Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte,
dneska jsem byla na velkém UTZ, miminko má všecko, co má mít, ale dr. se nelíbilo něco na srdíčku, tak jsme objednaní na kardio UTZ do nemocnice. Ach jo, aspoň jedno těhotenství bych nechtěla pořád slyšet nějaké jobovky. ![]()
Mějte se hezky, E.
Maxiku- to bude určitě v pořádku, budeme na vás myslet. Kdy jdete?
ahoj holky, tak dnešní kontrola dopadla dobře.
Miminko už váží 460 g, asi hodně papá ![]()
Ale dr.říkal, že mám nízko placentku, prý si z toho zatím nemám nic dělat.
ahoj holky,
uz jsme zpatky z vyletu
.. no on to zase nebyl az takovy vylet jen pro radost … byla jsem totiz dneska pozvana na pohovor a test kvuli americkemu obcanstvi. nastesti se zadarilo, ted uz zbyva jenom slozit prisahu a bude ze me jak cesky, tak americky obcan
. nastesti si muzu ponechat ceske obcanstvi, jinak bych do toho asi nesla.
jinak muj muz pracuje i za jizdy
.. nastesti je to tak, ze jeho zakaznici i spolupracovnici jsou zvykli, ze je hodne na cestach. laptop mel sebou tak i tak, takze pracoval i vecer i rano z hotelu a pak nekolik telefonu po ceste a ted uz je opet nahore v podkrovi ve sve pracovne a dohani to, co ‚zameskal‘ ![]()
Maxiku,
drzime palce, aby to nakonec nebylo nic vazneho a bylo vsechno v pohode… ![]()
Barco,
gratulujeme k chlapeckovi … nakonec se tedy pindik potvrdil, ze? ![]()
Luci,
bezva, ze KO dopadla dobre … my jdeme zitra na velky utz, tak uvidime, zda mimco bude spolupracovat a ukaze se nam
. stale jsem presvedcena, ze to nikomu nereknu, jen k tomu musim premluvit i manzela
, teda spis mu nakazat, aby se neproreknul …
zdravim i vsechny ostatni … mejte se krasne … zitra se ozvu.
Těhulky
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 21.8 / 22+3/ KO 26.4.) Holčička
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 21+6/23.4. Gen. UTZ, 25.4. cukrovkový test, 2.5. KO) Holčička
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 21+5)
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 21+1) Chlapeček
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 20+5/ KO 25.4.) Chlapeček
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 20+4)
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 20+2)
mybe (1974 / Česke Budějovice / TP 9.9 / 20+2/ KO 4.5. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 20+1/ KO 7.5. UTZ 3.5. ) Překvapení
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 20+0) Překvapení
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 19+6/KO 7.5. / UTZ 25.4. ) Překvapení
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 20+0/ KO 14.5.)
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 20+0)
JJ (1973/Mostecko/TP 12.9. /20+0/KO 7.5. , 2.5.) Překvapení
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 19+6)
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 19+4)
hanucha (1977 / Brno / TP 17.9. / 19+2/KO17.5. UTZ 26.4.) Překvapení
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 19+2/UTZ 3.5.)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 19+0) Překvapení
petrax77 (1977 / Praha / TP 20.9. / 18+6/ KO+UTZ 14.5. )
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 18+5/KO 9.5. UTZ 4.5.)
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 18+4)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 18+0/ dvojčátka )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 17+5/KO+ UTZ 3.5.)
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 17+4, UTZ 18+3)
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
HOLČIČKY 2 CHLAPEČCI 2 PŘEKVAPENÍ 6
5 měsíc začíná v 17 tt+ 6/ 6 měsíc v 22tt+2
Dobré ránko,
zase se usrkávám snídaňové kakajíčko a hledám novinky na netu. Tady to pěkně spinká. U nás v noci děsnej slejvák, tak se spinkalo úplně krásně. Teď se jdu přetvařovat do práce avečer na vás zase mrknu. Možná mi dneska budou volat výsledky testů.
pápápá véčor
Ahojky.....
aha…Voche..tak to chapu, ze se ti nechce do kanclu…
…az ti zavolaji vysledky, tak dej vedet..drzim palce… ![]()
adys, to je dobre, ze si muzes ponechat cesky obcanstvi..drzim palce na utz…
Luci…a rikal dr. kolik mimco meri? Neni ta nizka placenta jak jsem mela kdysi to nizky vcestny luzko??? Neni to neco podobnyho? Protoze u me taky neco rikali o placente…
Maxiku, moc na vas myslim.....bude to urcite v poradku......!!!!!!!!
Ahoj Barco..tak jste nakonec vybrali Tomaska..to je hezky…
a gratuluji k dobrym utz…a k chlapeckovi!!!!! ![]()
Ahoj Mario, neříkal, kolik mimi měří.
A fakt nevím, jestli je to to stejné jako jsi měla ty…, moc tomu nerozumím, ale dle rady dr. se tím moc nezatěžuju ![]()
Ahojky,
mám depku jak prase, musím na plodovku. Prý mám nějakou hodnotu ASC či čeho nějakou menší než bych měla mít. Teď čekám až mi sestra zavolá kdy mě objednají na nástup.
Luci, ted uz asi ani snad nerikaji, kolik mimi meri..minule mi to taky nerekli................
Voche, tak to me mrzi. Vubec nevim, co ta hodnota ASC znamena.....ozvi se, az sestra zavola…budu ti strasne moc drzet palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj
Voche…držím palce
Někde jsem si přečetla,že mimi má teď asi 20-25cm........v tom 20tt ![]()
To ovšem teda nevím,kam se mi tam vejde ![]()
Voche, take drzim palce. Uvidis, to dopadne dobre. Mely jsme ten odber v stejny den, mne se jeste neozvali. Tak jsem tam vcera volala, a sestra, ze geneticka to porad jeste nema vyhodnocene (vysledky jsou uz tyden, chybi to jeji hodnoceni). Tak take jsem napjata. Ale na plodovku nejspis stejne nepujdu. museli by me nejak presvedcit jedine… Kazdopadne ti drzim palce a cekame vysledku. Jak tak koukam, vsechni tady uz to maji zdarne za sebou, zustaly jsme my dve… ![]()
Ahojte maminy,
Voche - drzim moc palce, urcite to dobre dopadne. A je tu jedna vyhoda - budes stoprocentne vedet co se ti narodi
Teda ja bych to urcite jako vyhodu brala, to co mi rekl doktor z UTZ mi prislo jako vesteni ze sklenene koule…
Luci - ja mam taky dost nizko placentu, ale napsal mi ze neni vcestna, tak snad u tebe taky ne. Vcestna si predstavuju ze se plete nekde moc blizko cipku, ze je nizko jsem si precetla ze vadi proto, ze je vetsi riziko ze se mimco neotoci hlavickou dolu. Ale jeste se to muze spravit jak deloha roste, takze zatim zachovavam klid.
Barco - taky gratuluju ke chlapeckovi!
Maxiku - taky drzim palecky at srdicko dobre dopadne, ja myslim, ze akorat porad zbytecne maminy stresujou. Ja jdu na UTZ srdicka zitra, doktor mi to doporucil, tak jsem zvedava.
Adys - vymyslela jsem pred tydnem jmena, mam asi 60 pro holcicku a 40 pro chlapecka, o kterych jsem ochotna diskutovat a je tam spousta takovych, ktery jsou stejny v obou jazycich. Kdybys chtela inspiraci (tusim ze jsi to tu pred nedavnem resila), tak staci rict…
Zdar tehotnymu
lu (vzhledem k tomu, ze mimco ma ted tak ctvrt kila a ja mam navic 5,5 kila, tak
lo je v prevaze. Uz si toho i vsimaj lidi okolo, ze mam vetsi prdel ![]()
Hanucha
Ahojky,
Voche- držím moc pěsti, bude to určitě v pořádku. Vím, jak ti je, já jsem z toho byla taky dost pryč a černý myšlenky byly na dením pořádku. Ale musíš věřit tomu, že to bude všechno OK.
Dneska jsem byla KO u gyndr. všechno je v pořádku. Takže další návštěva až za měsíc 23.5. Ale kolik tam bylo budoucích mamin to jsem zírakla
Nevím, jak se do tý porodnice vejdeme. Asi se v srpnu odtěhuju někam do míň zalidněných míst
Jinak váhá od minulé KO (před 5-ti týdny +3,5 kg pak jsem si došla na záchod tak možná o pár deka míň). Takže celkově už 6-6,5kg navíc ![]()
Zatím ahoj,
lenka