Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kačka92 píše:
Ale klidně to udělej, já ti v tom nebránim![]()
, hold budu rozsekaná na více kusů
@dani24687 píše:
teče to z tebe?zatím mám dost, už má přes 4 kg
kdyby náhodou, tak mi pár kelímků zamraz
Co teče, přímo stříká! Dneska jsem byla dopo u PC (zcela výjimečně
) a v oblasti oněch žláz flek jak víčko od solviny… Pravý prso trochu zaostává, tak to bylo menší, ale „pohonit“ ho, tak jsem rozdojená jak…
Snad mi to zůstane a budu kojit aspoň do 15ti let
@Seizdra píše:
Co teče, přímo stříká! Dneska jsem byla dopo u PC (zcela výjimečně) a v oblasti oněch žláz flek jak víčko od solviny… Pravý prso trochu zaostává, tak to bylo menší, ale „pohonit“ ho, tak jsem rozdojená jak…
Snad mi to zůstane a budu kojit aspoň do 15ti let
Jenom do 15ti? Chudák dítě, takhle brzo ho odstavit, bude trpět komplexem méněcennosti
![]()
@Kačka92 píše:
Jenom do 15ti? Chudák dítě, takhle brzo ho odstavit, bude trpět komplexem méněcennosti![]()
Plynně přejdem ke kravskému struku, pochybuju, že v 15ti let jí moje mlíko bude stačit… ![]()
@hietalla píše:
Zdravím, potřebovala bych poradit, jsem bláznivě zamilovaná do ženatého chlapa, uplně mě to vzalo.Sama jsem vdaná 20 let. V noci nemůžu spát, pořád na něj musím myslet.Tak nějak nevím, co dělat. Nic anebo to zkusit?
A co chceš zkoušet? Ty jsi zamilovaná ale jaksi se nezmiňuješ o něm ![]()
@Seizdra Možná pak už bude čas na ty příkrmy, ale do 15ti nedávat!!! Pak můžeš začít mrkvičkou
![]()
@Seizdra píše:
Hodně na tobě obdivuju tu vlastnost psát vlastnosti od nejdůležitějšího.. Jsi tak prozíravá!!!
Má pravdu, ne? Na co hodnýho, milýho…chlapa, když bude ošklivej, chudej a s blbym autem??
![]()
@dani24687 Jí
Teda aspoň podle Dr tam nic nedorostlo
Jasně, bude mít v uzaviratelných dózkách
A už dost o mým koju, plevelíme diskuzi
![]()
@lucineeccka píše:
Má pravdu, ne? Na co hodnýho, milýho…chlapa, když bude ošklivej, chudej a s blbym autem??![]()
Chudej nemá auto, ne ![]()
@lucineeccka píše:
Má pravdu, ne? Na co hodnýho, milýho…chlapa, když bude ošklivej, chudej a s blbym autem??![]()
Jj, má pravdu, ale já sama bych to nenapsala líp… Proto ji obdivuju za její prozíravost
![]()
@Kačka92 píše:
Chudej nemá auto, ne
Auto rovná se (mj.) taky Wartburg ze 70tých let či Š 100 ![]()
@Seizdra píše:
@dani24687 JíTeda aspoň podle Dr tam nic nedorostlo
Jasně, bude mít v uzaviratelných dózkách
A už dost o mým koju, plevelíme diskuzi
![]()
pardon, jííí
Tak pa a jdi už rodit ![]()
@Seizdra To už neberu jako auto
ale jako hromadu smradlavýho plechu ![]()
@Seizdra píše:
Určitě se řiď svým- vždyť co se může stát, maximálně rozbiješ rodinu svoji i jeho, ale budete spolu a bude vám krásně
![]()
Oceňuji, že téma nebylo založené anonymně, jinak doporučuji froté ručníky
Mě to s Bonjovim docela pomáhá ![]()