Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3329
9.5.07 11:17

Ahojte,
tak jsem chytla nějakou spavou nemoc normálně. Včera jsem spala od 10 večer do půl 11, pak hodinu po snídani a pak ještě 4 hodiny po obědě (ten byl ve 2) a večer jsem padla v 11 a spala dnes do půl devátý. A cítím se slabá jak moucha, to nechápu, co se děje. Ještě že byl ten den volna.

Jinak kočárky - já to teda řeším spíš tak teoreticky - nejdřív jsem si říkala že taky koupím trojkombinaci, ale tím že se mimčo narodí na zimu a bude muset vydržet tak do března v hlubokým, tak přemýšlím stejně jako Vochechule. Že koupím na zimu hlubokáč (s pořádnýma kolama do sněhu), ta korbička je prý o něco větší než trojkombinace, a pak na jaro sporťák. Ale značku jsem teda ještě neřešila. Kdyby se mimčo mělo narodit teď, tak by to bylo asi jiný. Tak tolik ke kočárkům.

Alino - držím palce na zítřejším UTZ!!!

Jdu pracovat, ať můžu jít dnes brzy domů (spát). Možná to dospávám za mýho milýho, cestoval 24 hodin někde přes Taipei nebo kýho šlaka, a dnes zase letí z Hanoje někam jinam.
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
9.5.07 14:01

Ahoj…

taky mě myšlenka hlubokého na zimu zaujala, ale když jsem se do toho ponořila více, tak jsem zjistila, že to je jako pořídit dva kočáry. Koukala jsem i na bazarové a většinou.....aby za něco stály - je to kolem 7tis. A to i použité.
Tak asi zůstanu u toho X-landera a uvidím. Když se nevejde........tak ji dám ve fusaku do sporťáku na ležato. Spíše se budu modlit za teplou zimu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.5.07 14:07

Ahojky,
tak se po dlouhé době hlasím,koukam že už jsem na černé listině.Měla sem moc prace a ještě do toho poslední svatební připravy.

Dnes jsem byla na kontrole a vše je ok až na ten muj tlak.V patek sem byla na utz a tam taky vše relativně ok,až na to že me doktor vystrašil tím že my řek že mam hraniční množství plodové vody.Nemohla sem z toho ani spat.Dnes mě doktorka uklidnila že to prej nic neznamena,tak budu doufat že ma pravdu.Na utz jdu znova 18.5.a kontrolu mam 30.5.

Nevíte nektěra jak často se chodí na protilatky když mam rh factor - ?

Jinak pohyby už citím týden,dokonce sem dostala dva kopance až jsem se lekla.

Všechny vas zdravím a pozdravujte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
9.5.07 14:22

Ahojky,

Radik- máš pravdu s tím kočárkem, že to je jak pořídit dva. Já když už bych měla v merku hluboký, tka Peg perego a koukala jsem, že použitý v dobrém stavu určitě přes 7tis. A pak bych kupovala stejně Mutsyho s novým podvozkem. No a když takhle koupím u Mutsyho použitou korbu, tak je tak max. do 4tis. Takže to bude levnější. A tkay nevidím problém v tom dát dítko dřív do sporťáku, ale musí jít položit na ležeto. Stejně některé děti chtějí vidět, tak je to s nimi v hlubokém problém. Takže já mám taky asi už definitivně vybráno.

http://img2.mimibazar.cz/…b1259516.jpg

Psala jsem i jak je to s dodejní dobou. A prý podvozky bývají skladem, ale kdyby někdo chtěl korbičku nebo sportovní sedačku v určité barvě, tka je čekací doba i 4 měsíce. Ale je to prý i u Jané,… Tak an to holky bacha :!

Berenice- dobře, ž ejsi se ozvala a že je u vás všechno v pořádku.

Hanucho- ty toho teda naspíš 8O Já spím stejně jako předtím, už ani tka nunavená nejsem.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
9.5.07 14:24

ahojky! :-)

Berenice ,
tak dalsi hrisna duse se prihlasila … :-) … to je fajn, ze je vsechno v poradku. kdy se vlastne vdavas? mam pocit, ze to melo byt nekdy ted v kvetnu nebo ne? :-) :-) prejeme hodne stesti :-)
k tomu tlaku .. ja mela taky na par KO vyssi, ale samo mi to kleslo. mozna to mas ovlivneno tim vsim humbukem okolo svatby a prace, az se to vsechno zklidni, tak treba i ten tlak klesne a budes si to pak vsechno uzivat. :-)

jinak my si tady momentalne uzivame krasne pocasi. je tak kolem 20-25 stupnu, zadna vlhkost, proste parada. jeste vcera vecer jsme vyrazili vsichni do parku :-) .
vubec se netesim na leto, to si zase uzijeme. tady jsou takova vedra a hlavne ta vlhkost, ze se pres den neda vubec vylezt ven, clovek nemuze skoro vubec dychat. doufam, ze budeme moci travit vetsinu casu u tchyne na bazenu, jinak budeme doma zalezli v klimatizaci :-(

zatim se mejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.5.07 14:45

Adys
jo jo vdavam se ted 24.května.
Na ten tlak už beru dopegyt,tak jen doufam že my ještě nestoupne,už beztak beru dost leku tak ještě aby my zvyšovaly davku dopegytu.

Hanucho
asi taky trpim spavou nemocí,nekdy mam den že bych prospala celej a sem unavena i z ležení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
9.5.07 14:46

Ahojky,
u nás tak všechno v poho. Mímo už se hejbe celkem pravidelně, manža to i ráno cítil s rukou na břiše.

Radíku - ten hlubokáč co jsem si takhle sehnala je za 2200,– takže celkem slušná cena. Vzhledem k tomu, že Třebky jsou větší vesnice a tchánovci bydlej v děsný díře, tak to vůbec neřeším. Je tam ve vsi holka, která musela kupovat Jané trojkolku a ani s ní nevyjela. Byla děsně ráda, že jí někdo dal starej kočár.

Berenice - já mám 0 negat., po prvním porodu jsem dostala ďobanec protilátek, teď po odběru plodovky další a sestra říkala, že snad ještě jednu za těhu, ale když ten náš dr i sestra jsou tak hrozně zdílní, že nikdy nevím co se bude dít. Všechno musím vyhledávat na netu nebo co kdo napíšete.

Tlak nijak moc neřeším, mám ho nízký, v těhu mi teda trochu stoupne, ale teď 100/55 stejně je dost málo. Jinak mám kolem 90/50.

Načmárala jsem toho hafo, tak zase mizím dělat hají. :lol: :lol: :lol: :lol: Zítra už jdu do práce, tak ještě trošku naspat a poležet si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
9.5.07 14:50

Berenice ,
ty brdo … tak jsem si to pamatovala dobre. jeste 2 tydny a budes to mit za sebou :-)
24.5. je ctvrtek, berete se v praze? vyzvidam, co? ale za mych mladych let se svatby delaly jenom v patek nebo v sobotu. ale ted je to asi jinak :-)
a jeste jedna otazka … ;-) … vis, jestli cekate holcicku nebo chlapecka? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
9.5.07 14:59

Voche- sem si vzpomněla, že jsem neodpověděla. Taky se mi to v sobotu bohužel nehodí. Jedem se švagrovou na to BabyExpo. Takže snad to vyjde někdy příště.

Odpolko jdu snad zase na to cvičení, tak doufám, že se zítra budu moct hýbat s těma nohama. Ale dneska je to o fous lepší, ťukťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.5.07 15:12

Adys
no jo pamatuješ si to dobře,bereme se v Praze na Libenským zamečku.
Ty jo mě to ani nepřijde že už za par dní budu vdana.
No my se berem ve čtvrtek protože žadnej jinej termín až do konce zaří volnej nebyl.A naše svatba je akce kulovej blesk,7let jsme spolu a ted nas k ty svatbe mimi dokopalo.

Co čekam nevím ,mimi je asi stydlivý,tak moc sem to chtela vedet že se to asi dovím až u porodu :cry:

Vochechule
No me mudr taky nic neřekne,nejhorší je že sem před 7lety potratila v 18tydnu a nevím jestli sem injekci na protilatky dostala.Tak se bojim aby se neco nezanedbalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
9.5.07 15:29

Ahojte, tady veselo, včera jsme byli v Rožnově, bez kočáru, dítko se nám tam parádně vzteklo, tak jsem ho hodně nosila, a celý večer mi tvrdlo břicho jak pominuté - u nás se asi žárlí už prenatálně. :roll:

Kočárky - jedno záříjňátko už mám a kdybych kupovala nové vozítko, tak starší hluboký s velkou korbou, pérováním a velkými koly a na jaře nové lepší lehké golfky s polohováním až do lehu, do kterých můžou i nesedící děti. Trojkombinace, aby nebyla moc těžká, ať už do auta nebo MHD, je drahá, korba většinou malá. A jak tak soudím podle té naší vlny mamin s podzimňaty 2005, nakonec všechny kupovaly 2. kočár - polohovací golfky. Já mám 14kg ABC design, dokoupila jsem v bazaru vložnou tašku (jsme bez výtahu a ve fusaku se špatně mimi nosí do schodů + odemyká) a polohovací ABC design Mobile golfky 6,9 kg, momentálně oba rozebrané, peru potahy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.5.07 06:33

Těhulky

MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 21.8 / 24+4/ KO 10.5.) Holčička 

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 24+0) Holčička 

Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 23+6)
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 23+2) Chlapeček 

lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 22+6/ KO 23.5.) Chlapeček 

Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 22+5/ KO 22.5.) Překvapení 

Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 22+3)
mybe (1974 / Česke Budějovice / TP 9.9 / 22+3/ KO 4.5. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 22+2/ KO 5.6. ) Překvapení 

LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 22+1) Překvapení 

adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 22+1/KO 7.6. UTZ 30.5) Překvapení 

radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 22+1/ KO 14.5.) Holčička 

vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 22+1)
JJ (1973/Mostecko/TP 12.9. /22+1) Překvapení 

maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 22+1)
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 21+5)
hanucha (1977 / Brno / TP 17.9. / 21+3/KO17.5. ) Překvapení 

Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 21+3)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 21+1) Překvapení 

petrax77 (1977 / Praha / TP 20.9. / 21+0/ KO+UTZ 14.5. )
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 20+6/KO 30.5. UTZ 18.5. Svatba 24.5.)
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 20+5)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 20+1/ dvojčátka )

Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 19+6/Konečná plodovka 28.5.,KO 31.5.)
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 19+5, UTZ 20+4)

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let

Dlouho se neozvaly

Andrasek - naposledy se ozvala 26.1.
Moonlight - 14.2.
Vari - 18.2.
Iggi - 14.3.
Moth - 4.4.
Kristain - 5.4.
Mybe - 11.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
10.5.07 09:00

Berenice, gratuluji k svatbě, bude to určitě nádhera. Pěkně si ten svůj den užij. Jinak s těmi protilátkami je to myslím jak psala Vochechule, já mám také 0 neg a manža má krevní skupinu samozřejmě pozitivní. Doktor mi řekl, že mi po porodu píchnou injekci a bude to bez problémů.

Koukám jak řešíte kočárky. Já už mám vyřešeno, naši už skladují Inglesinu Magnum. Jelikož bydlíme na okraji města, u lesa, na docela velkém kopci, s neskutečně rozmlácenými chodníky, tak jsem vybírala něco velkého, kam se vejde mimi bez problémů v zimě i s fusakem, dostatečně houpacího, abych mu nevytřásla duši, poměrně lehkého, abych s ním něco ušla a nejlépe s kovovým košem, kvůli loužím a blátu. Podstatný byl také podvozek se čtyřmi koly, na lesní a polní cesty. Prostě potřebuji pořádného teréňáka, protože jinak se u nás nedostanu nikam. V zimě je další problém, protože bydlíme až na konci, ve slepé ulici, tak pluh občas přijede až po poledním a brodit se někdy i ve 20 cm vrstvě sněhu s malými kolečky by byl děs. Tak, když jsem se tak probírala nabídkou, jediný kočár, který prošel náročnými podmínkami bylo Magnum s Ergo Bike podvozkem. Jinak barevnou kombinaci mám z roku 2007, šedá s cihlově červenou. Zatím jsem v něm povozila jen našeho hafíka, kterému se tam moc líbilo. Pěkně si lebedil pod boudičkou. Snad jsem neprohloupila a bude se tam líbit i našemu zlatíčku.
Všem, které ještě nemají žádný povoz přeji hodně štěstí ve výběru.

Krásný den.
Ahoj JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
10.5.07 10:54

Ahoj holky,

já jsem včera akorát také uvažovala nad tím, že se mi mimi v 5 měsících už asi nevejde ve fusaku do korbičky. Ale budu to také řešit tak, že až se tam nevejde, tak půjde ve fusaku do sporťáku. Určitě nebudu kupovat dva kočárky, jen tu trojkombinaci. A golfáče jsem si nechala po Davídkovi.

Dnes je tady pěkně ošklivo, celý den je zataženo, tak čekám, kdy začne pršet. V tomto počasí bych nejraději zalezla do postele, ale to nejde :( Teď jdu uvařit oběd (budeme mít lečo) a když to ještě před školkou stihnu, tak do té postele na chvilku vlezu :)

Mějte se hezky a opatrujte bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.5.07 11:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie