Záruky pro mladé - co od toho čekat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Buď práci hledáš a pak skočíš po šanci jak získat praxi nebo nehledáš a pak ti může být vyřazení z úp jedno…
- Citovat
- Upravit
@Ruby6 píše:@pajinaa píše:@pajinaa
OMG..proč tedy na tom ÚP jsi, když nechceš pracovat? Tohle je ještě jeden z těch smysluplných projektů, kde je ve většině případů výsledkem to, že máš zaměstnání a získáš praxi a to ještě bez toho, abys musela hnout prstem. Je jen dobře, že se za odmítnutí vyřazuje z evidence. Když se Ti to nelíbí, odhlas se z ÚP a dělej si co chceš..
Vůbec nic o mě nevíš.. na úřadu jsem od začátku prosince protože mi skoncila smlouva a v lednu zase nastupuju do práce
Proto se asi ptá, proč to chceš odmítnout, ne? Kdyby to věděla, tak se neptá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Prosím má někdo čerstvé zkušenosti? Opravdu to nejde odmítnout? Mě úřednice na ÚP říkala, že se domluvím až tam. Bojím se, že mě hned někam zapíšou i když to ani nechci. Prý je povinná jen ta první informativní schůzka. Prosím anonym, nemusí každý vědět, že jsem na ÚP
Nic není povinné. Na ÚP ses zaregistrovala dobrovolně a tvou žádost ukončí vedení v evidenci uchazečů o zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jasně, není to povinné. Já se ale ptám, jestli má někdo osobní zkušenost. A jestli fakt dochází k vyřazení z ÚP, pokud projekt odmítnu. Prosím neřešte, proč tam nechci. Zkrátka takovéto projekty nejsou nic pro mě.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
jasně, není to povinné. Já se ale ptám, jestli má někdo osobní zkušenost. A jestli fakt dochází k vyřazení z ÚP, pokud projekt odmítnu. Prosím neřešte, proč tam nechci. Zkrátka takovéto projekty nejsou nic pro mě.
Hele úplně v pohodě tam bez
seznámís se s někým kdo má stejně problémy, najis se a nápijes a 4 hodinky si poslechnes někdy i zajímavou věc:D je to v klidu. Nikdo tě tam do niceho nutit nebude ale bez tam.. každopádně ti práci nenajdou , budou to dávat to co na normálním UP a starej se. Ani ty dotace nejsou jisté ![]()
- Citovat
- Upravit
@eumedon
Nevidím žádný dotaz ohledně toho proč jsem to chtěla odmítnout. Jenom blbé kecy od někoho kdo si chce hrát na chytrého a vůbec mu to nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hele úplně v pohodě tam bezseznámís se s někým kdo má stejně problémy, najis se a nápijes a 4 hodinky si poslechnes někdy i zajímavou věc:D je to v klidu. Nikdo tě tam do niceho nutit nebude ale bez tam.. každopádně ti práci nenajdou , budou to dávat to co na normálním UP a starej se. Ani ty dotace nejsou jisté
jako na tu první schůzku půjdu, ale nechci do toho projektu vstupovat a k ničemu se upsat. To je mi jasný, že mi práci nenajdou. Já si ji stejně hledám sama, takovou jakou opravdu chci. Né že mě například pracák pošle dělat účetní, když účetnictví z duše nenávidím a ani neumim. O takovou pomoc nestojim.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
jako na tu první schůzku půjdu, ale nechci do toho projektu vstupovat a k ničemu se upsat. To je mi jasný, že mi práci nenajdou. Já si ji stejně hledám sama, takovou jakou opravdu chci. Né že mě například pracák pošle dělat účetní, když účetnictví z duše nenávidím a ani neumim. O takovou pomoc nestojim.
Sepisete si tam životopisy jak mají vypadat, průvodní dopisy a jak zvládat pohovory:) neco ti to dá:) budou ti nabízet práci o kterou si rekneš:)
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
První schůzka je povinná ten kdo odmítl tak se to dozvěděla dotyčná uřednice z pracáku ke které chodil a ta chtěla důvod. Těhotenství, smlouvá nové roboty jinak byl vyřazen z evidence
@Anonymní píše:
Sepisete si tam životopisy jak mají vypadat, průvodní dopisy a jak zvládat pohovory:) neco ti to dá:) budou ti nabízet práci o kterou si rekneš:)
Mě to nedalo nic ale ty jsi to asi měla lepší než my..nás se jen ptali máte něco, ne, a proč ne a sekyrovali nás že si nejsme schopni najít robotu
- Citovat
- Upravit
Zaruka pro mlade (strach z toho)
Dobrý den chtěl bych se zeptat na to co čekat na kurzu, byl jsem na nej poslán a abych řekl pravdu tak se toho docela bojím. Nechci se upisovat k takovým projektům/ kurzum.
Znamenalo by že kdybych odmítl tak mě vyloučí na z evidence uchazečů o práci? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den chtěl bych se zeptat na to co čekat na kurzu, byl jsem na nej poslán a abych řekl pravdu tak se toho docela bojím. Nechci se upisovat k takovým projektům/ kurzum.
Znamenalo by že kdybych odmítl tak mě vyloučí na z evidence uchazečů o práci? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím má někdo čerstvé zkušenosti? Opravdu to nejde odmítnout? Mě úřednice na ÚP říkala, že se domluvím až tam. Bojím se, že mě hned někam zapíšou i když to ani nechci. Prý je povinná jen ta první informativní schůzka. Prosím anonym, nemusí každý vědět, že jsem na ÚP