Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Od té doby, co mám děti, se to taky snažím dodržovat. Tedy, moc té snahy ani není zapotřebí, jde to překvapivě i samo.
Dnes naštěstí vysál nejhorší chuchvalce syn, odsávala jsem malou a vysavač nechala uprostřed obýváku, tak ho to inspirovalo. ![]()
Tak si to tu ctu… co mam deti jsem proste dokonala hospodynka
![]()
Nooo, tak to je fakt super. To si vytisknu alespoň 5 x a označkuji celý byt
![]()
Ovšem začnu být dobrá hospodyně až v sobotu. Před chvílí mi telefonovala tchýně, že má objednaného odhadce na její část domu, a ráda by jí ukázala i naši část. Takže jdu uklízet jako mourovatá
![]()
Jako vy si děláte srandu, ale víte kolikrát já už utírala okna od krvavejch skvrn, jak se tu roztřískali nějací ptáci?!!! Asi jsem to měla nechat. Aby věděli blbci, co se stalo jejich předchůdcům!!!
![]()
Emilie píše:
Jako vy si děláte srandu, ale víte kolikrát já už utírala okna od krvavejch skvrn, jak se tu roztřískali nějací ptáci?!!! Asi jsem to měla nechat. Aby věděli blbci, co se stalo jejich předchůdcům!!!![]()
![]()
Emilie píše:
Jako vy si děláte srandu, ale víte kolikrát já už utírala okna od krvavejch skvrn, jak se tu roztřískali nějací ptáci?!!! Asi jsem to měla nechat. Aby věděli blbci, co se stalo jejich předchůdcům!!!![]()
![]()
Emili to přeháníš,víš že se nemá nic přehánět?
Přece když umyješ okna na autě taky tam budeš mít pojízdnou HmyzZoo (podotýkám že ne celá hmyzZoo vyždy přijede do cíle bez úkmy na zdraví ) já bych to s těma okana raději nepřeháněla
aby jsi pak neříkala kamarádům že je zveš na sbírku „ptáčků“ ![]()
MegK píše:Emilie píše:Emili to přeháníš,víš že se nemá nic přehánět?
![]()
Přece když umyješ okna na autě taky tam budeš mít pojízdnou HmyzZoo (podotýkám že ne celá hmyzZoo vyždy přijede do cíle bez úkmy na zdraví ) já bych to s těma okana raději nepřehánělaaby jsi pak neříkala kamarádům že je zveš na sbírku „ptáčků“
Voni mi teda dost pomáhají pavoučci, staví záchranné sítě proti těm ptákům. Ale co naplat, ti blbounci jsou kamikaze …
![]()
Ale teď vážně - fakt si tu už pár sýkorek zlomilo křídlo.
To je vždycky ďaba jak blázen, zvláště po ránu …