Zavinování dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
5.2.12 10:25

Zavinování dělohy

Ahoj všichni, chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost se zavinováním dělohy po porodu. Zjistili mi krevní sraželinu v děloze a špatně se mi zavinula, dostávám injekce, ale mám velké bolesti a tak se chci zeptat jestli někdo tohle neprodělal a jak se postupuje, když se děloha nezavine. Děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
5.2.12 11:01

Ahojky řeším uplně stejný problém,mám 4 měsíčního chlapečka od jeho 4 týdnů zavinujem a malej je spokojenej krásne sám usíná (zavinuji jen na noc) přes den ten spánek taky podle toho vypadá :-)Zavinuji ho do deky z ikei metodou podle DR karpa,do deky semi už přestává vejít a říkám si jestli už neni čas ho to odnaučit i když jsem vyzkoušela zavinout s jednou rukou venku neuspěla jsem muj syn zavinování prostě ještě potřebuje a bez něj se nevyspí přesně jak píšeš je stokrát za noc vzhuru.Myslim že každé miminko si řekne samo kdy už se mu to nelíbí.Nebo aspon doufám že nebudu zavinovat do 3 let :-D Ale zatim ho nechám tak jak mu je dobře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
5.2.12 20:55

Tak nám je 6,5 měsíce s zavinujeme stále - a spíme celou noc - max. 1× mlíčko a zavinovat budeme určo dál - dokud to malé bude vyhovovat :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
6.2.12 08:13

já jen nák nechápu co řešíte, je zavinování škodlivé??? o tom tedy nevím? My budem mít za 5 dní 6 měsíců a zavinuju stále a malá spí hezky. až to prostě malá nebude vyžadovat, zavinovat přestanu. nedokážu si ted představit jí nechat jen tak, vyndala by si dudlík - cucala ruce no skopičiny. takže za mě - zavinovat, zavinovat do kud to jde.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
6.2.12 13:14

Podle mě jsou děti zavinovací a nezavinovací.Některé to vyžadují a jiné to nesnáší.Moje to zatím nesnáší obě(syn má už tři a dcera 14 dní).Oba trpí na prdíky a jak jsem je zavinula a nemohli se pořádně hemžit,nastal hysterický řev a musela jsem je rozbalit.Už v porodnici to neměli rádi-balili je tak vždycky sestičky......Takhle se ve spánku chvilku pohemžili,prdli a spali dál…
Při usínání jsem je chvilku držela za ručičky,aby jimi nemávali a jak zabrali,už to bylo vklidu.Zavinovačky používám jen jako podložky.Po měsíci se mi do ní syn už ani nevešel.Ale myslím,že zavinováním se nedá nic zkazit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
6.2.12 20:17

ja zavinovala holku asi do 7mesicu.proste do ty doby ,kdy to bylo treba…hodne nam to pomahalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí