Zimní fusak do autosedačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
31.8.10 20:29

jo to je on.první rok jsem měla tu kratší verzi a potom když byla Karolínka ve sporťáku jsem si ho prodloužila. Vyhovovalo mě to, že ten spodní díl je omyvatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
31.8.10 22:26

ahoj, já mám tu emitex zavin. do vajíčka a používali jsme ji zatím jen v kočáru - nějak moc nechápu, kudma se mají tahat ty popruhy, mám tam jakoby dva otvory na každé straně, poradíte mi někdo, jak to má být?
s malou už jsme se jednou pokoušeli ji tam s tím posadit, ale chytla úplný hysterák, tak jsem to vzdala… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.8.10 22:35

xivi, ty popruhy se protáhnout těma velkými otvory, na krajích jsou scvaklé patenty :wink: Jen na to musíš mít prcka rozbaleného, zapneš pásy a pak zabalíš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.8.10 22:38

Simuk, přesně ten fusak máme a je super :wink: Jen jsem holt moc pohodlná a nebaví mě přendávat fusak z kočárku do autosedačky, takže i proto ta zavinovačka :wink: Ale jinak je úžasný 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
31.8.10 22:39
simuk píše:
Holky, myslíte přesně tenhle typ - zimní fusak emitex exclusive 3v1? http://www.detskyraj.cz/…v1-2010-2011

Ten se mi zdá fakt vymakanej, i do autosedačky by mi šel… a hlavně půjde pak využít i další zimu do sporťáku pomocí toho nastavovacího dílu… píšou až do 3 let věku.
Ten by byl asi nejlepší a nemusela bych už kupovat tu fleece zavinovačku…

Co myslíte?

Přesně, to jsem tím chtěla původně říct. Teď už bych fusak do autosedačky nepořizovala, vystačila bych s tímto Combi fusakem. Mám ho a je super, je univerzální a na žádný teplejší jsem nenarazila! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
2.9.10 15:17

Díky moc za rady, mám vybráno ten emitex combi 3v1 :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.9.10 22:04

Ahoj,

asi už jdu pozdě s mou zkušeností, ale doporučila bych fusak od Aestheticu. Měla jsem ho na oba syny a byl SUPER. Měkký a teploučký. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
3.9.10 16:12
simuk píše:
Ahojky, máte některá zkušenosti s těmito fusaky (zavinovačkami na zimu)?
Zatím se mi zalíbily dva:
  1. Emitex - zimní zavinovačka (do autosedačky, kočárku), napr. zde http://www.e-broucek.cz/…-zimni-verze
  1. Dita outlast - fusak do autosedačky či kočárku + deka, např. zde http://www.littleangel.cz/…lsoft-zelena

Zajímají mě vaše praktické zkušenosti, chci to hlavně do autosedačky (i kočárku pod velký fusak), mimi se narodí v lednu/unoru, tak chci, aby fusak byl teplý, materiál kvalitní (aby trochu vydržel). U druhého typu fusaku se mi líbí, že jakmile miminko bude větší, tak bude možné fusak využít i jako klasickou deku…coz je praktictejsi nez u emitexu.

Nebo nějaké jiné typy (cenově podobné)…
Diky moc za rady.

aho,
mě poradila jedna tady z maminek http://www.babylife.cz/…l-verze-2011, je jak do kočárků, tak autosedačky, je odepínací a prostě dokonaléj, doporučuju, pokud máš tento, ten do autosedačky už není třeba :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
3.9.10 16:13

:lol: už koukám tady ten nápad byl… tak kapku s křížkem po funusu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.9.10 18:04

a co tento, máte ho už některá, je ve skuečnosti tak hezký ;)? a bude i funkční, jak píšou? vypadá to dokonale ;)

http://www.emitex.cz/k-cocoon.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
11.11.19 21:06

Oživuji diskusi, potřebuji koupit fusak do autosedačky, jezdím pro syny do školy, takže jedem jen kousek, auto se nestačí ani pořádně nahřát, pak jí většinou nesu v nosítku, takže kombinézu nemá. Dceři je půl roku, myslela jsem, že to zvládneme bez fusaku, ale třeba dnes byla úplně zmrzlá (v nosítku je jen v tlustý mikině, tepláky, teplé merino boty)… Fusak chci koupit bazarový, do Emitex zavinovačky se za chvíli nevejde (máme letní verzi), takže tu kupovat nechci, vejde se do vajíčka fusak Combi Emitex? Měla jsem ho pro kluky, přijde mi, že by v něm byla ve vajíčku moc nacpaná, nebo ne?… Nebo nějaké jiné tipy, aby se dal fusak sehnat bazarový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
11.11.19 21:12

@statecna.oslice
Fusak přímo do sedačky Emitex? Zimní fleecovy asi za 500 nový a přijde mi teploucky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
11.11.19 21:22

@statecna.oslice Ja mam emitex 3v1 combi a v pohode se do sedacky vesla. A v pohode se da sehnat na bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
11.11.19 23:08

Mam ted do vajicka zimni Gmini, bazarovy za 300kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
13.11.19 11:29

@statecna.oslice ahoj, já mám do autosedačky přesně tenhle … a stačí, vždy zakuklím a když je auto vytopené stačí pak odkrýt, do toho dávám nějakou slabší vrstvu - návleky na nohy navíc a lehký světřík a čepičku… mám bazarový a funguje už pro třetí dítě, vejde se do vajíčka i potom pro větší děti do větší autosedačky :palec:
moc praktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport