Zastavení menstruace - citron?

3
10.10.19 18:04

Zastaveni menstruace- citron?

Zdravim, mate nekdo zkusenosti se zastavenim(zrychlenim) ms vodou s citronem? Nebo popripade nejaky jiny zpusob? Dostala jsem ji vcera a zitra by se mi hodilo kdybych ji mela min, nejlepe vubec. Asi se mi to nepodari ale zmirnit je aspon by bylo skvele :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12834
10.10.19 18:07
@Aduun píše:
Zdravim, mate nekdo zkusenosti se zastavenim(zrychlenim) ms vodou s citronem? Nebo popripade nejaky jiny zpusob? Dostala jsem ji vcera a zitra by se mi hodilo kdybych ji mela min, nejlepe vubec. Asi se mi to nepodari ale zmirnit je aspon by bylo skvele :potlesk: :lol:
8o :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
10.10.19 18:09

Vodou s citronem nic nezkazíš, jestli máš, vem si Ascorutin třikrát denně po dvou tabletách. Ale druhý den to bývá nejsilnější, tak nečekej zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
10.10.19 18:19

Citron ti MS nezastaví, ale může zmírnit krvácení. Já měla období, kdy jsem to mívala první den, dva, silnější. A citron právě pomohl, že bylo krvácení v normě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
10.10.19 18:32

Zastavit nevím ale určitě zmírní, já jsem si ji jednou posunula o 3 dny a nyní jsem si koupila 1kg citronu a uvidím jestli se mi to znovu povede, jelikož do sebe nechci cpát tbl :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
10.10.19 18:54

Teda to je pro mne naprosta novinka. 8o

• Citovat
  • Upravit
50
10.10.19 21:06

Mně poradila moje gynekoložka následující věc na zmírnění krvácení, když měla dcera problémy s dlouhým a silným krvácením. Zabralo to :D : Zatím jako první pomoc kupte citróny, vymačkejte šťávu ze 3, oslaďte a neředěno vodou nechte dceru vypít a to 3 dny po sobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí