Zarůstání nehtů na nohách

5.4.18 13:31

zarůstání nehtů na nohách

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti se zarůstáním nehtů na nohách. Pomůže navštívit pedikúru či je lepší zajít přímo na oddělení chirurgie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
637
5.4.18 13:48

Zdravím, zašla bych na podologii (zabývají se zarustajicimi nehty).
Tam Vám pomůžou. Už to mám za sebou, léčba trvala půlroku. U někoho trvá déle, záleží v jakém je to stavu. Dostala jsem takový drátek a nehty se krásně dorovnaly.
Na chirurgii jsem byla jednou, a už nikdy více. Dostal mě doktor, když se se mnou loučil: „Tak nashle, za půlroku na viděnou!“ :roll:
Takže, cesta je Podologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
5.4.18 14:10

My byli se synem na chirurgii. Měl to fakt ošklivé. Pan doktor udělal plastiku nehtového lůžka, pak jsme byli ještě dvakrát na převazu a od té doby má svatý klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.4.18 14:24
@katyna1984 píše:
My byli se synem na chirurgii. Měl to fakt ošklivé. Pan doktor udělal plastiku nehtového lůžka, pak jsme byli ještě dvakrát na převazu a od té doby má svatý klid.

mohu se zeptat, co presne znemana plastika luzka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.4.18 14:27
@Sleepy.Monkey píše:
Zdravím, zašla bych na podologii (zabývají se zarustajicimi nehty).
Tam Vám pomůžou. Už to mám za sebou, léčba trvala půlroku. U někoho trvá déle, záleží v jakém je to stavu. Dostala jsem takový drátek a nehty se krásně dorovnaly.
Na chirurgii jsem byla jednou, a už nikdy více. Dostal mě doktor, když se se mnou loučil: „Tak nashle, za půlroku na viděnou!“ :roll:
Takže, cesta je Podologie.

budes tak hodna a popises to vic do detailu? Manzel ma se zarustanim nehtu dost problem, ale odmita s tim jit za jakymkoliv odbornikem, boji se, ze by mu trhal nehet a nenecha si vymluvit, ze existuji i jine metody lecby. Misto toho si do hloubly ten nehet po strane vystrihava a me se dela spatne z toho masakru uz od pohledu. Nehlede na to, ze vystrihavani ten problem udajne jenom zhorsuje.

Rada bych manzela motivovala s tim delat neco jineho, tak zbiram informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.18 15:22

Já jsem byla na pedikure, dala mne rovnatko na nehet a zlepšilo se :palec: Jinak už jsem byla jednou i na chirde, ale řekla jsem si pouze o odstrihnuti kraje nehtu, ten krasne dorostl a měla jsem svatý klid. Pokud chceš pokusit polecit doma, tak koupat v hypermanganu a mazat Ichtoxylem (černá mast) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
5.4.18 19:17

Jestli to nemáte daleko do Liberce, mohu dát kontakt na šikovnou pedikerku. Mně zachránila palečky už před 15-ti lety. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
5.4.18 20:25

Nevím jak dobře to popsat, ale vynasnažím se.
V podstatě je to drátek, neboli rovnátko, který mi podoložka „nalepila“ na palec. Konce rovnátka dala jakoby po stranách pod nehet, tím se nadzvedne ten nehet a umožní správný růst nehtu. Koukněte na web. stránky od pana Jaroslava Fešara, má to tam dobře popsané a najdete tam i fotky. Nebyla jsem teda přímo u něj.
Manžela ujistěte, že to fakt nebolí.. zezačátku, když mi to poprvé nasazovala, tak cítila jsem píchnutí, ale to je balada, oproti chirurgii. Drátek se mění, tuším jednou za 6 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
5.4.18 20:26

@warita příspěvek nahoře je pro Vás, zapomněla jsem Vás zmínit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí