Poradna duly
Jana Čurdová
Maruško, tak se u sestřičky prostě přeojednej a třeba to tvé doktorce ani nijak nedojde…
Asi jo Luci…jen jsem chtela, aby o tom vedela…a chtela jsem alespon malou jistotu, ze budu moci odletet a ne cekat az do utery, kdy v noci leti letadlo, co rekne…jestli je nalez v poradku a tak.......jeste jednou to zkusim…treba to vezme…a snad nebudu litovat, ze jsem tam vubec volala. ![]()
ahoj kecalky! ![]()
teda tady to dneska jede … ![]()
Koutecka ,
bezva, ze ses ozvala, uz jsme si delaly starosti. dobre, ze se krvaceni zastavilo a ze je vsechno v poradku. ![]()
no a podle tveho prispevku a reakce manzela tipuji na chlapecka ![]()
Moni ,
taky chvalim brisko … ted uz se nezamaskuje, co? ted uz nejde vtahnout … hi hi .. to ja znam ![]()
Marusko ,
drzim palce, aby to s dr. dopadlo dobre a mohla jsi odletet…
dej vedet …
ostatni zdravim a odchazim ..
ada me tu taha, ze chce k snidani livance, tak holt musim jit .. ![]()
mejte se…
Přidávám se k Adys, taky si myslím, že Koutecka bude mít chlapečka ![]()
Koutecka, taky jsem rada, ze uz je to v poradku…
jinak ted jsem tam volala…opet to zvedli a hned polozili.....takze si zitra zavolam sestre a doktorce nic rikat nebudu…ma brat telefony…co kdyby volala nejaka tehulka, co zrovna krvaci, rodi…a ona by ji pokazdy zamackla telefon......
je Luci.Porad ji omlouvam atd…ale pockejte, jestli bude mit v utery nejaky reci…to si poslechne…tak ja padim.....stejne uz jsem volala pritelovi, aby mi koupil dalsi letenku z Athen do Heraklionu a to uz vazne rusit nebudu…
tak zatim papapapa ![]()
Teda holky,
vy jste se rozepsaly.....ja jsem tady mela mamcu, tak jsem na netu nebyla az dneska.....a koukam, ze uz jsme za stovkou.....Tak nam vsem preju jen to nej nej na dalsich strankach ![]()
Berenice…KRASNOU SVATBU! Ja jsem se vdavala minuly rok v srpnu a pres vsechny pripravy, ktere trvaly pomerne dlouho a obavy ze spojeni ceske a italske rodiny, svatba dopadla skvele! Porad na ni s manzou vzpominame… ![]()
Adys…co se tyce dovolene, tak mame stesti…i kdyz bydlime v Milane preci jenom to neni k mori tak daleko. Uz mame zamluveny apartman v Lido di Jesolo, takze cesta jen cca 3 hodky, na prvni tyden v cervnu. Tady je takove vedro, ze se uz tesim na osvezujici morsky vzduch.....Jinak uz zadne delsi cestovani neplanujeme…
Marusko, moc ti preju, aby vam ta cesta do Recka vysla.....proc vlastne pritel nemuze prijet na chvilku za tebou?
Kocarky…nastesti jsme zdedili hluboky kocarek peg a to dokonce tmave modry
Uz jsme vyprali i potahy…
Chicco vyrabi pomerne male korbicky to je pravda, ale tady se pouzivaji opravdu jen na prvnich par mesicu…ja mam v planu vytahnout sportak od unora a dat do nej zimni pytel…navic je na nej mozne namontovat autosedacku tak to bude i prakticke. Tady je v unoru uz vetsinou jaro…a zima ta tady letos nebyla vubec..... ![]()
Petra 77…myslis trojkolku S3 od Chicco?
Holky s tim tulenim to je u nas opravdu hruza…jakmile jsme meli potvrzene tehotenstvi mame oba nejaky blok a vubec nam to nejde…me to dokonce i boli…nejak se nedokazu vzrusit…tak doufam, ze to bude po porodu lepsi…ach jo… ![]()
Ciao ciao
Barca ![]()
Holky, koukněte sem http://krestni-jmena.cz/seznam/?…&
ahoj Barčo, tak to pojedete na dovču už za chvilku, závidím
![]()
Luci taky se moc tesim.....jedeme i s pejskem…tak doufejme, ze nebude stekat, kdyz ho nechame v byte samotneho…
Koupat se asi nebudu to se mi nechce riskovat, ale to plazove prochazeni bude moc fajn…navic bych chtela udelat i vylety a najit nejake mistecko, kde bychom mohli travit delsi dovolenou pristi rok i s mimcem…tady se to tak hodne dela…maminka odjede na nekolik tydnu k mori a tatinek dojizdi na vikendy…tak uvidime jestli bude Tomasek ok myslim, ze si pristi leto uzijeme ale i s tatinkem, bylo by mi lito ho nechat dlouho samotneho v Milane ![]()
Na kurzu byly i tehulky, ktere budou rodit ted a porodni asistentka jim doporucovala more nebo hory uz letosni leto kvuli cerstvemu vzduchu.....
Pa pa
B.
LUCI teď jsem koukala na ty křestní jména a je to dobrý, hledala jsem tam celou rodinu
a koukla jsem i na naše jména které máme vybrané pro mimi a pro kluka Filip je na 31 místě a pro holčičku Anna - ta je na 4 místě…
Už máte taky vybraný jména? Já i kdybych je chtěla změnit tak už mi to neprojde…
Hezký večer…
Ani mi ne…Tomasek uz je 100 %, ale budu mu rikat Tommi, aby to mel podobne jak v cestine tak v italstine…officialne bude Tommaso.
Pro holcicku jsme meli vybrano Veronica…tak snad priste ![]()
Hezky vecer!
Barca
Ahoj,
teda jeden den tady pořádně nejsem a to se to rozjelo ![]()
Koutecka- u nás jména nejsou ještě vybraná vůbec, já byhc taky chtěla Filipa, ale ten mi neprojde, tak budem muset vybírat jiné, ale manža má furt na všechno času dost. Tak se budeme asi dohadovat na porodním sále. Nebo prostě nechám na něm, co vybere. Snad to taková hrůza nebude.
Adys- jé lívance, ty bych si taky dala. Mám ráda sladká jídla
Ale u nás doma je nikdo nechce ani Adámek a ani Aleš, tak to občas udělám, ale dojídám to sama.
Barčo- to moře blízko vám tak závidím
A já byhc se koupání v moři tak nebála, vždyť se nemá co stát, když nebudeš platvat moc daleko. Nebo je to nebezpečné? Je pravda že názory na koupání v bazéně v těhotenství se taky dost liší. Tak nevím, jak je to s mořem.
Luci- ty stránky se jmény už znám, už jsem pročetla jména skoro až dokonce, ale pořád stejně nevím jaké jméno ![]()
Maruško- teda ta doktorka je fakt divná. Tak doufám, ž eti to vyjde a budeš moct za přítelem odletětet.
Tak jdu zkusit uložit Adámka a pak koukat na tv. Asi na to cvičení radši chodit nebudu. To břicho/nohy nebo co to vůbec je dneksa zase fest bolelo, tak bojím bojím a radši to riskovat nebudu. Už jsem myslela, že zítra vyrazím k Mudr., ale uvidím, nechám to přes víkend a kdyžtak v pondělí.
Tak papa.
Lenka
Ahoj těhulky ![]()
dneska jsem se v práci normálně lehce flákala. Krásný to pocit ![]()
Poslední dny mne taky pořádně bolelo břicho. Měla jsem skoro křeče, jako v podbřišku a i v zádech. Včera ráno jsem už zvažovala, že zajdu k doktorovi. Nakonec jsem nešla a dneska je to už lepší.
Co se tulení týče - tak moje aktivita během těhotenství taky poněkud opadla. První měsíce by bylo blbě a furt jsem jen spala. Takže tak 1× týdně a to ještě s tím musel přijít přítel. Ted to bylo celkem ok, ale o víkendu mne to dost bolelo - asi to souviselo s tím, co jsem psala výše. No, zkusím se zeptat doktora, zda je to normální. I když si říkám, že kdyby nebylo něco v pořádku, tak to hned řekne.
Už se nemůžu dočkat pondělí - jdeme na UTZ. Už jsem nebyla na UTZ skoro 2 měsíce. A přeci jen mne občas napadá, zda je vše OK… Tak to chci mít potvrzené a být zase v klidu ![]()
Holky, mějte se krásně. Kdo jedete na výstavu, tak si to užijte.