Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2920
4.5.07 20:47

jinak…

bolení břicha…
poslední dva dny hrůza…v sedě je to OK, ale při chůzi děs. Tak jsem se na to dnes ptala. Když netvrdne (což se mi nezdá) tak by to mělo být fajn. Spíš mi říkala Dr, že to je asi tím,že hlavou teď dosedá na můj močák…tak mám takové větší pnutí a píchání v bruchu :-( Se fakt netěším,až to bude větší ......
Ale Magnezko jsem si už dopolede koupila jako prevenci a budu ho papat 1 denně.

Byla jsem dnes s mamkou na 3D UTZ. Některé fotečky jsem z DVD jsem hodila :-) Prcek byl úžasnej…a potvrdila se mi holka.....tak to dyžtak do seznamku dopište.

Mějte se všici fajn a hlaďte bříška…papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
4.5.07 23:17

radiku ,
gratuluju k holcicce… a ke krasny fotkam :-) co mamka? jak se ji to libilo? za jejich casu nic takoveho nebylo … :-)
mne teda bricho neboli, jen sem tam obcas pichne nebo kdyz se mam v posteli otocit, tak jak se natahnu .. ale jinak dobry. az teda na tu panevni oblast :D

treba se nam ta stovecka povede … zatimco ja jsem s adou chrupkala, tak jste se tady cinily :-) .. si predstavte, ze jsme spali asi 3 hodiny :! to uz se mi teda dlouho nestalo .. jsem zvedava, co bude prcek delat v noci a kdy pujde spat .. :roll:

ted uz je na vas asi pozde, ale i tak vam jeste jednou preji hezky vikend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
5.5.07 08:25

Těhulky

MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 21.8 / 23+6/ KO 10.5.) Holčička 

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 23+2) Holčička Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 23+1)
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 22+4) Chlapeček 

lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 22+1/ KO 23.5.) Chlapeček 

Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 22+0)
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 21+5)
mybe (1974 / Česke Budějovice / TP 9.9 / 21+5/ KO 4.5. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 21+4/ KO 7.5. ) Překvapení 

LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 21+3) Překvapení 

adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 21+3/KO 7.5. ) Překvapení 

radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 21+3/ KO 14.5.) Holčička 

vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 21+3)
JJ (1973/Mostecko/TP 12.9. /21+3/KO 7.5. ) Překvapení 

maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 21+2)
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 21+0)
hanucha (1977 / Brno / TP 17.9. / 20+5/KO17.5. ) Překvapení 

Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 20+5)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 20+3) Překvapení 

petrax77 (1977 / Praha / TP 20.9. / 20+2/ KO+UTZ 14.5. )
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 20+1/KO 9.5. UTZ 4.5.)
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 20+0)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 19+3/ dvojčátka )

Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 19+1/Konečná plodovka 28.5.KO 31.5.)
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 19+0, UTZ 19+6)

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
5.5.07 09:01

Dobré ránko!!!

Teeeda vy jste toho včera nakecaly :D :D My jsme byli včera na horách. Odpoledne nám zavolali známí že jdou na hory jestli jdeme s nima. Prý že kousek vyjedeme autama a pak půjdem pěšky. Ještě jsem se jich ptala jaká tam je cesta, jestli se tam v pohodě vyjede ( máme upravené auto které má nízké spoilery) Prý že jo že cesta je v poho. No to jsme si dali...... Cesta byla v pohodě jenom kousek a pak už jenom lesní ze samýma dírama. No… spoilery máme celé akorát se auto málem zavařilo protože jsme jeli celou cestu na jedničku. Nakonec jsme vyjeli skoro až pod chatu. ( nevěděla jsem že máme tak líné kamarády. :D ) Šli jsme asi jenom 10 minut pěšky a byli na chatě. No pod pojmem jdeme na hory jsem si představovala hezkou procházku a né že se vyjede na kopce autama :evil: Ale bylo úžasně. Dali jsme si grilované masíčko, malé pivečko a pak následovala cesta domů. To byl teprve adrenalinový zážitek… 8O 8O 8O

No tak jsem se vykecala. Jdeme odvést Michalka k babičce a odpoledne jdeme kamošovi na oslavu jeho šedesátých narozenin.
Užijte si prodloužený víkend PA

Doufám že už jsem začala tu první 100 :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
5.5.07 10:11

Dobré ránko,

tak jsem se dospala, konečně. Manža jak děsně chrápe, jedině snad nechrápe na břiše, ale to zase neumí spát. Tak jsem v 6 hodin vstávala s Matýskem na pohádky a chrněla na gauči. Teď se ochrapa z vršku přikutálel a ptal se, proč spím jako dole. Směšné, jako by si za ty roky už nemohl zvyknout.
Jinak už jsem nemohla vydržet nic nedělat, tak jsem ráno došla asi 100 metrů do obchodu pro rohlíky, snad to ničemu nevadí, nic mě nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
5.5.07 10:17

Ahojky,
tak jsem zvědavá, kdo první prolomí to 100, ale já asi ještě ne. To bych to ten příspěvek musela psát na víc kusů. :wink:

MonaP- tak to teda byl výlet hodně proházkový, ale aspoń že jste si pak užili to papání :wink: Užijte si dnešní oslavu.

Voche- já si myslím, že už ti to neuškodí, jeslti se cítíš dobře, tělo si samo řekne. Hlavně nezvedat nic těžkého apod námaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
5.5.07 10:23

Tak nějak si to říkám taky. Nic těžkýho, žádný natahování rukou moc nad hlavu a na gauči se válím statečně minimálně 4 - 5 filmů nebo pohádek, co koukáme na bednu. Ještě že ji mám, loni touhle dobou jsem šrotila na maturu, tak to jsem si brala dovolenou zase na učení, teď stejný termín na povalování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
5.5.07 10:36

Já jsem taky nevydržela dlouho se válet. Ono to ani nešlo, o prcka se neměl kdo starat. A manža ten to bere tak nějak, když neumíráš, nic ti není. Nebo jestli nechápe, že tam nějaký riziko bylo, nevím :? Prostě jsem po pár dnech musela fungovat skoro normálně. Ještě že ten náš Adámek není chovací a už dlouho dobu ho nosit nemusím a ani to po mně nechce. Občas bych ho sice potřebovala čapnout a někam dotáhnout. Poslwední dobou ho musím do postýlky tahat, protože on tam nechce a jinak ho tam skoro nedostanu.

Ale ty máš většího prcka a manža se taky snaží, tak toho využij :wink: a uřívej si pohodičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
5.5.07 10:42

Tak se poctivě snažím o tu 100 a pořád nic :evil: :lol: :lol: :lol:

Čekala jsem, že začne venku pršet a pořád nic, nějak se nám to tady vyhýbá.
poradím vám dobré stránky na déšť, ted ajen pro ČR http://www.chmi.cz/meteo/rad/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
5.5.07 10:43

KOukám že jsme na tom asi všechny stejně. Teď jsem musela manžu proškolit, jak se věší prádlo. Jeho pověsení kalhot skoro u kolem mě vyděsilo. Tak to snad zvládne. Jen jsem do něj zase rejpla, že chci konečně dodělat pokojíček na bývalé půdě ( schází tam jen radiátor). Tak jsem si vyslechla, to už chceš stěhovat ................, ale v jeho tempu dělat cokoliv u nás a ne na tom jejich statku je dost alarmující. Budu ráda, jestli když koupím radiátor někde třeba i sama, tak když to do září všechno stihnem.
Mates už je velikej, ale hlavně tuleň. Jsem zvědavá jak bude sám spát v pokojíčku, jestli hlavně tam bude spát. Už přemýšlel jak vyvrtat do zdi díru, abych ho mohla držet za ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
5.5.07 10:45

To jako ta 100 nebude nebo jak?????????????? :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
5.5.07 10:45

Ahoj holky,
zdravím při sobotě!! Počasí nevypadá nic moc, tak asi vyrazíme s klukama do kina, asi na Spidermana :lol: Klukům se to ohromně líbí a mě taky, tak už se nemůžeme dočkat, jak to bude pokračovat :wink: Ještě se těšíme na Piráty z Karibiku (teda hlavně já :oops: ), puberta ze mě asi ještě neslezla :oops: , ale kluci mají radost, že jsem tak nějak stejně bláznivá jako oni (jedna z výhod, když si člověk pořídí děti v 21 :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
5.5.07 10:46

To je dobrý s tou zdí :lol: :lol:
No já jsem zvědavá, jak Adámek zvládne stěhování do vlastního pokojíčku. ale koupelna dostala bohužel přednost, tka musím ještě nějaký ten měsíc počkat. ale pokojíček bude rychlejší, tak to snad do toho září stihneme. Protože jinak to ani nejde, do ložnice by jsme se všichni nevešli. A navíc nemůžu stěhovat Á´du do pokojíčku hne dpo narození, to by se mohl cítit dost odstrčeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
5.5.07 10:46

Aha 100, tak Vochi, Leni, pojďte to na to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
5.5.07 10:47

Leni, tys to dokázala, jsi na 100 první!!!!! :lol: :lol: :wink: :wink: