Zítra do nové práce po rodičáku

Anonymní
8.1.14 19:50

Zítra do nové práce po rodičáku

Zítra nastupuju do nové práce, strašně mě bolí břicho a mám průjem. Bude mi smutno po mých dvou malých dětech ale zároven se moc těším na ten dospělácký život. Vůbec nevím jak budu stíhat všechno, práci domácnost, s prvnáčkem učení a tak dále. Je na tom někdo taky takhle podobně. radši anonym, chodí sem rodina.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4648
8.1.14 19:56

Strašně Ti to přeju a zároveň závidím. Držím palce, určitě to půjde. Já zatím marně hledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
8.1.14 19:57

Já ti to přeju a závidím :oops:, taky marně hledám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
8.1.14 19:59

Zvladnes neboj, každá jsme to zvládla. Ze začátku to byla honička než jsme to doma zajeli, ale ted pohoda, i když Rano jsou honky hrozný, jak říkám, děti ráno honim svinskym krokem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
8.1.14 20:03

Moc držím palce! Budeš dobrá" Uvidíš! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.1.14 20:03

Neboj, je to jen o zvyku.. ať se daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.14 20:04

Děkuju všem ty rána to bude psycho v 6 ve školce o čtvrt v družině a o půl sedmé v práci. Než se to zajede to bude hrůza. Ráno vstávat v 5 8o

• Citovat
  • Upravit
5570
8.1.14 20:17

Taky ti to moc přeju, já taky hledám :lol: to zvládneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
8.1.14 20:25

Já jsem i slzu pustila, když jsem šla po mateřské od dětí do práce, ale zvykneš si hodně rychle, to mi věř. 8)

Tak zítra pravou! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
8.1.14 20:27

Na zítra tfuj tfuj tfuj;) držím peste. Ja si to taky nedovedu představit, ale vrátit se mezi „lidi“ bude fajn;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
8.1.14 20:28
**@anonym
Děkuju všem ty rána to bude psycho v 6 ve školce o čtvrt v družině a o půl sedmé v práci. Než se to zajede to bude hrůza. Ráno vstávat v 5 8o

Takto bude brutus, budim deti v 6 a někdy je to o moje nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
8.1.14 20:49

Já jsem nastoupila do nové práce předevčírem (ze staré mě na konci rodičáku vyhodili). Synovi je 2,5 a do jeslí se mu moc nechce, takže jsou to ráno boje.
Ale je skvělý se vrátit mezi dospělé lidi, kteří neřeší jen prdíky a zoubky.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
8.1.14 21:21

Tak tfuj tfuj a vykrac pravou nohou. Hlavne se neodbyvej, urcite ted budes potrebovat i vic energie.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat