Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tam bude takovy chaos a tolik zmen, ze bych tam syna nedavala. Muzes mu tu skolku slusne zprotivit.
Dala bych ho az do nove budovy a stabilniho kolektivu.
@mackA159 nám školné vrací za dobu rekonstrukce.
Já si prisla zeptat na vas názor, jestli by jste za téhle situace nechali své děti doma nebo je daly za téhle podmínek někam jinam. To je cele. Ale samozřejmě priznavam ze mi to přijde fakt ulitle ted řešit zase naky změny, kort kdyz ma někdo dítě jako já, které spatne snáší změny, nic jiného.
A ty ses učitelek/ředitelky ptala, jak to bude a ony ti potvrdily, že bude ve třídě 60 dětí? Asi ne, že? Vždyť by je musely štosovat na sebe ![]()
Z webu MŠMT: Třída mateřské školy se naplňuje do počtu 24 dětí.
Takže určitě jich tam nebude 2,5× tolik. I kdyby dostala školka výjimku, tak nevěřím, že by jim někdo schválil víc než 30 dětí.
Jak bych to řešila já? Nejprve bych se zeptala učitelek, jak budou děti rozrazeni v nové třídě, kolik tam bude učitelek. Pokud by byla prosba o to nechat dítě doma, tak ok, ale chtěla bych distanční výuku, která u nás u skolkovych děti spočívala v naplánováni stezky s úkoly, ozdobeni nějakého stromu, uděláno výstavy obrázku, schůzka 1× týdně s dětmi v parku apod. Prostě aby byl další cíl či náplň procházek, ono to totiž bude do září dlouhé. A kdo ví, co bude v září., že?
Holky myslíte ze se budou zase plošné zavírat školky? Když se ta situace tak zhoršuje.. Mám z toho hrůzu..
@Anonymní píše:
Holky myslíte ze se budou zase plošné zavírat školky? Když se ta situace tak zhoršuje.. Mám z toho hrůzu..
Myslíš, že má cenu se zbytečně stresovat? Stejně to neovlivnis.
@Anonymní píše:školky běžely podobně jako 1. a 2. třídy
@bublinek píše: školky běžely podobně jako 1. a 2. třídyŠkolky byly od února dva měsíce zavřené.
nedramatizuj
@Anonymní píše: Školky byly od února dva měsíce zavřené.
Jestli ti působí stres možnost zavření školky, mužem si to vyměnit. Nabízím 100% HO a k tomu prvnaka a tretaka + nutnost každý den varit. ![]()
@Svistice píše:
Jestli ti působí stres možnost zavření školky, mužem si to vyměnit. Nabízím 100% HO a k tomu prvnaka a tretaka + nutnost každý den varit.
Mám 100% HO. O to me to více desi.
@Anonymní píše: Školky byly od února dva měsíce zavřené.
A?
Tak jsi dostala OČR a byly jste doma, kde je problém?
Počkej až budeš mít dítě ve škole, ten h.a.jz.l coviďácký tady ještě bude a ty budeš řešit dítě v první třídě
@Anonymní píše:
Mám 100% HO. O to me to více desi.
Tak si říkej, že pořád to budeš mít lepší než Ti, co musí k harantum a práci ještě řešit školu. ![]()
V nejhorším si sem tam nějaký den odfrknes na OCR.
@Svistice píše:
Jestli ti působí stres možnost zavření školky, mužem si to vyměnit. Nabízím 100% HO a k tomu prvnaka a tretaka + nutnost každý den varit.
@ka2ka ani nemluvím
už dva týdny doma a ještě týden bude, taky jim tam něco šíleného řádì!!! ![]()