Vymáhání peněz Uhrazeno.cz - máte zkušenost?

3040
13.9.10 20:22

Uhrazeno.cz máte zkušenost?

Ahoj holky, potřebuji radu. Nemůžeme vymoct z našich známých peníze. Splatnost měli koncem ledna. A dnes je co?
Napadlo mě zadat pohledávku u Uhrazeno.cz, ale ty jejich podmínky mi přijdou takový nějaký divný. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Díky moooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
janicka999
13.9.10 20:26

Doporučuji

Já je mohu jen doporučit. Mě vymohli pohledávku za 150.000 Kč do 2 měsíců. Měla jsem zkušenost s PROFI-CZ a nikdy jinak.

• Citovat
  • Upravit
3040
13.9.10 20:27

A setkala si se s nima osobně? Nebo jen přes mail?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
13.9.10 20:31

Mě vymáhají dluh už aspoň půl roku a mám pocit, že se nic neděje :nevim: Komunikují jen mailem, nikdy mi nikdo nezavolala ani se nepokusil sejít osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
13.9.10 20:33

A platily jste něco? Vím, že mají v titulku, že to všechno platí dlužník, ale v podmínkách (drobným písmem) je uvedeno už něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
13.9.10 20:40

Prý si navýšili provizi na dluh a vymáhají to po dlužníkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
13.9.10 22:51

Ahoj, já teda neporadím, ale taky jsem se na ně chtěla obrátit, ale už to máme z krku, takže se vymáhání nekoná. Taky se mi zdáli nějací podezřelí. Tak držim palce ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr1974
29.9.10 10:33

PROFI CZ

Dobrý den,
mohu ze zeptat na Vaše zkušenosti s Profi CZ?
Vymáhají nyní pro mě pohledávku, ale docela se to vleče.
Díky
 Petr

• Citovat
  • Upravit
cOax
22.11.10 10:35

Ahoj Petře
Profi je divná společnost. Též jsem je na někoho poslal , vše vypadalo dobře. Peníze vymohly. Ale , ve smlouvě mají že vám do 90 dní peníze pošlou. U mě je to už 100 dní a absoluitně nevím co mám dělat. Peníze nikde, 90 dní dávno pryč a profi mi ani nezavolá. Furt si musím volat sám a kdo ví, jestli ty peníze někdy ještě uvidím. S PROFI CZ smlouvu neuzavírat !

• Citovat
  • Upravit
bella4
26.11.10 15:21

Mne pomohli :-))

Sice vymahana castka byla mala,pres 1000kc,ale dluznik musel zaplatit uz 2000 ,firma si hned totiz zauctuje nejake poplatky,ktere chce po dluznikovi......Ale proste do mesice jsem mela penize doma…Pravda je,ze si i od vas nejake penize vezmou,ale neni to moc,asi 150kč,hlavne ze z vas spadne bremeno vymahani a rozcilovani se :-)))

• Citovat
  • Upravit
Olivie Gůrová
4.12.10 08:51

Dobrý den, bohužel já mám daný dluh u firmy uhrazeno.cz nebo také jak si říkají checkout.cz a také deredes.cz a nic se neděje, jen jednou za čtvrt roku pošlou dlužníkovi dopis kde :cry: píšou o peníze a dělají jen bububu ale jinak se nic neděje, dluh nastoupal ze 30ti tisíc na skoro 60tisíc s jejich úrokama a pochybuju že to někdy dlužník zaplatí, načeš byli i v tv jak ve zprávách tak v občanském judu, že jsou nelegální tyto jejích pohledávky, chtěla bych od nich odejít ale bohužel nevím jak, jelikož ve smlouvě bylo že ikdyž pohledávku předáme jinam tak jim stejně budeme muset platit ty procenta, lituji toho že jsem k nim šla.

• Citovat
  • Upravit
Pepouni
10.1.11 14:42

OBLOŽ

Je to oblož jako hrom!!!
1) smlouva, je cesta do pekla, výnatek:
3.1. Mandatáři za jeho činnost přísluší odměna ve výši 45% z plnění podle čl. 2.3. této smlouvy, kterou je mandant povinen uhradit do 10 dnů po obdržení faktury.
3.5. Strany se dohodly na úhradě úroků z prodlení od data splatnosti ve výši 0,75% denně z výše vystavené faktury za každý i započatý den prodlení, nejméně však 50,– Kč denně.
6.2 výpovědní lhůta 6 měsíců …
2.Důvěryhodnost = 0
Reklama označující, že vše bez polatku, ten si přičteme, řeknu si dobrá podívám se na jejich stránky a ejhle, pokud chci aby začali vymáhat tak zaplat zlatý účet a oni potom možná začnou???? :-o))))
Recenze .. stačí tak štourat 15min a vyhrabete kubu dalšího bordelu http://photo.uloziste.com/?…

• Citovat
  • Upravit
Olivie Gůrová
11.1.11 18:26

a to ještě zapomněli do smlouvy dát že chtějí 19% DPH z daný splátky, takže 45%+ 19% a když jsem jim napsala že ve smlouvě nic takového nemají, tak se furt oháněly smlouvou a dělaly ze mě blbce… fakt pryč od nich, já bych chtěla jen nevím jak

• Citovat
  • Upravit
vajco
23.5.11 11:13

Nic jste nepodepsala, tak nemůžou nic.....že jste někde zaklikla že souhlásít.e.na tom se nic nemění..

• Citovat
  • Upravit
petr222
29.9.11 16:57

už nikdy

Jsou to podvodníci. Z vymáhané částky mě vzali asi 30% a dlužníkovi taky něco navíc. A ještě si vám dovolí říct, že jste hamižní co byste od nich více chtěli.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel