Zima, sníh a ratolest do 1 roku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
30.11.10 15:45

My začli chodit teď častěji, na podzim, jak pršelo, jsem to flákala, ale teď chodíme denně, byť třeba jenom na půl hodinky. Malou šoupnu do manducy, popadnu pesy a hurá na pole, nic moc jiného se tu nedá. Takže začínám uvažovat nad sáňkama, ta fotka Anguy je supr, aspoň vidím, že to jde i takto, protože možná přesně tak dopadnem, malá ještě ani nesedí. Navíc teda, když jí dám spát do postýlky, spí 3×denně půl hoďky. Venku daleko déle, teď už to jsou tři hodiny co spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
30.11.10 16:12

Náš mladej je protivnej, když se nedostane ven, takže chodíme za každého počasí minimálně na tu 1,5 hoďku. Teď jak je zima, tak v kočárku opravdu krásně spinká. Naštestí mám kočárek-tank, takže projedeme všechny ty hromady sněhu.Jinak s 3,5 měsíčním mimčem si hrajeme s hrazdičkou, taky na hrací dece, cvičíme na bříšku a tak. Občas si dokonce hraje i sám,ale spíš u toho musím asistovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
30.11.10 17:39

Taky si říkám,jak se budeme brodit sněhem s kočárem :mrgreen: Jsme skoro 1 km od města…občas na nás zapomenou s prohrnutím cesty :lol: Na sáňky to moc nevidím (no,ani je nemáme :roll: ),prcek ještě nesedí a nejspíš bych ji někde vyklopila.Navíc,kočár venku je jediné místo, kde slušně spí :wink: Takže mám obavy,jako Simík78 ,že bude malá protivka protivná.Nezbývá než doufat,že ta sněhová nadílka nebude taková…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.12.10 08:20

Tak už máme sněhu do 1/4 lítek a v tomhle tahat kočárek, řeknu Vám, že jsem to včera vzdala. Takže teď mi třeští hlava, pomalu nic neudělám, protože skáču jen kolem malýho, abych ho víc zaměstnávala a utahal se a prospal…A do toho stěhování, to jsem zvědavá, jak to bude ten náš cipísek snášet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
2.12.10 08:48
zuzouš píše:
My začli chodit teď častěji, na podzim, jak pršelo, jsem to flákala, ale teď chodíme denně, byť třeba jenom na půl hodinky. Malou šoupnu do manducy, popadnu pesy a hurá na pole, nic moc jiného se tu nedá. Takže začínám uvažovat nad sáňkama, ta fotka Anguy je supr, aspoň vidím, že to jde i takto, protože možná přesně tak dopadnem, malá ještě ani nesedí. Navíc teda, když jí dám spát do postýlky, spí 3×denně půl hoďky. Venku daleko déle, teď už to jsou tři hodiny co spí.

taky přes den spíme tak půl hoďky a po procházce klidně 3 hodiny,takže ven postě musíme:) i když je Zuzanka prcek, dobře ji obleču, hodím do fusaku a zima jí zatím nebyla:) mě ale zima je, tak to docela šidím a du s ní jen na krátkou procházku do obchodu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí