Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
@Haku píše:
Tak jsem dnes opet pekla.Dnes ve forme. Proste jsem zadelala testo, nenechala odpocivat, nic. Soupla jsem ho do maslem vymazane formy, nechala v troube pod zaplym svetlem, prikryte igelitem kynout A chleba je dobry.Sice na boku prasknul, ale to mu na chuti neubralo. Poprve co delam kvaskovy mi chutnal. Trochu jsem poopravila jeden recept, aby tam bylo co nejmene psenicne mouky a budu ho asi delat castoChutnal vsem
super! a můžeš sem dát recept?
@kouřící králík nemas nebo nemuzes zitnou? zakladama jsem teda zitnej a davala jsem 50g mouky na 50g vody
žitnou nemůžu jen bezlepkovou. tak nevím, jestli to půjde, ale asi ano
@kouřící králík pujde, ale je to o neco slozitejsi, na toto doporucuji forum na FB Pecem pecen, tam je par lidicek kteri maji zkusenost s bezlepkovymi kvasky a na 100% poradi. Ja z bezlepku nikdy nepekla, je to o trosku vetsi alchimie. ![]()
děkuji, jsi skvělá, kouknu ![]()
Prodává se hotová bezlp. směs na pečení chleba, ale to mě nebaví to je jak buchta z pytlíku ![]()
@kouřící králík neni nad to si udelat svuj vlastni chlebik. Pani ktera na pecem pecen pece z bezlepku se jmenuje Alexandra, ale nevzpomenu si jak dal to je prebornice v bezlepkovem peceni, ale jak zadas dotaz urcite se ti ozve. Drzim palce aby se peceni darilo ![]()
@kouřící králík nezapomen se pak pochlubit, fandim ti, bezlepek je pro me i po roce peceni alchimie ![]()
určitě ti dám vědět, pomohla jsi ![]()
peču všechno bezlepku, jen ten chlebík mě trápí ![]()
@kouřící králík v bezlepku uz chodit umis tak by to pro tebe nemel bejt az tak velkej problem koukni na ten pecempecen pani Alexandra Brunnerova ti urcite poradi