Strach z návštěv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30975
9.4.20 20:48

@vokishka tolik? Tech 5 tis po 6tydnech ti prijde moc???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
9.4.20 20:52
@Alušáček píše:
Všichni mají starost o babičky a dedecky, ale já mám dojem, že oni o sebe žádnou starost nemají.. Obchody plné důchodců v jakoukoli dobu, autobusy to samé, venku se belhají babky s holema, klabosí spolu, roušku na půl pusy.. Já bych řekla, že v současné situaci jsou stáří lidé méně zodpovědní než ty mladý.

víš pro ty staré je život, kdy sedí sami v místnosti, horší než smrt
14 dní by to možná vydrželi, ale už je to měsíc a nikde naděje konce
neviděla jsi někdy film, kdy na smrt nemocný stařík uteče z nemocnice a konec života si užije naplno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.20 20:54

@Kukacka123 přesně tak :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.20 20:56

@JTom to samozřejmě, o tom žádná, ale proč tomu jít zbytečně naproti :)

• Citovat
  • Upravit
65316
9.4.20 21:07
@Cuddy píše:
@vokishka tolik? Tech 5 tis po 6tydnech ti prijde moc???

No ty jsi to podala tak, že když mají roušku, nemůžou se nakazit. Tak můžou, i s rouškou naprosto klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
9.4.20 21:31
@vokishka píše:
No ty jsi to podala tak, že když mají roušku, nemůžou se nakazit. Tak můžou, i s rouškou naprosto klidně.

Z ceho jsi to vydedukovala??? Nic takoveho nepisi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21444
9.4.20 21:32
@Šmoulice píše:
Nemyslím si, že jde o absťák… Lidi na baráku mají celkem dost práce, zahradu… A na to je třeba něco koupit… Na tu zahradu je pomalu nejvyšší čas :)
A dobře, že něco dělají. Aspoň pak nemají čas řešit naprosté hovadiny, jako tady zakladatelka :)

Uz balis do Italie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
9.4.20 21:40
@merkola píše:
O babičky by jste se měla bát, protože těm hrozí vážné problémy, u mladých jen velmi výjimečně. Můžete to k babičkám zavléct, když inkubační doba než se projeví příznaky je i týden.

To je tak strašně naivní tvrdit, že je tato nemoc nebezpečná jen pro staré lidi. Nepřála bych ti vidět, kolik se k nám, na oddělení, dostane daleko mladších lidí, kteří mají těžký průběh. Málo lidí, můžže tvrdit, že jsou naprosto zdraví. Hodně lidí ani neví, že má skrytou vadu. Pokud se virus dostane pouze do hor. dých. cest, tak není průběh tak silný, ale pokud do průdušek, tak má problém. Nikdo nevíme, jak na toto svinstvo bude naše tělo reagovat, at nám je 70 nebo 5 let! Na to nezapomeňte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.20 21:52

@karinka to si taky myslím, každé tělo je jiné a nikdo nemůže vědět… A je pravda, že pro astmatiky je to velký průšvih? Máte tam takové případy?

• Citovat
  • Upravit
65316
9.4.20 22:05
@Cuddy píše:
Z ceho jsi to vydedukovala??? Nic takoveho nepisi.

Tak to psala nějaká anonymní a ty jsi mě spletla s tím dotazem, jestli se mi to zdá moc. Promiň. Mně se to dlouho načítá, tak se mi nechtělo se vracet o stránku zpět, abych si zkontrolovala, že tatáž osoba píše o roušce a počtu nakažených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.20 22:09

@vokishka to jsem nepsala, že se nemůžou nakazit, pouze, že v obchodech atd.nosi běžně roušky ;) tím pádem, že je menší riziko

• Citovat
  • Upravit
36556
9.4.20 22:49
@vokishka píše:
kdyby rouška tak chránila, tak není tolik nakažených

Čistě ze zvědavosti. Pamatuješ si ze školy, co je exponenciální funkce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.20 00:23

Hlavní je si uvědomit že to chytne většina populace ať ti co panikari tak ti kterým to je jedno. Jsem také zdrav sestra a šíří se to jak lavina. Takže pokud chodíte nakupovat nebo kamkoliv jinam - do práce a nejste zavřeni v bunkru minimálně na půl roku tak si myslím že to dostanete. Je to všude na jídle, kliky, výtahy, auta, autobusy všude. Víte kolik pozitivních lidí projde za den třeba v lidlu? Spousty, ale jsou bezpriznakove a neví to. Mám taky starší rodiče, v rodině 1× po onkologicke léčbě, 1× stav po infarktu a cukrovka. Ale bohužel i oni ví že záleží jak to zvládnou a nepropadají panice protože tento vir tu bude hooodne dlouho a třeba 2 roky zavření doma nebudete, Teda myslím :mavam:

• Citovat
  • Upravit
11
10.4.20 07:36
@martina.se píše:
Hrotis to, úplně zbytečně.. Riziková kategorie je 60 plus, nepředpokládám, že je tolik mimcu.. A že ho chlapův kámoš olyzoval, nebo na něj prskal atd.. Uvažuji trochu..

U nas na vesnici se nakazila pani, za kterou prijela kamaradka na kafe, v dobe navstevy uz infikovana byla, ale nemela priznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.20 07:47

By mě zajímalo, kolik kuřáků kvůli strachu z covidu přestalo preventivně kouřit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí