Zítra do nové práce po rodičáku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Strašně Ti to přeju a zároveň závidím. Držím palce, určitě to půjde. Já zatím marně hledám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvladnes neboj, každá jsme to zvládla. Ze začátku to byla honička než jsme to doma zajeli, ale ted pohoda, i když Rano jsou honky hrozný, jak říkám, děti ráno honim svinskym krokem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju všem ty rána to bude psycho v 6 ve školce o čtvrt v družině a o půl sedmé v práci. Než se to zajede to bude hrůza. Ráno vstávat v 5 ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem i slzu pustila, když jsem šla po mateřské od dětí do práce, ale zvykneš si hodně rychle, to mi věř. ![]()
Tak zítra pravou! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na zítra tfuj tfuj tfuj;) držím peste. Ja si to taky nedovedu představit, ale vrátit se mezi „lidi“ bude fajn;)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
**@anonym
Děkuju všem ty rána to bude psycho v 6 ve školce o čtvrt v družině a o půl sedmé v práci. Než se to zajede to bude hrůza. Ráno vstávat v 5
Takto bude brutus, budim deti v 6 a někdy je to o moje nervy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem nastoupila do nové práce předevčírem (ze staré mě na konci rodičáku vyhodili). Synovi je 2,5 a do jeslí se mu moc nechce, takže jsou to ráno boje.
Ale je skvělý se vrátit mezi dospělé lidi, kteří neřeší jen prdíky a zoubky.
Držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tfuj tfuj a vykrac pravou nohou. Hlavne se neodbyvej, urcite ted budes potrebovat i vic energie.:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zítra nastupuju do nové práce, strašně mě bolí břicho a mám průjem. Bude mi smutno po mých dvou malých dětech ale zároven se moc těším na ten dospělácký život. Vůbec nevím jak budu stíhat všechno, práci domácnost, s prvnáčkem učení a tak dále. Je na tom někdo taky takhle podobně. radši anonym, chodí sem rodina.