Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ano, po vyléčení se sluch vrátí
jestli to ještě hned nebude dobré, tak říct učitelce o tomto problému, ať ji posadí do první lavice
Hele a koukali ji na nosní mandlí? Kluk byl jak tetřev hlušec, zvětšená nosní mandle a tekutina ve středouší..
@stinga díky, doufám, že se jí sluch vrátí. S pani učitelkou to plánuji domluvit, spíš se bojím, že ji ani z první lavice neuslysi.
@Anonymní píše:
Hele a koukali ji na nosní mandlí? Kluk byl jak tetřev hlušec, zvětšená nosní mandle a tekutina ve středouší..
Zatím ne, budou ji mandli vysetrovat, až se vyléčí ten zánět, teď to prý nejde. Taky mě to napadlo, že to může mít od mandle…
Holky, tak zatím stále neslyší
. Jsem z toho už na nerv. V pondělí jdeme na kontrolu, tak uvidíme, jak se to bude řešit dál.
Ozývám se, jak to s námi vypadá. Dceři vytrhli nosní mandli a odsáli obě uši, měla prý syndrom klihového ucha, takže obě uši ucpané, tím neslyšela. Hned po operaci se jí to zlepšilo, druhý den doma se divila, jak rachotí kostičky lega, když si s ním hraje. Příští týden jdeme na kontrolu na ORL, tak jsem zvědavá, jak dopadne kontrola sluchu. Pokud by to prý neměla úplně v pořádku, šla by na zavedení trubiček do uší, nevím, proč, ale nedali jí je tam hned.