Zavádění kaší před spaním
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zavádění kaší před spaním
Malé je půl roku a před týdnem jsme začali zavádět před poledním kojením zeleninové příkrmy. Problém nastal v noci. Dřív spala bez problémů celou noc, aniž bych ji musela nakojit, ale posledních pár dní se budí hlady minimálně dvakrát na kojení. Jí teď v noci prakticky ve stejných intervalech jako přes den, tedy cca po 3-4 hodinách. Ráda bych jí začala před spaním dávat kaši, ale nejsem si jistá, jestli už můžu. Všude čtu, že to má jít v pořadí zelenina-ovoce-kaše, tak nevím. Předem moc díky za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,myslim,ze kasi muzes klidne dat,ja ji zacala davat uz v 5 mesici,protoze jsem si myslela,ze prcek bude lepe spat,ale nestalo se
No a v pul roce jsem normalne zacala se zeleninkou k obedu.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem začala dávat kaši před spaním, taky z důvodu lepšího spaní v noci (se zeleninou jsem ještě nezačala, Matýsek má teprve 5 měsíců). Ale zatím to vůbec nepomohlo, budí se stejně často jako před tím. Ne u všech miminek to pomáhá, některé se budí třeba jen ze zvyku, nebo že jim chybí kontakt s maminkou. Určitě to můžeš zkusit a uvidíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás tedy taky žádný vliv na lepší spánek neměla, navíc dcera kaši vůbec nechtěla. Má téměř 2 r. a stejně se budí cca 2-3× na mlíko pořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mysina píše:
Malé je půl roku a před týdnem jsme začali zavádět před poledním kojením zeleninové příkrmy. Problém nastal v noci. Dřív spala bez problémů celou noc, aniž bych ji musela nakojit, ale posledních pár dní se budí hlady minimálně dvakrát na kojení. Jí teď v noci prakticky ve stejných intervalech jako přes den, tedy cca po 3-4 hodinách. Ráda bych jí začala před spaním dávat kaši, ale nejsem si jistá, jestli už můžu. Všude čtu, že to má jít v pořadí zelenina-ovoce-kaše, tak nevím. Předem moc díky za radu.
ahoj.já začale taky s kaší okolo 5-6 m,páč se mladej začal budit i 4× za noc,tak jsme najeli na kaše a spí skoro celou noc,až nad ránem se probouzí.Kolikrát se ale v noci probudí a chce napít tak dostane čaj a je hned tuhej.Stačí mu párkrát potáhnout a je klid.
Takže kaši určitě doporučuji.Jinak u nás se začalo s příkrmem trošku z opačnýho konce.první lžička hruštička
ale ted jí uplně vše a nemam s nim žádnej problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,já jsem tedy od 6.ti měsíců začala dávat Bebu na Dobrou noc,švagrové malej po kaši kynul
ale myslím,že na spaní to vliv nemá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dala jsem až v 8mi m. Na spaní v noci to nemělo vliv, ale mě to dodalo jistotu, že to není hlad a podařilo se mi později zdredukovat to na 1 kojení. Sám by se ale nevzdal.
- Citovat
- Upravit
mala se take budila po 3h. Kase nezabira,rika se ze kase je „hladova“,akorat po ni muze bolet brisko. Caste buzeni vyresi snad jedine cas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucie.t píše:
mala se take budila po 3h. Kase nezabira,rika se ze kase je „hladova“,akorat po ni muze bolet brisko. Caste buzeni vyresi snad jedine cas
to jo, ale tak ve 4 letech.
časté buzení vyřeší jedině neoblomná matka.
![]()
- Citovat
- Upravit
neczuz píše:lucie.t píše:to jo, ale tak ve 4 letech.
mala se take budila po 3h. Kase nezabira,rika se ze kase je „hladova“,akorat po ni muze bolet brisko. Caste buzeni vyresi snad jedine casčasté buzení vyřeší jedině neoblomná matka.
![]()
to jo, ale to je hodne tezky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem začala dávat kaši asi v 11m, protože kojit 3× za noc jsem už nechtěla. Stejně se vzbudil v naučenou dobu, ale já neoblomná matka jsem ho nechala řvát. První noc asi 45min., druhou asi 5 a třetí noc si jen vrznul a spal dál. Vždycky se budil jen v době prvního nočního kojení a do rána byl klid. Teď nás zase budí zuby
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem začala kaši dávat ještě než jsme začali se zeleninou,jelikož se v noci budil…nevím jestli to bylo tím,ale přestal se budit…nevím,ale říká se že půl roční dítě by mělo vydržet spat celou noc bez buzení,mělo by vystačit se zásobou jídla z večera
,jestli takhle často kojíš tak si nemyslím že jde vyloženě o hlad,ale o to že je zvyklé a líbí se mu to…
A že tady někdo psal,že kaše je hladová,tak to si myslím že je pěkná blbost,přece se prodávají aby dítě více zasytily,ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kecačka píše:
Já jsem začala kaši dávat ještě než jsme začali se zeleninou,jelikož se v noci budil…nevím jestli to bylo tím,ale přestal se budit…nevím,ale říká se že půl roční dítě by mělo vydržet spat celou noc bez buzení,mělo by vystačit se zásobou jídla z večera,jestli takhle často kojíš tak si nemyslím že jde vyloženě o hlad,ale o to že je zvyklé a líbí se mu to…
A že tady někdo psal,že kaše je hladová,tak to si myslím že je pěkná blbost,přece se prodávají aby dítě více zasytily,ne?
O ty kasi,to mi rek doktor. A urcite,kdyz se budi casto v noci,nemusi to byt z hladu.Pravdepodobneji jen zvyk. Mala mi to taky delala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucie.t píše:kecačka píše:O ty kasi,to mi rek doktor. A urcite,kdyz se budi casto v noci,nemusi to byt z hladu.Pravdepodobneji jen zvyk. Mala mi to taky delala.
Já jsem začala kaši dávat ještě než jsme začali se zeleninou,jelikož se v noci budil…nevím jestli to bylo tím,ale přestal se budit…nevím,ale říká se že půl roční dítě by mělo vydržet spat celou noc bez buzení,mělo by vystačit se zásobou jídla z večera,jestli takhle často kojíš tak si nemyslím že jde vyloženě o hlad,ale o to že je zvyklé a líbí se mu to…
tak doktor je nějaký divný,ne?A o tom buzení v noci-je to zvyk,nic jiného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit