Žehlíte prádlo pro novorozence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30994
29.4.15 18:31

@j.a.n.i1 ja tedy jeste ziji jeste se susakem, ale take nevim, jak muze mit nekdo pradlo jak od kravky. Proste vec vytrepu, narovnam, rovne povesim a pak pouze skladam. Ano, pri tom skladanim treba trika uhladim, ale vic nic. Krome tedy kosili, ty se mne vyresit jeste nepodarilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.4.15 18:41

Nežehlím… ani jsem nežehlila, posvětila mi to i pediatra hned po narození první dcery.. děti mám už 4 a všechny žijí i přes nežehlení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
29.4.15 18:45
@j.a.n.i1 píše:
Já zas nevím, co bych s tím prádlem musela dělat, aby bylo sežvýkané jak od kravky :think: tedy vím, nechat ho usušené válet v koši na prádlo, ale to nedělám.

Přesně… já ručníky, útěrky protřebu a nic sežvýkaného není. Trika/šaty/tílka rovnou z pračky věším na ramínko a pověsím na sluhu. Pračky většinou mají program na méně otáček nebo rovnou tlačítko žehličky. Ty miminkovské věci to stačí natáhnou a krásně uschnou- já se spíš bála těch „bakterií“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.4.15 19:29

Peru barevný věcičky na 40 a bílý, osušky a plínky na 60. Používám obyčejný persil, malá má 6 týdnů a je úplně v pohodě, tak snad jí to nějak neva? :think: Ty oblečky pak většinou žehlím, ale když je potřebuju rychle, tak taky ne, a taky se to zvládá. Plenky a osušky žehlím zatím důkladně, ale třeba to přejde ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.4.15 22:10

@j.a.n.i1 protrepnu jednou, povesim a je
zmackany. Navic po vyzehleni je daleko vic mekci. Me to prekvapuje, ze nekdo nezehli, ja osobne nikoho neznam. Ja teda zehlim i z hygienickych duvodu. Nezehlim akorat ponozky a od doby, co mam dite, tak i teplaky na doma ne :D

Zensky, to nezehlite chlapum ani kosile? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
29.4.15 22:13

@Pomka Můj žádnou nevlastní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
29.4.15 22:17
@Pomka píše:
zmackany. Navic po vyzehleni je daleko vic mekci. Me to prekvapuje, ze nekdo nezehli, ja osobne nikoho neznam. Ja teda zehlim i z hygienickych duvodu. Nezehlim akorat ponozky a od doby, co mam dite, tak i teplaky na doma ne :DZensky, to nezehlite chlapum ani kosile? 8o

Můj chlap by se zvencul, kdyby si měl vzít košili :mrgreen: A ne! Nežehlím a všichni jsme docela zdraví hele :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.4.15 22:29

@Raddkka bud rada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
29.4.15 22:33

Vždy sem žehlila po celé šestinedělí pak už jen plíny a ty teda žehlím do teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
29.4.15 22:35
@Pomka píše:
zmackany. Navic po vyzehleni je daleko vic mekci. Me to prekvapuje, ze nekdo nezehli, ja osobne nikoho neznam. Ja teda zehlim i z hygienickych duvodu. Nezehlim akorat ponozky a od doby, co mam dite, tak i teplaky na doma ne :DZensky, to nezehlite chlapum ani kosile? 8o

můj měl košile vyžehlené ještě z dob za svobodna, má je ale moc je nevyužije… proklepnu z vrchu, proklepnu ze spdu pověsím a po pověšení složím… rozdíl oproti vyžehlení na pohled i omak minimální, pokud vůbec nějaký… ale nosím převažně bavlnu, tak to je možná tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
29.4.15 22:39

Novorozenci jsem zehlila, tak od 3 mesicu uz ne. Jinak skoro nic nezehlim, vetsinou se to pekne vyrovna vyvesenim. Kdyz jsem chodila do prace, tak jsem si samozrejme zehlila; ted ty casual veci to fakt vetsinou nepotrebuji.
Chlap si kosile zehli sam, sice u toho brble, ale zehli :). Mame v planu zajistit nejakou pani na zehleni; zehleni je totiz jedina domaci prace, kterou nesnasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102069
29.4.15 22:49

@Pomka Jo košili jsem mu žehlila - když jsme šli bráchovi na svatbu :mrgreen: jinak ji k montérkám moc nevyužije. A mám sušičku, takže to mám měkčí z ní, řekla bych, že je to měkčí než žehlené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
29.4.15 22:55

Žehlila jsem akorát před narozením, aby to bylo krásně připravené. jinak nežehlím vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
29.4.15 22:58
@Cuddy píše:
@j.a.n.i1 ja tedy jeste ziji jeste se susakem, ale take nevim, jak muze mit nekdo pradlo jak od kravky. Proste vec vytrepu, narovnam, rovne povesim a pak pouze skladam. Ano, pri tom skladanim treba trika uhladim, ale vic nic. Krome tedy kosili, ty se mne vyresit jeste nepodarilo :(

košile suším na ramínku, abych nemusela žehlit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
30.4.15 09:03

@j.a.n.i1 treba je to tou susickou. Ja susim venku na susaku. Ale at klepu jak chci, pomackany to proste je. Hlavne latkove pleny, tricka… ale zehleni je jedina domaci prace, kteta mi vubec nevadi a to pradlo je po nem takovy vonavy :)

Teda nepouzivam avivaz kvuli diteti - mozna proto je to pradlo taky hrubsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí