Zbytečný dokrm?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
17.6.22 22:10
@Lucie_Sx píše:
Zkus se hodit do klidu. To je v kojeni pulka uspechu.
Pak kojit hned, jak si rekne, klidne po pulhodine, po hodine. Ta rada z porodnice ti kojeni slusne likviduje.
A nemysli na to, kolik vypije a kolik pribere. Pokud normalne kojis, mimco ma pocurane pleny a nejde s vahou vylozene dolu, tak je vse v poradku.
Aby ti jen tak uplne bezduvodne zmizelo mleko, to se temer nedeje.
A posledni rada, neposlouchej moc doktorku, oni toho o kojeni a vyzive opravdu moc nevi. Nekdy rada od lekare v tomto smeru dokonce uskodi.
Takze s rozumem, s rezervou, idealne konzultuj s nekym zkusenym.

Možná by jsi konečně měla vzít na vědomí, že děti se žloutenkou se nesmí kojit často. Tahle tvoje rada může způsobit miminku nemalý problémy, ale ty ji ji jedeš neustále dokola. V porodnici nic neví, lékařka nic neví, ale hlavně, že ty jsi superodborník. Škodí tvoje rady. To, co ty tak prosazuješ, je možný u zdravých dětí, u nemocných a nedonošených prostě ne.

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
17.6.22 22:54

Podle mě je to tou žloutenkou, až se s ní popere, začne přibírat lépe. Měla jsem doma podobný případ. Místo um můžeš na dokrm použít vlastní odstříkané mléko, pokud se ti tedy podaří odstříkat. Mně se skoro nikdy nepodařilo :).

• Citovat
  • Upravit
34322
18.6.22 01:11
@Janli píše:
Možná by jsi konečně měla vzít na vědomí, že děti se žloutenkou se nesmí kojit často. Tahle tvoje rada může způsobit miminku nemalý problémy, ale ty ji ji jedeš neustále dokola. V porodnici nic neví, lékařka nic neví, ale hlavně, že ty jsi superodborník. Škodí tvoje rady. To, co ty tak prosazuješ, je možný u zdravých dětí, u nemocných a nedonošených prostě ne.

Jenze on kazdy tvrdi neco jineho. Co jsem na to nedavno koukala, tak se spis priklanim k tomu, ze caste kojeni na zloutenku pomaha.

A ze pediatri vetsinou nic moc nevi o kojeni a vyzive je znamy fakt, viz jejich rady. Proste to nestudovali. To je jako kdyby sli delat treba kardiologa - taky by byli mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová