Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj,
zuzo- mňam lečo, to bych si také dala. Ale počkám až bude trochu levnější zelenina
![]()
MonaP- s těmi kg si nic nedělej, jseš napřed oproti nám. To já měla už před 14 dny 6.5 kg nahoře, tkaže to uričtě bude víc než 7kg. Koncem pánevním teď asi nevadí, ještě mají mimča dost místa na otáčení, ale pak by se potřebavala otočit hlavičkou dolů. A kde tě bolí to břicho? Jdu kouknout na to tvoje bříško ![]()
Ahoj Moni,
tak to je dobře, že kontrola dopadla dobře. Koukala jsem do knížky, že děti kolem 24tt měří kolem 33cm, tak to je vaše holčička hezky ukázková
Koukla jsem hned do galerky, jelikož jsem zvědavá a máš opravdu MOC KRÁSNÉ VELIKÉ BŘÍŠKO ![]()
Leni, u nás mají teď rajčata za 35kč a papriky za 59kč, tak jsem využila toho, že jsou alespoň ty papriky na akci a hned jsem je šla koupit, neboť jsem dostala velikou chuť na lečo ![]()
Ahojte,
Moni - já mám taky +7 kilo a to jsme o tři týdny „mladší“, ale bohužel nejen břicho a prsa, ale už i zadek a stehna. Tak mám obavu, jak dlouho mi ty těhotenský rifle vydrží… sice jsou hodně elastický, ale jak jsem přibrala přes zadek, tak dole pod tím elastickým pásem mě to už trochu táhne a když v nich jsem přes 8 hodin, tak už je to dost nepohodlný. ![]()
A jak je miminko otočený teď vůbec nevadí, má dost prostoru na otáčení. To moje mimino tam normálně dělá přemety, dnes jsem se schválně dívala na břicho a úplně se mi dělají boule, jak sebou vrtí. Mám asi hodně aktivní miminko, mamka říkala, že nás s bráchou cítila jen trochu a takhle brzy skoro vůbec ještě ne… To jsem zvědavá, co z něj bude - zatím to vypadá na gymnastiku nebo spíš kickbox. Nejvíc trénuje když chci spát nebo se mi nechce vstávat ráno
![]()
Kočárky - včera jsem se vrhla na internet a láska na první pohled je Mutsy… Kdyby jen nebyl tak drahej, potvora. Ale zatím to neberu jako definitivní.
Chci se podívat na ten veletrh 26.5. Už jsem se domluvila s mamkou, že tam pojedem a navštívíme i sestřenku, má ročního chlapečka a prý je strašně sladkej. Naposled jsem ho viděla na podzim. No a na tom veletrhu bysme si teda mohly dát srazíka - co říkáte?????
Hanucha
Hanu, toho 26.5. jsem pro, ráda se sejdu. Ale asi jen na chvilku, třeba na kafe, protože s sebou budu mít manžela, ale tomu nevadí, když na chvíli někam zmizím ![]()
Holky dík za pochvalu bříška! ![]()
Ještě jsem zapomněla… Představte si že mi už začalo téct mlezivo s obou prsou..
Včera večer jsem měla úplně mokrou podprsenku.
Lenak Bříško bolelo úplně dole.
Pohyby Malá si asi myslí že je někde na hřišti
Těch kopanců co každý den dostanu .. Večer mi Michalek dával pusu na břicho a dostal takovou pecku až se leknul
Pak chodil a ukazoval na břicho pěsti že prý to miminku vrátí až se narodí…
Ještě se chci zeptat jak to máte s „tulením“? My už 2 týdny nic páč se malá rozhodla že nic nebude… Vždycky když už mělo k něčemu dojít tak malá začala v břichu skákat a dělat přemety až jsme se začali smát a bylo po náladě… Když jsme přestali tak malá okamžitě taky přestala a asi usla. Počkali jsme asi 1 hod. a zkusili to znova… Výsledek opět stejný
![]()
A takhle to máme každý den
![]()
To jsme dopadli.....
![]()
Princezna nám už teďkom ukazuje kdo je tady pánem
![]()
MonoP, bříško máš vážně parádní, ta Tvoje princezna je tedy pořádně živá, jto á cítím mimi jen občas a jen lehce, zatím žádné velké kopání, přes bříško to určitě není vidět, jen cítit.
Milé dámy, už dost nakupuji, snažím se ušetřit, tak lítám po mimibazaru. Narazila jsem na docela slušnou nabídku, ale nějak se nemohu úplně rozhodnout, proto se Vás chci zeptat, budete pro mimi na zimu kupovat kombinézu, nebo zimní bundu a k tomu kalhoty?
Díky JJ
Ahojky............jak se mate?
hned se juknu na brisko…
…
MonaP…mlezivo mi tece uz asi od 19tt? Nejak tak? Zacalo docela brzo…dneska jsem se probudila a mela jsem i mokry prosteradlo, jak jsem spala na boku a proteklo to.....a brisko…docela prestalo bolet..nebo alespon bolet jak pri MS…ted spis tvrdne…ale ne casto. A s tulenim…to uvidim, co rekne dr…jestli muzeme nebo ne…ale myslim, ze to bude v poradku, protoze si neumim predstavit, kdyby nam to zakazala
…
kocarky…mame vybrany quinny speedi…jediny kocarek, na kterem jsme se s pritelem shodli, takze uspech
.
Berenice, gratuluji ke svatbe ![]()
Za hodku budu volat te doktorce, tak prosim drzte palce......bud budu ubulena a nestastna, nebo to bude v pohode a o vikendu budu pomalicku balit..... ![]()
Doufam, ze se mate fajn.....zatim papa a jeste se ozvu…
Berenice, gratuluji ke svatbě a přeji Ti, aby sis ten svatební den, co nejvíce užila a měla na co vzpomínat
a už se těším na fotečky těhunevěsty…
Holky, mě je dneska nějak špatně,nejsem žádná citlivka, ale od je to takový divný, jsem jako strašně unavená, blbá nálada a každou chvíli mě bolí bříšo někde jinde, mezi žebrama, žaludek atd… ![]()
Ani kafe mi dneska nepomohlo, abych se probrala…
MonaP, krásné bříško!!! A chci se Tě zeptat, jaktože chodíš na KO po 14 dnech? Já chodím po čtyřech týdnech, přemýšlela jsem, od kdy se chodí po 14 dnech.
Já mám v kočárku taky jasno, X-lander-xa, jedeme se na něj kouknout do Brna a objednám si ho přes nett.
Maruško, tak držím palce, ať můžeš odletět za tím vaším taťkou ![]()
A co se týče u nás tulení, tak není nic, poněvač nemám chuť a dr.říkal, že kvůli placentě, kterou mám špatně loženou, to máme omezit, takže mám i trochu strach. Takže jsou i jiné metody, jak to manželovi vynahrazuji.
Luci…dekuju…jinak taky musim rict, ze posledni tri dny se citim nejak divne…jestli je to zmenou pocasi.....od pondelka jsem mela takovou plactivou naladu, usinam v praci, zase se mi vraci to, ze mi je po jidle spatne…davam vinu pocasi ![]()
Ahoj holky,
hodně dlouho jsem se neukázala a koukám že mě čeká asi 30 stránek na přečtení abych byla trošku v obraze.
Měla jsem menší komplikace 6.4. jsem začala krvácet - takže mi byl nařízený klid na lužku, ale co bych pro to naše miminko neudělala, teď po měsíci už je vše v pořádku, mám teda stále víc prokrvenou dělohu než je normální, ale jinak je vše v pořádku. Do práce už se nevracím, tak mám čas si vás hezky zpětně přečíst a konečně se s váma dělit o radosti těhotenství, nakupování věciček, kočárků atd.
25.5. jsem byla v Gennetu na UTZ - víme co čekáme, ale nepovíme, je to překvapení - poznal to manža, pan Dr.(moc hodný) se ptal jestli chceme vědět co to je a nám přišlo nejlepší ať nám to ukáže a buď to poznáme nebo to bude řekvapení - no a manža začal křičet......
a pan doktor nám to jen odsouhlasil…
Tak prosím dopsat do seznámku - překvapení a další kontrola je 22.5. jo a mám napsaný v těhu průkazce dva termíny porodu jeden je 16.8. a druhý 11.9. tak jsem zvědavá kdy to naše štěstí vykoukne ![]()
Nechám se o víkendu od manži vyfotit a hodim do galerie taky svoje obr bříško…
Mějte se krásně a opatrujte se…
pa pa Koutecká
LUCI na kontrolu chodím každých 14 dnů protože jsem na nemocenské. ( prý se to musí) Mám supr Dr. takže se vždycky zeptá jestli se chci podívat na mimčo jak už tam jsem. Takže mám výhodu že ji vidím každou KO. ![]()
Ahojte,
Marusko drzim palce!!!!!!
Luci - kam se jdete kouknout na kocarek? Ja jsem se o tyhle veci nikdy nezajimala a vubec netusim, kde tu jsou jake obchody. Jen mi rikal ted kamarad, ze je jeden na Lidicke. Zrovna jsem si rikala, ze bych se mela podivat taky jak vypadaji v realu a ne jen na internetu ![]()
Tulení - no tak ted samozrejme nic, kdyz je milej pryc. Ale je to zajimavy - ten muj je dost naruzivej, chce to bezne tak kazdej den, nekdy i 2-3 x coz mne by teda jednou stacilo. No a co jsem otehotnela, tak se nam to vymenilo - ja bych to chtela porad a on se k tomu nejak nemel
A ted posledni tri tydny jsem tu chut ztratila. Tak jeste nevim, jak se na to bude prcek tvarit, ale zatim jsem rada, ze to nemusim resit pac na to opravdu nemam ani pomysleni. ![]()
Moni - nezalozime si prenatalni fotbalovy tym?
![]()
Hanucha
Koutecka AHOJ!!! No, to jsem ráda, že jste v pořádku. A překvápko mám ráda, aspoň ty porody tady budou zajímavější, jak už tu někdo psal
![]()
MonaP, já jem taky na neschopence už od 5tt
brzo, že? A na Ko stejně chodím po čtyřech týdnech, tak nevím, ale asi Ti naši mudři vědí, co dělají.
Haňucho, ano jedeme se podívat do Baby Car - Lidická 30.
Já si vyhledala jen krámy, kde mají skladem x-lander, ale samozřejmě tam mají i jiné, tak já ti pár vypíšu, ju ![]()
Teď do mám do Brna 45km, takže kousek.
A ještě k tomu tulení, můj manža je taky náruživej, ale jak to dr.řekl před ním o té placentě, tak se mu do toho taky moc neche.
tak jsem tam volala.....
poprvy…nikdo to nevzal…podruhy…po takovy dobe to nekdo vzal a hned polozil…takze asi dala najevo, aby ji nikdo neotravoval (ji totiz pokazdy telefony obtezuji)…tak nevim…asi se na ni vyprdnu, objednam se pak u sestricky, pujdu v utery a ani ji nebudu rikat, ze nekam letim..... ![]()