září/říjen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
3.6.09 09:21

A taky má dole vedle zoubku bílou tečku tak nevím jestli je to další zub nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
3.6.09 09:22

Pájo, jenže on do ty papulky nic nechce,vis..to je pak tezke..

Ty byli tecky mame taky.. asi na 4mistech.. to jeste nejsou zoubky.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
4976
3.6.09 09:25

Tak u nás je to naopak. Terezka všechno strčí do papulky.

No mě přišlo divný že by jí rostli dole další zuby když nahoře má prázdno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
3.6.09 09:31

Včera mi přišel dopis z VZP že za duben mě nikdo nepřihlásil k zdr.pojištění.
Jsem myslela že to udělá sociálka.
Asi ne. Tak tam musím dneska donést papír ze cociálky že mi přiznali dávky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
3.6.09 09:38

Terezka už taky nejzdí ve vajíčku. Koupili jsme autosedačku 9-36kg. Sice se to nemá ale když jsme jí zkoušeli tu 9-18 tak by jí za chvilku koukala hlava ven. Tak jsme vzali tu co sní poroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
3.6.09 09:39

Ahoj…Tak já taky musím pořád všechno mixovat na kašičku..Jakmile Martínek narazí na kousek tak se začne šklebit a dělat,že se dáví..Přitom kolikrát mu ty kousky nevadí…Martínkovi se klube další zoubek nahoře..Už ho má vidět a brzo už se prořeže..čekám,že do konce týdne bude venku… :lol:

Sluni,tak to máš pořád takový starosti,chudáku…Snad bude Filda v pořádku…

Martasajo,ta radost se dostaví,až se s autem sžiješ a padne ti pořádně do ruky…Držím palce ať si první jízdu užiješ…Za chvilku budeš jezdit jako vítr… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
3.6.09 09:50

Sluní, tak třeba to Jeník bere i za Fildu :wink: Ale snad ta vyšetření dopadnou dobře a nezjistí nic, s čím by se nedalo nic dělat.

My už zkoušíme občas nemixovaný, ale jen pošťouchaný. Ale je to krmení na hodinu. Občas se taky něčím dáví, ale snaží se to v té pusině zpracovat. Když spěchám, tak mixuju.
Kartáček máme teda jeden, ale jako kousátko taky dobrý. Dost si ho oblíbil a nechce ho dát pak z ruky. Dělá mu dobře, asi ho svědí dásně, protože okusuje kde co, ale zatím nejde nikde nic vidět.

Pájo , jo tak je to v plánu. Odvézt mě tady kousek za Brno a tam si zkoušet, hlavně dostat do nohou ty pedály, jak co zabírá a tak. Pak zkusit nějakou veřejnou komunikaci, ale centrum teda neee :roll:

My jezdíme ještě ve vajíčku a doufám, že ještě ten měsíc vydrží. Nicméně už se chystám objednávat větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
3.6.09 09:55

My taky ještě máme vajíčko..Snad nám ještě taky pár měsíců vydrží…
Kartáček máme jeden,ale na druhým konci je taková oboustranná kulička na masáž…Když mu večer masíruju dásničky tak na mě tak kouká a přivírá očička..Čištění pastou se mu taky líbí,ale jakmile mu dám kartáček do ruky tak chvilku si je masíruje sám,ale potom by si ten kartáček vrazil až do krku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
3.6.09 09:55

Pájo, jak je to s tím pojištěním? Já taky nikde nebyla a čekám, že to udělají automaticky. Zatím nic nepřišlo…
Jak to máte ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
3.6.09 10:00

No prej by to automaticky měla udělat sociálka. Ale u nás v tom má asi bordel ta paní.
Jsem hned včera volala na VZP že jsem na mateřské a že pobírám od sociálky a paní se divila proč to tam nemají.
Tak mě prosila jestli jí můžu donést ten papír ze sociálky.
Tak jestli vám nic nepřišlo tak to máte v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
3.6.09 10:00

ahojky holky,

sluni, držíme Fildovi palečky, ať to není nic vážného

martasajo, s tím autem přeju hodně štěstí při prvních jízdách, uvidíš, že se to brzo poddá, chce to jen jezdit a jezdit a jezdit, mě už to pomalu začíná bavit, i když si zatím troufám jen tam kde to znám, ale postupně se osměluju, aktuálně se připravuju, že vyzkouším cestu do obchodního centra :-D

zoubková situace u nás - roste druhá jednička dole, první je tak napůl vyklubaná a jsme na tom stejně jako sluníčkooo a honzíček, tádík taky nechce do pusy nic, tedy vyjma svého palečku, nepomáhají kartáčky, můj prst, kousátka, chladítka, někde doporučovali dát kousek zmrzlýho banánu, ale to si moc neumím představit, bych se bála, že mu zaskočí, naštěstí ho zatím ty zoubky moc netrápí, tak se to dá vydržet

add mixování, zatím mixuju, ale jak psala pája, tak včera jsem mu zkoušela dát kousíček banánu od sebe a poradil si s ním v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
3.6.09 10:01

Terezce už z vajíčka koukali nohy dost ven tak jsme museli koupit už autosedačku. Bacha na to. Nemělo by to být aby nohy koukali ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
3.6.09 10:01

Já jsem se na tom ptala na pracáku a tam mi řekli,že si to vyřídí sami mezi sebou…Tak nevím.Každopádně mi zatím nic neposlali,tak doufám že ani nepošlou…Koukám,že v tom ty úřady mají pořádnej binec… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
3.6.09 10:04

Mě v obchodě říkali,že nohy můžou,ale nesmí přesahovat hlavička…Tak já fakt nevím…V tom případě je mu úplně akorát a dlouho v ní nevydrží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
3.6.09 10:12

Hlava a nohy by neměli koukat z vajíčka. Na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie