Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak jisteze. Hlavne ze to sama rikas, jak jsi uzkostna a ze to muze byt z toho. Si trochu protirecis, Hedus.
Chapes, ze muze byt? A jak si ses tak jista, vysetril te psycholog? Kdyz vsechna fyzicka vysetreni mas v poradku?
@Anonymní píše:
@aiwwa a kde to máš napsaný?
Stačí si zadat do Googlu „příznaky úzkosti“.
Já vím že možná jo ale nikdy jsem. takobe problémy se žaludkem. nemela ani v těch nejtěžších uzkostech proto mě to desi
@Anonymní píše:
Mě to nejvíc trápí v práci… samota mi to dělá taky… jakmile jsem. u mamky nebo s přítelem tak je mi lip
Vždyť jsi si sama právě odpověděla… přemýšlej přeci když tě problemy s mamkou a přítelem netrápí tak to nebude fyzický problém. Preci si Helycobakter neřekne že tě bude trápit jenom když jsi sama. Uznej sama že to je nesmysl. Přiznej si to dělají ti to panické ataky.
Zakladatelko nechci se tě dotknout, ale toto co píšeš může a asi u tebe i dělá psychika. V rodině mám to samé. Vyšetření vše ok, pořád tyto potíže a přestalo to až po nasazení antidepresiv.
Tak na co zakladas furt diskuze, kdyz mas svou vlastni jedinou neotresitelnou pravdu?
Protože jste mi tenkrát taky tvrdili že je to lsycjicke a nebylo byl tam problém tak proto
Zajimavy, jak se furt vyhybas otazce, proc neresis svou psychiku.