Ženatý chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
11.4.13 16:58
@Kačka92 píše:
Ale klidně to udělej, já ti v tom nebránim :mrgreen: :mrgreen:, hold budu rozsekaná na více kusů :D
:lol: :hug:
@dani24687 píše:
teče to z tebe? :mrgreen: zatím mám dost, už má přes 4 kg :srdce: kdyby náhodou, tak mi pár kelímků zamraz :palec:

Co teče, přímo stříká! Dneska jsem byla dopo u PC (zcela výjimečně :jazyk: ) a v oblasti oněch žláz flek jak víčko od solviny… Pravý prso trochu zaostává, tak to bylo menší, ale „pohonit“ ho, tak jsem rozdojená jak… :zed: Snad mi to zůstane a budu kojit aspoň do 15ti let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.4.13 16:59
@Seizdra píše:
Co teče, přímo stříká! Dneska jsem byla dopo u PC (zcela výjimečně :jazyk: ) a v oblasti oněch žláz flek jak víčko od solviny… Pravý prso trochu zaostává, tak to bylo menší, ale „pohonit“ ho, tak jsem rozdojená jak… :zed: Snad mi to zůstane a budu kojit aspoň do 15ti let

Jenom do 15ti? Chudák dítě, takhle brzo ho odstavit, bude trpět komplexem méněcennosti :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.4.13 17:00
@Kačka92 píše:
Jenom do 15ti? Chudák dítě, takhle brzo ho odstavit, bude trpět komplexem méněcennosti :? :?

Plynně přejdem ke kravskému struku, pochybuju, že v 15ti let jí moje mlíko bude stačit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.4.13 17:02

@Seizdra budeš mu odstříkávat ke svačince do školy? :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
11.4.13 17:02
@hietalla píše:
Zdravím, potřebovala bych poradit, jsem bláznivě zamilovaná do ženatého chlapa, uplně mě to vzalo.Sama jsem vdaná 20 let. V noci nemůžu spát, pořád na něj musím myslet.Tak nějak nevím, co dělat. Nic anebo to zkusit?

A co chceš zkoušet? Ty jsi zamilovaná ale jaksi se nezmiňuješ o něm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.4.13 17:03

@Seizdra Možná pak už bude čas na ty příkrmy, ale do 15ti nedávat!!! Pak můžeš začít mrkvičkou :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
@Seizdra píše:
Hodně na tobě obdivuju tu vlastnost psát vlastnosti od nejdůležitějšího.. Jsi tak prozíravá!!!

Má pravdu, ne? Na co hodnýho, milýho…chlapa, když bude ošklivej, chudej a s blbym autem?? :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21848

@dani24687:D Teda aspoň podle Dr tam nic nedorostlo :D Jasně, bude mít v uzaviratelných dózkách ;) A už dost o mým koju, plevelíme diskuzi :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.4.13 17:05
@lucineeccka píše:
Má pravdu, ne? Na co hodnýho, milýho…chlapa, když bude ošklivej, chudej a s blbym autem?? :roll: :lol:

Chudej nemá auto, ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.4.13 17:05
@lucineeccka píše:
Má pravdu, ne? Na co hodnýho, milýho…chlapa, když bude ošklivej, chudej a s blbym autem?? :roll: :lol:

Jj, má pravdu, ale já sama bych to nenapsala líp… Proto ji obdivuju za její prozíravost :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
11.4.13 17:06
@Kačka92 píše:

ale nějakou škodovku mít může :think:

• Citovat
  • Upravit
21848
@Kačka92 píše:

Auto rovná se (mj.) taky Wartburg ze 70tých let či Š 100 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
@Seizdra píše:
@dani24687:D Teda aspoň podle Dr tam nic nedorostlo :D Jasně, bude mít v uzaviratelných dózkách ;) A už dost o mým koju, plevelíme diskuzi :cert: :mrgreen:

8o pardon, jííí :oops: :hug: Tak pa a jdi už rodit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.4.13 17:07

@Seizdra To už neberu jako auto :D ale jako hromadu smradlavýho plechu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.4.13 17:12
@Seizdra píše:
Určitě se řiď svým :srdce: - vždyť co se může stát, maximálně rozbiješ rodinu svoji i jeho, ale budete spolu a bude vám krásně :hug: :hug:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Oceňuji, že téma nebylo založené anonymně, jinak doporučuji froté ručníky ;) Mě to s Bonjovim docela pomáhá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí