Tříletý je závislý na babičce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4399
3.11.14 12:30

Edit

Příspěvek upraven 03.11.14 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
3.11.14 12:34
@Anonymní píše:
@ulice je sice pravda, že kuci jsou od sebe 23 měsíců, ale je to pánovaně a chtěně a od nikoho jsem povolení, kdy a kolik smím mít dětí nežádala, ani od našich. Já jsem šťastná a spokojená, i když občas na nerva a Bohnice, tak si nestěžuju.
@Kobliha51 U nás je hezky, 11 stupńů, sice sluníčko nesvítí, ale mlha tu není, dokonce ani není cítit ve vzduchu smrad od toho, jak lidé topí. Jen na kopcích okolo se drží mraky.

To ti nikdo nevyvraci, ale evidentne sis to ulehcila a starsiho odsunula na vikendy k prarodicum.To je podle me velka chyba, bud to zvladnu s obema detma anebo zvolim vetsi vekovy rozdil. Vyloucit starsi dite na vikendy z rodineho zivota kdyz se diky tomu ani poradne nevida s otcem, to je pro me strasny a myslitelny jen pri vazne nemoci :nevim: Takze si mtslim, ze je to jen.vase chyb, vy jste to tak zaridili a prarodice si jen zvykli.Je to. tvoje dite, tvoje vec, ale ja bych to starsimu neudelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
3.11.14 12:39

Nechával bych tam strašího jednou za 3 týdny a přijel tam potom s malým třeba už v neděli ráno, at tam také určitou dobu je s babičkou a dědou, ať si na něj zvyknou. Oba bych jim tam také zatím nenechával, ale výhledově děti takto separovat určitě není dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.14 12:39

@ulice takhe to vůbec není a nebylo, malej prarodiče miluje a oni jeho, snesli by mu první poslední. Jen asi byo pohodlnější mít ho „uklizeného“ a nezobit se s ním v jeho nejhorším období vzdoru ještě i o víkendech. Jinak to se dvěma zvládám, manžel je přes týden věčně v práci a já na děti sama.

• Citovat
  • Upravit
7904
3.11.14 12:42

No jo, když uklidíš dítě jinam, abys měla klid, tak se nemůžeš divit, že si k prarodičům najde vztah… a jako diktovat babičce s dědou, že si mají brát obě děti anebo jenom mladšího - můžeš být ráda, že si berou aspoň jedno. Ale ty ráda nejsi, ty bys byla nejradši, aby dělali všechno přesně tak, jak chceš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.14 12:49

@kacz Já ráda jsem, ale nejsem ráda, že kluky separují od sebe a začínají mezi nimi dělat rozdíly, které vycítí i ten starší. Ale proč se tu vastně obhajuju :nevim: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
15977
3.11.14 13:08

To ti ten starší nechybí? Nedokážu si představit být tak často bez dcery. I jak se tu mnohdy doporučuje interval 2 víkendy měsíčně je podle mě strašně moc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.14 13:20

Dávala bych babičce jednou měsíčně na víkend. Jinak to nevidím. Očividně tě to hodně trápí, ale hodně dětí má takovéhle období ;) Ono ho to přejde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
3.11.14 14:01
@Anonymní píše:
@ulice takhe to vůbec není a nebylo, malej prarodiče miluje a oni jeho, snesli by mu první poslední. Jen asi byo pohodlnější mít ho „uklizeného“ a nezobit se s ním v jeho nejhorším období vzdoru ještě i o víkendech. Jinak to se dvěma zvládám, manžel je přes týden věčně v práci a já na děti sama.

Vsak nic jineho nepisu ;) Nerikam, ze to nezvladas pres tyden, ale ze jste ho z pohodlnosti odlozili na vikendy k prarodicum, aby jste meli vetsi klid, od nej aby jste meli klid.Ze mi to prijde smutny a svemu diteti bych to neudelala neznamena, ze dite neni u prarodicu spokojene…Ale v tu chvili se pro nej rodinou stava pomalu a jiste babi s dedou vic nez tata s mamou. Nehlede na to, ze citi, ze mladsi ma mnohem vic pozornosti i casu od rodicu( hlavne od taty, kdyz si na mladsiho udela cas, ale na nej ne) a tak preferuje prarodice, kteri zase uprednostnuji jeho a daji mu plnoupozornost, kterou by jste mu meli davat vy, stejnejako jidavate mladsimu..V dobe kdy se resi zarlivost a rovnocena pozornost rodicu jeste pred narozenim druheho ditete, tohle proste nechapu…ale je to vase dite, podle me je to od vas k prvnimu diteti velmi zvlastni pristup, holt jsem v tomhle jina a nedokazu si predatavit jedni dite odkladat kazdy vikend pryc a s druhym travit vikend jako rodina…
Neodsuzuju te, je to tvoje vec, tvoje dite, ale nazor mam natohle proste jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
3.11.14 14:20
@Anonymní píše:
@kacz Já ráda jsem, ale nejsem ráda, že kluky separují od sebe a začínají mezi nimi dělat rozdíly, které vycítí i ten starší. Ale proč se tu vastně obhajuju :nevim: :mavam:

Obhajovat se samozřejmě nemusíš, jen nevím, jak vůbec vznikla situace, že tam dítě dáváš každý víkend celý víkend. To je asi pro většinu mamin tady nepředstavitelné, aby bylo dítě u prarodičů tak často, myšleno zároveň bez rodičů. A pak se divíš, že si k sobě našli vztah… Sama jsi psala, že sis od něj chtěla odpočinout v období vzdoru - tak sis odpočinula a následky teď vidíš. Je to tvoje dítě, takto sis to nastavila a teď to holt bude trochu bolet, abys to uvedla zase trochu do normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
3.11.14 14:29
@Anonymní píše:
@kacz Já ráda jsem, ale nejsem ráda, že kluky separují od sebe a začínají mezi nimi dělat rozdíly, které vycítí i ten starší. Ale proč se tu vastně obhajuju :nevim: :mavam:

Nemusis, je to tvoje vec.Ale holt nekteri maji jiny nazor, s tim si mohla pocitat. Podle meprarodice nedelaji nic spatneho, vy jako rodice ano.
A ze si neberou na vikendy i rocniho je pochopitelny.Vy sami o vikendu „chcete mit klid“,ale u mnohem starsich prarodicu, kteri si koneckoncu uz svoje deti vychovali, to nechapes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
3.11.14 14:31
@kacz píše:
Obhajovat se samozřejmě nemusíš, jen nevím, jak vůbec vznikla situace, že tam dítě dáváš každý víkend celý víkend. To je asi pro většinu mamin tady nepředstavitelné, aby bylo dítě u prarodičů tak často, myšleno zároveň bez rodičů. A pak se divíš, že si k sobě našli vztah… Sama jsi psala, že sis od něj chtěla odpočinout v období vzdoru - tak sis odpočinula a následky teď vidíš. Je to tvoje dítě, takto sis to nastavila a teď to holt bude trochu bolet, abys to uvedla zase trochu do normálu.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.11.14 14:44
@Anonymní píše:

No, separace asi není úplně dobrá, hlavně proto, že starší bude brát dědečka a babičku jako exkluzivně svoje teritorium a bude žárlit, až tam začne jezdit i mladší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
3.11.14 14:51
@Anonymní píše:

Separujete je jen vy, rodice. Starsiho kazdy vikend od patka do nedele k babicce-to je separace.

Proc si prarodice neberou i rocaka by vam mohlo dojit, kdyz vy sami mate problem s nimi obema travit vikend, protoze ma starsi obdobi vzdoru a chcete klid 8) A hlavne rocni dite pres noc jeste vetsinou prarodice nechteji, neciti se na to. Zatimco starsimu jste u nich udelali vikendovy domov a tak si prarodice prirozene zvykli a bude jim to chybet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
3.11.14 15:05
@Anonymní píše:

Ty je separuješ. Uvědom si to. Je to volba tvoje a tvého manžela. Tvoji rodiče ti dítě nebudou rvát z rukou, když ty nebudeš chtít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML