Zatrhlá náušnice při oblékání u miminka

26
12.3.22 09:08

Zatrhlá náušnice při oblékání u miminka

Hezký den, dcera má asi 3 týdny náušničky nastřelené a před 2 dny se mi stalo že když jsem jí oblékala, tak jsem ji trochu zatrhla a malá plakala, a poté ji za la trošku téct krev. Dnes se mi to stalo znova :,( jsem z toho nešťastná, myslíte že to mám něčím čistit, nebo se to samo zahojí? Nebude to mít už tak natrhle? Měla jste některá stejnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
12.3.22 09:20

Zahojí se to samo, a kup ji větší oblečení 8o

• Citovat
  • Upravit
72725
12.3.22 09:54

@terolka zahojí se, ale twl.. jak se ti tohle může povest? A opakovaně :think: ono to bolí jako sviňa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
12.3.22 10:08

U nás je to na denním pořádku :zed:. Hlavně o čepice. Ale krev jí teda nikdy neřekla, jen prostě tu náušnici vždy musím vymotat z nějaké nitě, záclony atd. Kdyby tekla krev, tak to stříknu desinfekcí a nechám. Je to děs, jsem naštvaná. Já jí vůbec náušnice dávat nechtěla, ale manžel na tom trval. Sama je nemám, tak takovéto strasti vůbec neznám.

• Citovat
  • Upravit
3792
12.3.22 10:13

Tohle dávání náušnic minimům. :roll: Co z toho to dítě podle vás má? Náušnice vyndat, a vrátit, až si o ně sama řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.3.22 10:19

Co to má prosím tě za náušnice? Tak ji dej nějaké drobné, hladké, dcera měla do roka a kousek jen takové pecicky hladké malinké a tohle se teda nikdy nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.22 10:35

… hlavně že má mimino v uchu díru a v ní kus drátu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.3.22 10:42

@PepiKo píšu že to má 3 týdny, takže to jsou ty dočasné které musí mít min. 6 týdnu. Nejsem blbá abych ji dala nějaké které by na to byly náchylné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.3.22 10:43

@Pan Svobodomyslny já se ptala na konkrétní problém. A až mě bude zajímat ten váš, tak se určitě zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.3.22 10:43

@Sisika9 bez komentáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.3.22 10:44

@Kolicek95 děkuji moc za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.3.22 10:45

@martina.se pretahovala jsem malé mikinu přes hlavu, ale jak sebou vrtí, a možná měla ještě trochu citlivější to z minula. Vím že to fakt bolí no :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.3.22 10:51
@terolka píše:
@PepiKo píšu že to má 3 týdny, takže to jsou ty dočasné které musí mít min. 6 týdnu. Nejsem blbá abych ji dala nějaké které by na to byly náchylné.

No prave, ze píšeš, ze má nastrelene a viděla jsem ruzne nastrelene, kytičky atd., které se proste mohou zachytit snaz než hladka kulička, to je vše :nevim: nevím, proč se čertíš, tak když se ti to stalo už 2×, dávej větší pozor nebo ji to radši sundej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
12.3.22 10:53

Prostě dávej pozor. Nejlíp dávat oblečení, co nemusíš přetahovat přes hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17416
12.3.22 11:07
@Sisika9 píše:
Tohle dávání náušnic minimům. :roll: Co z toho to dítě podle vás má? Náušnice vyndat, a vrátit, až si o ně sama řekne.

Přesně! Mám skoro šestiletou a náušnice ještě nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí