Žehlíte prádlo pro novorozence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
29.4.15 17:28

Zehlila a porad zehlim. Zehlim vsechno, i nase pradlo a nedokazu pochopit, ze nekdo nezehli. Pradlo je sezvykane jak od kravky, neumim si predstavit, ze bysme ti oblikali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
29.4.15 17:28

U dcery jsem žehlila všechno, i naše dospělácké, asi do 3mesicu. No velice rychle mě to přestalo bavit, takže žehlička odpočívala asi 7let ve skříni. Teď jsem ji vytáhla, přežehlila vyprané oblečení co tu mám pro druhé do velikosti 6mes a zase jsem ji uložila ke spánku :lol: Žehlit určitě nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
29.4.15 17:29
@Pomka píše:
Zehlila a porad zehlim. Zehlim vsechno, i nase pradlo a nedokazu pochopit, ze nekdo nezehli. Pradlo je sezvykane jak od kravky, neumim si predstavit, ze bysme ti oblikali :-)

I složené ve skříni to vypadá líp vyžehlené. Ale třeba domácí trika pro sebe a manžela fakt nežehlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
29.4.15 17:36

@Raddkka bmě ho žehlila tchyně a máma, pác jim to přišlo jako dobrej nápad, takže v novorozeneckým věku to měla pokrytý… teď žehlí máma když jsem u ní a jednoubdvakrát měl přítel nějáké vnuknutí… byl pochválen, ale vzhledem k tomu, že neperu ve studené vodě v potoce a umím to pověsit nepovažuji to za nutné… mozná se k tomu vrátim jak konečně budu mít žehlící prkno… žehlime většinou plenky, pokud stihnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
29.4.15 17:44
@Pomka píše:
Zehlila a porad zehlim. Zehlim vsechno, i nase pradlo a nedokazu pochopit, ze nekdo nezehli. Pradlo je sezvykane jak od kravky, neumim si predstavit, ze bysme ti oblikali :-)

Vidím to stejně, žehlím a budu žehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13435
29.4.15 17:48

Přesto, že prádlo normálně nežehlím, ale ze sušičky jen skládám, tak pro tříměsíční dceru žehlím vše. Nedovedu si představit to jen poskládat, to miminko je v tom takové „voňavější“, nevím, jak to napsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
29.4.15 17:52

@Raddkka Dceři jsou 4 a půl měsíce a žehlím stále vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
29.4.15 17:57

Nežehlím nikomu nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.4.15 18:01

Žehlím, neb to mám z pračky a šňůry sežvejknuté. Vyžehlené se lépe skládá do šuplíku a líp oblíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
29.4.15 18:01

Nezehlila jsem na starsi dcery, neplánuji ani ted. Pověsim tak, ze vypada jak vyzehlene;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102069
29.4.15 18:10
@Pomka píše:

Já zas nevím, co bych s tím prádlem musela dělat, aby bylo sežvýkané jak od kravky :think: tedy vím, nechat ho usušené válet v koši na prádlo, ale to nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
29.4.15 18:23

Já taky žehlím a žehlit budu. Pro miminko určitě všechno, ne z hygienických důvodů, ale já mám prádlo po vyžehlení jemnější a měkčí, tak proto. Pro nás s manželem žehlím pořádně jen věci, které nosíme mezi lidi, protože mám prádlo z pračky a šňůry zmačkané. Ale věci na doma jen tak lehce přejedu, aby to prádlo nebylo tvrdé a že je pomačkané mi je jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
29.4.15 18:29

@Raddkka ahoj, nežehlím nikomu, ani našim dvěma dětem a až v srpnu přibude třetí prcek, tak nebudu žehlit ani jemu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
29.4.15 18:31

@j.a.n.i1 ja tedy jeste ziji jeste se susakem, ale take nevim, jak muze mit nekdo pradlo jak od kravky. Proste vec vytrepu, narovnam, rovne povesim a pak pouze skladam. Ano, pri tom skladanim treba trika uhladim, ale vic nic. Krome tedy kosili, ty se mne vyresit jeste nepodarilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.4.15 18:41

Nežehlím… ani jsem nežehlila, posvětila mi to i pediatra hned po narození první dcery.. děti mám už 4 a všechny žijí i přes nežehlení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí