Zdá se vám cena tototo domu optimální?

Anonymní
11.10.16 13:45

Zdá se vám cena tototo domu optimální?

Ahoj, prosím o zachování anonymity. Hledám RD v okolí Brna. Co říkáte na tento dům?

http://reality.idnes.cz/…vice/8138677?…

Lokalita se mi líbí, akrotá mi vadí ta prosklená špice a točité schodiště.
Cena se zdá v pořádku, jenže v RK chtějí provizi 5 % a ještě musí kupující uhradit nově daň z nabytí nemovitosti, takže cena bude k 7 milionům Kč. Ta daň je teda katastrofa.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.10.16 13:46
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o zachování anonymity. Hledám RD v okolí Brna. Co říkáte na tento dům?

http://reality.idnes.cz/…vice/8138677?…

Lokalita se mi líbí, akrotá mi vadí ta prosklená špice a točité schodiště.
Cena se zdá v pořádku, jenže v RK chtějí provizi 5 % a ještě musí kupující uhradit nově daň z nabytí nemovitosti, takže cena bude k 7 milionům Kč. Ta daň je teda katastrofa.

https://www. sreality. cz/detail/prodej/dum/rodinny/vojkovice-vojkovice-sportovni/2019483996#img=0&fullscreen=false

• Citovat
  • Upravit
10265
11.10.16 13:50

Malý pozemek, ošklivé koupelny, komplikovanější vnitřní dispozice a je to na vesnici (nevím, jaká je tam dostupnost služeb). Takže bych čekal cenu o něco níž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
11.10.16 13:51

Cena se mi zdá v pořádku. Hledáme dům už dlouho, viděla jsem mraky inzerátů a v mnoha domech fyzicky byla a u toho vašeho bych řekla, že cena vzhledem k velikosti pozemku, domu a lokalitě odpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
11.10.16 13:52

Energetická třída G u novostavby (byť teda ta energetická třída nic moc neříká, ale už jenom to otevřené patro), to bude asi něco na vytopení.
Jinak já vůbec nemám přehled o cenách nemovitostí v této lokalitě, já bych to očekávala o milion níž cca. Leda že by tam ty parcely byly opravdu drahé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81490
11.10.16 13:55
@KatkaX píše:
Energetická třída G u novostavby (byť teda ta energetická třída nic moc neříká, ale už jenom to otevřené patro), to bude asi něco na vytopení.
Jinak já vůbec nemám přehled o cenách nemovitostí v této lokalitě, já bych to očekávala o milion níž cca. Leda že by tam ty parcely byly opravdu drahé :nevim:

a nebo energet. náročnost nemají změřenou a tímpádem je povinnost uvádet G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
11.10.16 13:56

Vzhledem k tomu, že je dům na vesnici, tak bych tu sumu nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730

Není to úplně můj styl. Pokud bych měla 7 mil, které bych do toho mohla vrazit, koupila bych pozemek a nechala si raději postavit na klíč. A to bych si za tu cenu ještě mohla hodně vymýšlet…nebo v opačném případě hodně ušetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
@Lama Lama píše:
a nebo energet. náročnost nemají změřenou a tímpádem je povinnost uvádet G

To jsem nevěděla. Tak to je možné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
11.10.16 13:58
@malinika píše:
Není to úplně můj styl. Pokud bych měla 7 mil, které bych do toho mohla vrazit, koupila bych pozemek a nechala si raději postavit na klíč. A to bych si za tu cenu ještě mohla hodně vymýšlet…nebo v opačném případě hodně ušetřit.

To je zase pravda. Mít 7 mil, udělala bych to stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.16 13:58
@Premek_Orac píše:
Malý pozemek, ošklivé koupelny, komplikovanější vnitřní dispozice a je to na vesnici (nevím, jaká je tam dostupnost služeb). Takže bych čekal cenu o něco níž.

Malý pozemek? Na dnešní poměry je právě spíše velký. Má skoro 900 m2.

• Citovat
  • Upravit
2612
11.10.16 13:59

Dům je šílený, hrozná dispozice-ta kuchyň a koupelna a to něco cosi proskleného 8o :zed: :poblion:…malý pozemek, energetická třída velmi špatná (pokud je tedy takto změřená/vypočítaná)…hledala bych dál.

Příspěvek upraven 11.10.16 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.16 13:59
@KatkaX píše:
Jinak já vůbec nemám přehled o cenách nemovitostí v této lokalitě, já bych to očekávala o milion níž cca. Leda že by tam ty parcely byly opravdu drahé :nevim:

Energetická třída G se dnes uvádí tehdy, pokud není k dispozici certifikát. Samozřejmě, že ta budova nemůže mít energetickou třídu G, to je nesmysl. S tím vytápěním patra je to ovšem pravda. Z toho bych měla také obavy. Ona je to vesnice, ale 20 km od Brna. Pozemky se tam neprodávají, a pokud by se prodávaly, tak minimálně 2 000 Kč/m2.

• Citovat
  • Upravit
24320
11.10.16 14:00

Nesla bych do toho. To se podvejte po pozemcich a postavite ten samej o hodne levneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.10.16 14:00

Předražený a teda že by něčím zaujal…Vůbec! Nech si tu cenu postavit dům snů dle svých představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí