Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Žehlila jsem asi první týden až deset dnů, od té doby ne, peru vše na 60
Nezehlim, naivni viru, ze teprve po presmrdlani zehlickou je pradflo ciste, nesdilim. Jak by ho pak clovek musel skladovat, zatavene v antibakterialnim pytliku? Navic svoje deti nedrzim v antibaktetialnim prostredi, nerada bych narusila prilisnou sterilitou jejich imunitu ![]()
Vyzehlila jsem jen poprve kdyz se malej narodil tak uz jsem nezehlila ![]()
@Bibi239 píše:
Nezehlim, naivni viru, ze teprve po presmrdlani zehlickou je pradflo ciste, nesdilim. Jak by ho pak clovek musel skladovat, zatavene v antibakterialnim pytliku? Navic svoje deti nedrzim v antibaktetialnim prostredi, nerada bych narusila prilisnou sterilitou jejich imunitu
Souhlas, take nezehlim.
Vyžehlila jsem jen plínky, než se malý narodil, pak už ne. Stejně ty oblečky jsou tak maličké, že bych ani nevěděla pořádně, jak je vyžehlit - plocha žehličky je často větší než půl oblečení ![]()
Jo, žehlila jsem, tohle žehlení mě prostě první měsíce bavilo a to jinak žehlím máloco.
@Madel píše:
Dětem suším v sušičce i žehlím. Nám nežehlím.
Dělám to taky tak, ale já jsem asi divná, mě to baví.
Tedy krom manželových košil.
Zehlila a porad zehlim. Zehlim vsechno, i nase pradlo a nedokazu pochopit, ze nekdo nezehli. Pradlo je sezvykane jak od kravky, neumim si predstavit, ze bysme ti oblikali ![]()
Nezehlim