Zaučování v Kauflandu na pokladní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Před lety jsem při RD chodila na brigádu jako pokladní. První den ke mně dali člověka, který mě zaučoval - první hodinu ukazoval, vysvětloval, potom u mě stál a dohlížel, jestli to dělám správně. První dny - vlastně celou dobu - mi nikdo výpovědí nevyhrožoval.
Občas se dělaly kontrolní nákupy - dva časopisy v jednom, zapomenutá věc ve vozíku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zaučovala jsem sem tam někoho na kase v Kauflandu a nikdo nikomu nevyhrozoval ani nikdo nechodil na kontrolní nákupy… Prostě se normálně pracovalo
a zaúčtování probíhalo tak že napřed jsem slečně ukázala co a jak a pak jsem seděla s ní a říkala ji co má dělat a až jsem si byla jistá že to zvládne dostala vlastní kasu… Někdo to zvládnul za dopoledne někdo za dvě za tři… Řekla bych z mého pohledu úplná pohoda taky jsem tak začínala takže žádný stres
prostě přijdeš naučíš se a neboj nikdo tě hned kontrolovat nebude… Jen si dávej pozor co zapomenou lidí ve vozících něžné se stává že třeba si dolů daji pakl minerálek nebo basu piv a u kasy to nenahlásí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prvních dvě hodiny u mne stála ženská ukazovala co a jak, pak jen koukala a byla poblíž kdyby něco. A už to jelo samo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Druhá věc je ta, že mám nastoupit první den a mám kašel a rýmu. Můžu vůbec s tímto chodit za pokladnu? není 5 minut, kdy bych nekašlala. Nastoupit ale musím. Neměla bych nárok na nemocenskou. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Druhá věc je ta, že mám nastoupit první den a mám kašel a rýmu. Můžu vůbec s tímto chodit za pokladnu? není 5 minut, kdy bych nekašlala. Nastoupit ale musím. Neměla bych nárok na nemocenskou.
Dej si čaj se zázvorem zkus si hodit do krku něco proti kašli a pak za kasou si dej roušku, bude to dobrý potřebuješ to prolejvat. Ale domluv se s nadřízeným atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xeronias
A když někdo nastupuje přímo na pozici pokladní, je tam celou směnu nebo se to tam střídá jako v Lidlu například? Budu chvíli na kase, chvíli něco vybalovat? Nebo mě tam nechají celou směnu?
Byla bych radši, kdybych mohla dělat víc věcí ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Xeronias
A když někdo nastupuje přímo na pozici pokladní, je tam celou směnu nebo se to tam střídá jako v Lidlu například? Budu chvíli na kase, chvíli něco vybalovat? Nebo mě tam nechají celou směnu?
Byla bych radši, kdybych mohla dělat víc věcí
To se domluv s nimi. Vyhoví ti snad. Já to dělala na praxi takže jsme se střídali studenti po třech hodinách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
zajímalo by mě od někoho, kdo pracoval/pracuje v Kauflandu.
Jak probíhá zaučování na pokladní od prvního dne kdy nastoupíte? Pošlou vás tam hned? Dostanete někoho k sobě, kdo vás to bude učit? Jak to probíhá?
Další otázka zní
Vyhrožují výpovědí ve služební době, když se to učíte? Testují vás nějak?
Děkuji