Zavřena školka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
15.5.21 14:00

Tam bude takovy chaos a tolik zmen, ze bych tam syna nedavala. Muzes mu tu skolku slusne zprotivit.
Dala bych ho az do nove budovy a stabilniho kolektivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.5.21 14:06

@mackA159 nám školné vrací za dobu rekonstrukce.
Já si prisla zeptat na vas názor, jestli by jste za téhle situace nechali své děti doma nebo je daly za téhle podmínek někam jinam. To je cele. Ale samozřejmě priznavam ze mi to přijde fakt ulitle ted řešit zase naky změny, kort kdyz ma někdo dítě jako já, které spatne snáší změny, nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
15.5.21 14:10

A ty ses učitelek/ředitelky ptala, jak to bude a ony ti potvrdily, že bude ve třídě 60 dětí? Asi ne, že? Vždyť by je musely štosovat na sebe :mrgreen:
Z webu MŠMT: Třída mateřské školy se naplňuje do počtu 24 dětí.
Takže určitě jich tam nebude 2,5× tolik. I kdyby dostala školka výjimku, tak nevěřím, že by jim někdo schválil víc než 30 dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
15.5.21 14:14

Jak bych to řešila já? Nejprve bych se zeptala učitelek, jak budou děti rozrazeni v nové třídě, kolik tam bude učitelek. Pokud by byla prosba o to nechat dítě doma, tak ok, ale chtěla bych distanční výuku, která u nás u skolkovych děti spočívala v naplánováni stezky s úkoly, ozdobeni nějakého stromu, uděláno výstavy obrázku, schůzka 1× týdně s dětmi v parku apod. Prostě aby byl další cíl či náplň procházek, ono to totiž bude do září dlouhé. A kdo ví, co bude v září., že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
15.5.21 14:14

@Jahru maximum je 28 děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.21 19:52

Holky myslíte ze se budou zase plošné zavírat školky? Když se ta situace tak zhoršuje.. Mám z toho hrůzu..

• Citovat
  • Upravit
33005
28.10.21 19:53
@Anonymní píše:
Holky myslíte ze se budou zase plošné zavírat školky? Když se ta situace tak zhoršuje.. Mám z toho hrůzu..

Myslíš, že má cenu se zbytečně stresovat? Stejně to neovlivnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
28.10.21 19:54
@Anonymní píše:
školky běžely podobně jako 1. a 2. třídy
nedramatizuj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.21 19:55
@bublinek píše: školky běžely podobně jako 1. a 2. třídy
nedramatizuj
Školky byly od února dva měsíce zavřené.
  • Citovat
  • Upravit
33005
28.10.21 20:00
@Anonymní píše: Školky byly od února dva měsíce zavřené.

Jestli ti působí stres možnost zavření školky, mužem si to vyměnit. Nabízím 100% HO a k tomu prvnaka a tretaka + nutnost každý den varit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.21 20:03
@Svistice píše:
Jestli ti působí stres možnost zavření školky, mužem si to vyměnit. Nabízím 100% HO a k tomu prvnaka a tretaka + nutnost každý den varit. :mrgreen:

Mám 100% HO. O to me to více desi.

• Citovat
  • Upravit
9023
28.10.21 20:04
@Anonymní píše: Školky byly od února dva měsíce zavřené.

A?
Tak jsi dostala OČR a byly jste doma, kde je problém?
Počkej až budeš mít dítě ve škole, ten h.a.jz.l coviďácký tady ještě bude a ty budeš řešit dítě v první třídě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
28.10.21 20:05
@Anonymní píše:
Mám 100% HO. O to me to více desi.

Tak si říkej, že pořád to budeš mít lepší než Ti, co musí k harantum a práci ještě řešit školu. ;)
V nejhorším si sem tam nějaký den odfrknes na OCR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27729
28.10.21 20:21
@Svistice píše:
Jestli ti působí stres možnost zavření školky, mužem si to vyměnit. Nabízím 100% HO a k tomu prvnaka a tretaka + nutnost každý den varit. :mrgreen:
:mrgreen: hele ten náš byl ted doma měsíc bez osmi dní i bez zavřených škol mají ve škole nějaký moribundus hnusný pořád se jim to tam točí šílený jo do toho se jim tam rozjel covid takže když odchodí příští týden tak si budu říkat jaký je to machr a jak pěkně navštěvuje povinnou školní docházku :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
28.10.21 20:24

@ka2ka ani nemluvím :roll: už dva týdny doma a ještě týden bude, taky jim tam něco šíleného řádì!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný