Zaučování v Kauflandu na pokladní

Anonymní
1.1.23 17:46

Zaučování v Kauflandu na pokladní

Dobrý den,

zajímalo by mě od někoho, kdo pracoval/pracuje v Kauflandu.

Jak probíhá zaučování na pokladní od prvního dne kdy nastoupíte? Pošlou vás tam hned? Dostanete někoho k sobě, kdo vás to bude učit? Jak to probíhá?

Další otázka zní

Vyhrožují výpovědí ve služební době, když se to učíte? Testují vás nějak?

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1368
1.1.23 18:01

Před lety jsem při RD chodila na brigádu jako pokladní. První den ke mně dali člověka, který mě zaučoval - první hodinu ukazoval, vysvětloval, potom u mě stál a dohlížel, jestli to dělám správně. První dny - vlastně celou dobu - mi nikdo výpovědí nevyhrožoval.
Občas se dělaly kontrolní nákupy - dva časopisy v jednom, zapomenutá věc ve vozíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
1.1.23 18:48

Zaučovala jsem sem tam někoho na kase v Kauflandu a nikdo nikomu nevyhrozoval ani nikdo nechodil na kontrolní nákupy… Prostě se normálně pracovalo :think: a zaúčtování probíhalo tak že napřed jsem slečně ukázala co a jak a pak jsem seděla s ní a říkala ji co má dělat a až jsem si byla jistá že to zvládne dostala vlastní kasu… Někdo to zvládnul za dopoledne někdo za dvě za tři… Řekla bych z mého pohledu úplná pohoda taky jsem tak začínala takže žádný stres :) prostě přijdeš naučíš se a neboj nikdo tě hned kontrolovat nebude… Jen si dávej pozor co zapomenou lidí ve vozících něžné se stává že třeba si dolů daji pakl minerálek nebo basu piv a u kasy to nenahlásí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.1.23 19:43

Prvních dvě hodiny u mne stála ženská ukazovala co a jak, pak jen koukala a byla poblíž kdyby něco. A už to jelo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.23 19:44

A co ty kódy od pečiva a zeleniny?

• Citovat
  • Upravit
613
1.1.23 19:47

To je v knížečce u kasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.23 19:48

Druhá věc je ta, že mám nastoupit první den a mám kašel a rýmu. Můžu vůbec s tímto chodit za pokladnu? není 5 minut, kdy bych nekašlala. Nastoupit ale musím. Neměla bych nárok na nemocenskou. :zed:

• Citovat
  • Upravit
613
1.1.23 19:48

Musíš to umět no, časem si to zapamatujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.1.23 19:49
@Anonymní píše:
Druhá věc je ta, že mám nastoupit první den a mám kašel a rýmu. Můžu vůbec s tímto chodit za pokladnu? není 5 minut, kdy bych nekašlala. Nastoupit ale musím. Neměla bych nárok na nemocenskou. :zed:

Dej si čaj se zázvorem zkus si hodit do krku něco proti kašli a pak za kasou si dej roušku, bude to dobrý potřebuješ to prolejvat. Ale domluv se s nadřízeným atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.23 20:01

@Xeronias
A když někdo nastupuje přímo na pozici pokladní, je tam celou směnu nebo se to tam střídá jako v Lidlu například? Budu chvíli na kase, chvíli něco vybalovat? Nebo mě tam nechají celou směnu?
Byla bych radši, kdybych mohla dělat víc věcí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
613
1.1.23 20:04
@Anonymní píše:
@Xeronias
A když někdo nastupuje přímo na pozici pokladní, je tam celou směnu nebo se to tam střídá jako v Lidlu například? Budu chvíli na kase, chvíli něco vybalovat? Nebo mě tam nechají celou směnu?
Byla bych radši, kdybych mohla dělat víc věcí :nevim:

To se domluv s nimi. Vyhoví ti snad. Já to dělala na praxi takže jsme se střídali studenti po třech hodinách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat