Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim, mate nekdo zkusenosti se zastavenim(zrychlenim) ms vodou s citronem? Nebo popripade nejaky jiny zpusob? Dostala jsem ji vcera a zitra by se mi hodilo kdybych ji mela min, nejlepe vubec. Asi se mi to nepodari ale zmirnit je aspon by bylo skvele
![]()
@Aduun píše:
Zdravim, mate nekdo zkusenosti se zastavenim(zrychlenim) ms vodou s citronem? Nebo popripade nejaky jiny zpusob? Dostala jsem ji vcera a zitra by se mi hodilo kdybych ji mela min, nejlepe vubec. Asi se mi to nepodari ale zmirnit je aspon by bylo skvele![]()
Vodou s citronem nic nezkazíš, jestli máš, vem si Ascorutin třikrát denně po dvou tabletách. Ale druhý den to bývá nejsilnější, tak nečekej zázraky.
Citron ti MS nezastaví, ale může zmírnit krvácení. Já měla období, kdy jsem to mívala první den, dva, silnější. A citron právě pomohl, že bylo krvácení v normě ![]()
Zastavit nevím ale určitě zmírní, já jsem si ji jednou posunula o 3 dny a nyní jsem si koupila 1kg citronu a uvidím jestli se mi to znovu povede, jelikož do sebe nechci cpát tbl
![]()
Mně poradila moje gynekoložka následující věc na zmírnění krvácení, když měla dcera problémy s dlouhým a silným krvácením. Zabralo to
: Zatím jako první pomoc kupte citróny, vymačkejte šťávu ze 3, oslaďte a neředěno vodou nechte dceru vypít a to 3 dny po sobě..