Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@irinna taky trochu spoléhám na příkrmy, ale jak tu holky píšou, že dávají banán rohlíky atd. tak teda nevím nevím…
Ještě mě napadlo a kamarádka radila dát malýho do lehu do sporťáku, aby lépe viděl… Chtěla bych teda, co nejdýl vozit v korbě. V tomhle počasí mi přijde, že ho tam i líp zateplím…
@irinna to je jak u nás, tchýně to malému tak dlouho rve do pusy až docílí totálního hysteráku
já musela jednou vystoupit z tramvaje kvůli řevu a dát mu prso na nádráží v Ostravě-Vítkovicích (kdo zná, tak ví) s bezďáky kolem mě ![]()
@LucciaMaty taky jsem premyslela nad sportakem, ale na zimu to neni prakticke…
@lunatko tak my zas krmily vedle bezdaka na lavicce
uplne se mi ulevilo, ze to tak nemame jen my, kolem jsou sami dudlikari:-D
No tak my určitě nevydržíme dlouho v korbě. Myslím tak cca ještě 2 měsíce…
@irinna píše:
@LucciaMaty taky jsem premyslela nad sportakem, ale na zimu to neni prakticke…
Ahoj, moje druhé dítko dcera je bez dudláka.
Tolerovala hi asi do 3 měsíce a pak už ho nechtěla. Naštěstí vydrží dlouho vpoho v kočáře, ale když chce prso už není času nazbyt
. Opravdu jí kojím kudy chodím, už jsem to dotáhla tak daleko, že jsem kojila ve stoje prostě nikde nebyla lavička.
Příští týden jí bude 9 měsíců a ještě jsem moc odnaučovací kůru nezahájila. Pčes den sní nějaký příkrm a pak se za nějakou chvíli dokojí. Přes den usne v kočárku nebo poprosí o prso. V noci klasika prso, ikdyž umí usnout tátovi na ruce, u mámy to samozřejmě nefunguje. Proč když už mámy jsem se nenapít.
Odměnou my, ale spokojená, vysmátá holčička, která cca po 2 hodinách se pomazlí u prsa. Jak to dopadne uvidím ![]()
Ahoj holky, obnobvuji diskuzi, páč jsem se nedočetla a nenašla žádnou radu, jak to děláte přes den, když mimčo usne jen u prsu. Pokud by jen uslo, tak bych to neřešila, jenže on se za chvíli vzbudí a zase prso a pak zase a zase. Např. dnes za dvě a půl hodiny jsem u něho byla třikrát
.Dudlík nechce. Co dělat, na vyřvávání nemám srdce a fakt nevím jak na něj, dělá mi to problém dopol., když nespí druhý syn a tak volá mamíííí, mamííí a já u něj nemůžu ležet věčnost, že? V noci spí se mnou v posteli a hledá prso tak dlouho, až se převrátí na bok a vzbudí se a opět uspávání u prsa. Díky za všechny rady ![]()
@santape a už přikrmujete?? nám se to s příkrmy dost upravilo k lepšímu.
Přikrmujeme, ale papá jen trošku. Nevidím nějaqkou změnu, co jsme začali baštit.
Až bude jíst plné dávky, tak si myslím, že změnu uvidíš. Můj byl taky závislák a s příkrmy se mi odstavil. Teda příkrmy jsme zaváděli postupně cca od nějakýho 4,5 měsíce, kdy mu mléko nestačilo a teď od nového roku už prso nechce vůbec, takže je odstavený…
LucciaMaty, četla jsem si letemsvětem diskuzi od začátku a zjistila jsem, že jsi měla úplně stejné problémy jako my i se spaním v kočárku, no prostě jako přes kopírák ![]()
Lucci prosím tě, budu doufat, že s příkrmy bude chtít prso méně, ale já mám pocit, že to není o hladu, ale že se uklidňuje, že mě chce cítit a dudlat( prostě chce dudlík - mě). A jak jsi uspávala přes den a večer? U prsa, nebo ti usnul sám? A pak už se nebudil?