Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Podle mě je to tou žloutenkou, až se s ní popere, začne přibírat lépe. Měla jsem doma podobný případ. Místo um můžeš na dokrm použít vlastní odstříkané mléko, pokud se ti tedy podaří odstříkat. Mně se skoro nikdy nepodařilo
.
@Janli píše:
Možná by jsi konečně měla vzít na vědomí, že děti se žloutenkou se nesmí kojit často. Tahle tvoje rada může způsobit miminku nemalý problémy, ale ty ji ji jedeš neustále dokola. V porodnici nic neví, lékařka nic neví, ale hlavně, že ty jsi superodborník. Škodí tvoje rady. To, co ty tak prosazuješ, je možný u zdravých dětí, u nemocných a nedonošených prostě ne.
Jenze on kazdy tvrdi neco jineho. Co jsem na to nedavno koukala, tak se spis priklanim k tomu, ze caste kojeni na zloutenku pomaha.
A ze pediatri vetsinou nic moc nevi o kojeni a vyzive je znamy fakt, viz jejich rady. Proste to nestudovali. To je jako kdyby sli delat treba kardiologa - taky by byli mimo.
Možná by jsi konečně měla vzít na vědomí, že děti se žloutenkou se nesmí kojit často. Tahle tvoje rada může způsobit miminku nemalý problémy, ale ty ji ji jedeš neustále dokola. V porodnici nic neví, lékařka nic neví, ale hlavně, že ty jsi superodborník. Škodí tvoje rady. To, co ty tak prosazuješ, je možný u zdravých dětí, u nemocných a nedonošených prostě ne.