Zhoubný nádor a léčitel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
4.11.14 19:52
@M-i-ch-e-l-l-e píše:
@jdukolem
Vždycky jsem lékařům důvěřovala, ale vzhledem k tomu, že nám vlastně řekli, že toho více neumí chtěla bych zkusit i něco jiného. Vím, že říkám, že chci zkusit, ale vlastně by to měl zkusit brácha, ale to jsme zase u toho, že to neví a on bude doktorům věřit. Už jen když jsem mu koupila 100% rakytníkový olej, aby užíval na imunitu, tak měl plnou pusu řečí, že to jsou furt samé prášky (ráno k snídani má 6 prášků na vše možné k nemoci).
Já vlastně ani nevím, jestli bych to chtěla prodlužovat, kdybych byla tou nemocnou já… :,(

chápu, je to strašně složitá situace, člověk neví, co je vlastně správně…
ale říct - hele podpoříme léčbu léčitelem - co si o tom myslíš? asi udělat můžeš..bavíc víš já si osobně myslím, že pokud není bratr nějak mentálně oslabený tak toho ví třeba víc než si myslíte - stačí zadat do google název diagnozy, nebo on neví ani to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.11.14 19:58

@jdukolem nekdo nehleda,,
;)

• Citovat
  • Upravit
4.11.14 20:01

Dd

Příspěvek upraven 21.01.15 v 05:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
4.11.14 20:14
@KackaDoup píše:
@jdukolem nekdo nehleda,, ;)

a někdo ano..a co z toho plyne? jen jsem upozornila na možnost, že bratr třeba může nejen tušit ale i vědět a je statečný kvůli blízkým.. i to jsem zažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.14 20:24

Asd

Příspěvek upraven 21.01.15 v 05:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.14 20:26

Asd

Příspěvek upraven 21.01.15 v 05:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
4.11.14 20:37
@M-i-ch-e-l-l-e píše:
@jdukolem
Diagnózu zná, v určitých statistikách je uvedeno, že se tří let od diagnostikování dožívá 15% pacientů. Pak ho nabudila doktorka při příjmu, že ho třeba budou i operovat. A on se rozhodl, že je těch 15%. Jenže to ještě nebyly výsledky z nového CT celého hrudníku, kde je rozsev nádorů. A my časový horizont neznám, to napoví až první série chemoterapie.

držte se :hug: je to situace kdy bude potřeba hodně síly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková