s tím, takže ted nesmím vzdychat :lol: Ale volno budu mít už od července, tak plánuji návštěvy kamarádek, výlety s mámou (je učitelka, takže bude mít prázdniny) - no prostě se nebojím, že bych si to léta neužila. Teda doufám, že mi bude dobře a bříško mi nějaký ten pohyb dovolí.

Tak krásný pondělní večer, já si jdu zalézt s knížkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
7.5.07 18:59

Ahojky,

téda, vy už se chystáte po dovolených. Já chci taky. U nás letos dopadne chaloupka, ale je v Ádru, takže krása, kde nám nebude nic scházet.

Dneska jsem možná sehnala kočárek, ale snad ještě bude. Je to hlubokáč Chicco, po dvou dětičkách, ale na fotce vypadal pěkně udržovaně. Rozhodli jsme se, že na zimu koupíme jetej hlubokej a na léto pak koupíme novej sporťák, ten se využije nejvíc.

Petrax - tuhle blbost jsem udělala dneska ráno taky a zjistila jsem, že jediné z čeho jsem nevyrostla jsou ponožky. :wink: :wink: :wink: Skříň v hampejzu ( to je naše náhrada půdy) je narvaná k prasknutí a taky doufám, že to časem všechno nevyházím nějakým bezdomovcům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
7.5.07 20:28

Hanu ,
ty mas tedy tu statistiku v malicku :-) . ale to ja znam, kdyz me to v praci nebavilo, tak jsem si vymejslela spoustu jinejch cinnosti ;-)

je fakt, ze nektery holky se ozvou jednou za cas, ale ozvou. andrasek tu opravdu nebyla uz hodne dlouho. ja obcas vidim kristain v nejake jine diskuzi, myslim, ze psala, ze patri 100% do jineho denicku, ale ty ostatni .. nevim nevim …
matne si taky vzpominam, ze koutecka (doufam, ze se nepletu) neco zminovala, ze by mela jet na sluzebku do syrie (?) .. ale vic nevim …

Petro ,
neboj … kostymky jeste uzijes … a kdyz ne, tak aspon bude duvod koupit nejake nove obleceni ne? ;-)

jinak dneska byla KO opet rutinni … vaha, moc, tlak a takove ty obvykle otazky a poslech srdicka. nastesti mi tlak klesnul, takze do me nebudou cpat zadne prasky a dalsi KO mam 7.6. :-) .. mezitim jeste ten utz 30.5. , takze to snad bude i takhle pokracovat nadale :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
7.5.07 20:31

objevilo se to 2×, tak abyste se moc nenudily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí