Zaseknutý dudlík

6555
28.3.11 20:51

Zaseknutý dudlík

Ahoj všem.
Jsem neskutečně vytočená. Mám půlročního syna, který si rád hraje s dudu.Prostě ho věčně vyndavá z pusy, prohlíží, dává zpátky.No a minulý týden malej ležel v pelechu, byl čas spaní.Najednou řev, až mě zamrazilo a on měl tou druhou stranou zarvaného dudlíka v pusince a ječel, že nemohl ani dýchat.Musela jsem docela zatáhnout, abych mu ho vyndala..Jestli ho stisknul dásničkama, nevím, prostě ho tam měl zašprajclej.No a dnes večer se to stalo zas!!! Máte někdo radu, co s tím?? Já už se bojím odejít přiložit do kotelny.Tohle jsou bezpečné dudlíky pro miminka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
642
28.3.11 20:57

Ahoj, moje maličká si šprajcla do pusinky jen to držátko u dudlíku, řev, tak jsem vylítla, co se děje. Dudlíka jsem jí vytáhla. Naštěstí už to od té doby neudělala. Ale už tam pro jistotu při větším zabřečení vždycky běžím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
28.3.11 20:57

Já nevím, ještě nemám osobní zkušenost, leda by mě napadlo zkusit sehnat nějaký, který se tou „venkovní“ stranou do pusinky nevejde, prostě… :nevim: Ale tohle by mě v životě nenapadlo, že se může stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vydřice
28.3.11 21:00

xangel a jaky mas ten dudel? Nam se to nestalo, ale kdyz vidim co s nim dela, tak me samotnou prekvapuje, ze ho jeste nespolkl :roll:

• Citovat
  • Upravit
4132
28.3.11 21:01

Může se to stát, já jsem měla u dudlíku napsáno, že pro tento případ jsou tam v plastu ty otvory, aby dítě mohlo dýchat. Ale to člověka samozřejmě moc neuklidní… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
28.3.11 21:01
Vivik píše:
Já nevím, ještě nemám osobní zkušenost, leda by mě napadlo zkusit sehnat nějaký, který se tou „venkovní“ stranou do pusinky nevejde, prostě… :nevim: Ale tohle by mě v životě nenapadlo, že se může stát…

máme velikej dudlík od mam a ten do pusy nenacpe,jen ho ožužlává :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
28.3.11 21:02

Nám se to taky naštěstí nestalo, ale strká si ho do pusy taky obrácenou stranou.
Asi bych taky zkusila kouknout na jiné dudany, jestli nebudou rozměrově větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
28.3.11 21:03
VandaV píše:
Vivik píše:
Já nevím, ještě nemám osobní zkušenost, leda by mě napadlo zkusit sehnat nějaký, který se tou „venkovní“ stranou do pusinky nevejde, prostě… :nevim: Ale tohle by mě v životě nenapadlo, že se může stát…
máme velikej dudlík od mam a ten do pusy nenacpe,jen ho ožužlává :potlesk:

Taky máme od MAM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
28.3.11 21:08

Holky, tady je právě problém, že máma mi po narození malého koupila dudlík Tigex v Kauflandu, který má svůj tvar savičky a když jsem pak sháněla jiný, nikdy se mi nepodařilo sehnat s tím samým tvarem…No a Domís do pusy jinou prostě nevezme, zvykl si na tuhle… :nevim: Jako ty otvory na tom jsou, ale co je to platné, když to evidentně bolí, když se to šprajcne o dásně ( aspoň mě by to teda bolelo).Bohajeho, to je fakt výrobek pro miminka :cert:
Už jsem vytáhla větší velikost, ale ten držák je skoro srovnatelnej :roll: Ještě mě napadlo, že snad koupím ty co mají místo držátka plyšáka, sice se mi to děsně nelíbí, ale plyšáka snad nesní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
28.3.11 21:13

Místo držáku plyšáka? To neznám?
Nemyslíš takový ten „hadýrek“, na co se dudan zavěsí a děcko má dudana a může při tom muchlat „hadýrek“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
28.3.11 21:17

Xangel jenže si zase představ, jak by to vypadalo, kdyby ten dudlík byl tak velkej, že by se mu nevešel do pusy… To by se mu pak nevešel pod nos a asi by to nebylo moc pohodlné na obličeji…

Tak když jdeš do kotelny, tak mu ho vezmi…

Jinak shánění savičky chápu, já jsem koupila dudlíky Babylove a taky jsem sháněla asi dva týdny nové, nikde je neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
28.3.11 21:20

barah mi jsme s ním spokojeni.malej normální dudlíky nemůže,má boláky a tenhle super větrá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
28.3.11 21:25
VandaV píše:
barah mi jsme s ním spokojeni.malej normální dudlíky nemůže,má boláky a tenhle super větrá :potlesk:

My jsme taky spokojeni s MAM. :palec: Malý jiný nechce, snažila jsem se naučit na jiný, protože se mi zdá celkem drahý, ale když je spokojený on, tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
28.3.11 21:27

Mám na mysli něco takového http://cgi.ebay.com/…230548805394?… .Máš pravdu Anastazie, nedokážu si představit, že by měl dudlík přes celej obličej…No zkusím zítra dát velikost 6-18 m a snad to pomůže trochu. :-?

Příspěvek upraven 28.03.11 v 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
28.3.11 21:28

My máme od Mam snad všechno,Dudlík,flašky,lžičky i misku.Pro nás je Mam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...