Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky,
u nás dneska zatím svítí sluníčko, ale má se už dělat ošklivo.
Ale aspoň se vyčistí trošku vzduch.
Mario- to máš pavdu, že někdy to ti Dr. berou jak na běžícím páse
Navíc mi přijde, že je teď nějak moc těhulek. Naposlad v ordinaci u mé Mudr. bylo tak narváno, to jsem u Adámka nezažila.
Doufám, že to s Dr. domluvíš, aby jsi za přítelem mohla letět. Bude ti tma určitě líp. Jak psala Katka.
A kde jste všechny, je tady nějak pusto??
Lenka
Ahojte,
Marusko - to me teda mrzi i za tebe…
Taky jsem se tesila, ze prijdes spokojena s tim ze mas v brisku chlapecka/holcicku, ale tam to fakt jede jak na bezicim pasu, jako bysme snad ani nebyly lidi ale naky zvirata co jdou na porazku… ![]()
Tady v Brne je to asi o neco lepsi, muj doktor ma nas tehotnych par, UTZ ma primo v ordinaci, sice neni uplne nejzkusenejsi, ale vzdycky se mi venuje dostatecne dlouho a nikdy necekam dele nez pul hodiny. I na ten UTZ srdicka jsem byla objednana do soukromeho sanatoria, a skvela profesionalni pece. Skoda ze sis nevybrala doktora lepe, ale asi v Praze je to tezsi nez jinde.
ForKids - taky jsem chtela jit, mozna pujdu s brachovou pritelkyni, kdyz se ji bude chtit. Bracha by sel taky, ale jeste je v Anglii, a s mamkou by to bylo na mrtvici
. Ona je strasne nerozhodna.
Jinak ja jsem ale poradne nastvana na toho myho chlapa. Vcera jsme se videli naposled, odjizdi az skoro do konce kvetna do Vietnamu a neni ochotnej mi venovat ani pul hodiny, abychom se rozloucili. Ve stredu mi slibil, ze mi namasiruje zada, hrozne me bolely a jeste jsem na nej musela cekat asi dve hodiny v praci a skoro jsem zkolabovala. Tak sice uvaril veceri, ale pak se musel nutne divat na fotbal a pak jeste delat neco do prace nebo co, a v pul jedny v noci, kdyz uz jsem asi hodinu spala, tak me zacal masirovat zada. No nezabily byste ho?
Vcera jsme meli jit na obed, pricemz jednak si na nej rezervoval necelou pulhodinu a jednak celou dobu telefonoval a smskoval neco veleduleziteho a jeste me obvinil, ze ja muzu za to, ze moje kolegyne s sebou nenosti telefon na obed. No tak jsem si musela postezovat, vlastne jsem docela rada, ze je konecne pryc a mam klid.
![]()
Tak vam preju hezky vikend, doufam, ze konecne bude prset, vsechnoje strasne vyschly. Ja budu tady doma presazovat kytky a uziju si klidu.
Hanucha
ahoj holky pri patku ![]()
chtela jsem vas pozdravit, jeste nez mi vsechny utecete …
a hlavne poprat hezkej vikend .. ja uz se tesim, protoze svagrova se svagrem rekli, ze si vezmou prcka na cely den v sobotu a tak budu mit cas pro sebe a manzela
.. jenom doufam, ze to vyjde.. znate to, tyhle plany …
jeste jsem se chtela zeptat Voche … kdyz se vam tak hezky povedl utz … bylo videt, co to bude???? ![]()
Hanu ,
no jo ..chlapi … jsou obcas na facku, co? ale treba ted ta prestavka vam prospeje ![]()
mejte se krasne … my jedeme nakoupit …
jo .. jeste soupnu do galerky fotku toho svyho brichu … ale nic moc fotka to hlasim predem .. ![]()
Ahojky,
Adys - nějak sice UTZ proběhl a bylo to pěkný, ale nožičky byly nějaký asi zamotaný, že to dr neviděl a říkal, že stejně za 14 to budem vědět na 99%.
Jinak jsem už celá porouchaná, všechno mě od toho ležení bolí, tak jsem zvědavá jak dlouho to ještě vydržím. Už mě to děsně nebaví. Já starej aktivista, ale budu se válet, jinak manža otravuje, že musíme k tchýni a na to mu dlabu.
Mějte se krásně a pohlaďte bříšenka.
ahoj holky,
tak já jsem před chvílí přišla z práce…
Teď jdu poklidit a pak dělat na zahrádku…
Všem přeji krásný víkend
Taky jsem do galerky hodila foto pupíku ![]()
Ahojky,
po schlédnutí fotek Luci a Adys, musím uznat, že už se nám ta bříška pěkně rýsují
Pěkná bříška.
Adys- užijte si sobotu s manžou, snad vám to vyjde. Taky to znám, vždycky si něco naplánuji a pak se to nekoná.
voche- ještě přes víkend vydrž ležet, pak už to bude snad v pořádku. Někde jsem četla, že to chce hlavně první 3 dny klid.
Hanucho- teda ty budeš tkahle dlouho sama doma. Tak si užij přesazování kytiček
Papa.
Lenka
Teda holky to jsou bříška.
Kam se na vás hrabu. I dr na tý plodovce říkal, že ještě že má UTZ, jinak by nevěděl kam se trefit. Já kamarádím pořád s tím těhotným sádlem. Mímo si hraje na partizána, pořád se mi někam schovává.
![]()
Voche, mě se už pár lidí zeptalo, kdy že už to budu rodit ?
![]()
No, jo maminka hodně papá, tak mimi moc roste ![]()
u nás maminka papá tak pořád stejně jako předtím, ale váha letí úúúděsně nahoru
a bříško mi zase něja vyrostlo, už to opravdu pozná každý.
Voche ,
no jo.. ja jsem hlava derava, uplne mi vypadlo, ze jsi byla na te plodovce a ze tedy budete vedet skoro najisto ![]()
jinak brisko roste … jak rikam, vic nez u prvniho tehu, ale s tim se pocita. nejak dopodrobna to nesleduji, ale myslim, ze mam tak 5kg nahore … nevim nevim, kde tentokrat skocim s tou vahou .. ![]()
holky (hlavne druhorodicky), vas ta panev jeste neboli? myslim, ze nekdo tady zminil, ze trochu jo … ja jsem s tim sice pocitala, ale ne tak brzo .. dneska jsem po tom supermarketu chodila fakt jako kachna
.. jeden den je to lepsi, druhy zase horsi ..
dali jsme si obed a jdeme ted spat. ada vstaval rano v 6, takze ho musim zahnat a sama se asi taky natahnu … ![]()
mejte se krasne!
Adys, máš teda fakt už pořádný bříško
moc pěkný
Leni, mě taky letí váha nahoru strašným způsobem ![]()
Mě zatím moje mamina ze srandy říká, že jako kde mám břicho, ale že mi roste zadek. To taky nějak pozoruju, pěkně se mi klepe. A pánev mě nějak nebolí. Mě ty klouby bolej tak nějak pořád, takže nic nenormálního.
Kamarádka mi přivezla magnézko, prodává léky tak má hafo vzorků, ale nevím jestli si ho mám bez doporučení dr brát. Na netu jsem zase četla, že ženskejm po plodovce se dává jako prevence proti křečím v děloze. Nevíte některá???????????????????
Adys- nevím, nevím, jeslti tu 100 přes víkend uděláme, ale snad by jsme to mohly zvládnout
Mě pánev taky zatím nebolí. Mě bolí dost kyčel, ale to už před otěhotněním, chtěla jsem s tím jít k Dr., ale nějak to nestihla. Ale občas to je fakt děs, jde mi to až ke koleni. a chodím taky jak kachna. Ale pánev jako taková ne. I když se mi pánev teda zase roztáhla tak ji mám dost širokou a teď to je děs.
Voche- mně o tom magnézku nic neříkali, ale myslím, že by ti uškodit nemělo.
Já jsem Dr. říkala, že mi občas teď tvrdne břicho, ale zatím to jde, tak jsem ho odmítla. že uvidíme příště.
kat-ka píše:
Mario, s těma doktorama máš pravdu!!! Někdy se chovají fakt nemožně!Já proto raději chodím do nestatní gynekologicko-porodnický ordinace. Jsem tam už přes deset let a je to pohoda. Sice si to musím platit, kažkou návštěvu (když nejsem těhu tak 2× do roka a při těhu se platí jednorázová částka). Sice je to darda, ale vím, že tam přijdu, nikdo tam nebude, takže nebudu muset čekat, doktor má na mě vždy čas a opravdu se mi věnuje (kolikrát probereme i úplně jiné věci…auta, výlety atd.
![]()
), můžu mu zavolat kdy chci, třeba i o víkendu v noci, kdyby se něco dělo, takže si to opravdu nemůžu vynachválit, ale zase to něco stojí
taky chodím do soukromky…
platím za celé těhu 3000.- , ale mám vše zadara. Každou návštěvu DVD natočené…fotky .....