Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smoulinka71 píše:
Holky já mám takové známé, kteří jsou spolu víc jak dvacet let, on si našel milenku no a manželka aby o něj nepřišla, svolila k tomu, aby žili ve třech. Nejdřív se tím trápila, pak se s milenkou staly kamarádky. Po třech letech, co takhle žijí to vypadá tak, že ona má míň práce, protože jednou uvaří jedna, podruhé druhá, dají si spolu kafčo, pokecají, konečně není pořád sama. Manžel už dostal infarkt, protože je toho na něj moc, když prej neřve jedna, začne řvát druhá, pořád něco chtějí, pořád něco vymýšlejí, je z toho na prášky a oni jsou vysmáté, protože si sedly i v posteli.
@chebskamaminka píše:![]()
![]()
řekla bych život si toho nenasytnýho chlapa, kterému byla jedna málo potrestal sám (teda samozřejmě kromě toho infarktu)
Tohle není o nenasytnosti.
@Sonarka píše:
Ať si manželka zakladatele taky nasťehuje domů milence, aby to bylo vyrovnanéAby si taky mohl od manželky odpočinout a měl svůj klid
Od manželky si mohou odpočinout s milenkou. Má manželka o milence nemá zájem. Tohle téma jsme už také probírali.
@káťa píše:
Nevěřím tomu, že to byl její životní sen a její nápad. Podle mě nechce přijít o manžela (mimochodem velice vyčůraného manžela), tak toleruje milenku, tváří se jakože jí to nevadí, dovolí jí mít i ve společné domácnosti a ještě ten luxus potáhne finančně.
Určitě to nebyl její životní sen. Byl to můj nápad, který jsem já navrhl a společně s manželkou jsme ho prodiskutovali, promysleli a společně zrealizovali se souhlasem nás obou. Kdyby má manželka byla proti, tak z toho nic není. Věř mi ona z toho také získala, mnohem více než se může zdát. Jen to tu z důvodu anonymity nebudu rozepisovat. Každé partnerství je i otázkou kompromisů, obchodu a vzájemných dohod. U nás nemáme nejmenší problém se dohodnout na čemkoliv.
Zakladatel.
Ale to ze to chlapa napadne..a je potreba tahat do vztahu dalsi bytost.Proc?kdyz mate tak skvelej vztah.. ![]()
Ono to tak byvalo i drive, tedy u tech majetnejsich… Sedlak mel selku a nejakou tu devecku k ni. ![]()
@Andy27 píše:
Ale to ze to chlapa napadne..a je potreba tahat do vztahu dalsi bytost.Proc?kdyz mate tak skvelej vztah..
Možná proto, že žijeme jen jednou a ve svém krátkém životě chci zažít mnohem více než s čím se spokojí většina lidí. Proto mám co mám. A pokud životní partner souhlasí tak proč ne? Na žití, nebo spíše „přežívání“, obyčejných a nudných životů je tu lidí okolo dost. S manželkou jsem se dohodli, že tohle pro nás platit nebude.
Zakladatel.
@Anonymní píše:
Možná proto, že žijeme jen jednou a ve svém krátkém životě chci zažít mnohem více než s čím se spokojí většina lidí. Proto mám co mám. A pokud životní partner souhlasí tak proč ne? Na žití, nebo spíše „přežívání“, obyčejných a nudných životů je tu lidí okolo dost. S manželkou jsem se dohodli, že tohle pro nás platit nebude.Zakladatel.
A co kdyby ona chtěla ještě jednoho chlapa? Taky by ti to nevadilo žít ve třech?
@Anonymní píše:
Určitě to nebyl její životní sen. Byl to můj nápad, který jsem já navrhl a společně s manželkou jsme ho prodiskutovali, promysleli a společně zrealizovali se souhlasem nás obou. Kdyby má manželka byla proti, tak z toho nic není. Věř mi ona z toho také získala, mnohem více než se může zdát. Jen to tu z důvodu anonymity nebudu rozepisovat. Každé partnerství je i otázkou kompromisů, obchodu a vzájemných dohod. U nás nemáme nejmenší problém se dohodnout na čemkoliv.Zakladatel.
promiň zakladateli, ale jeto o nenasytnosti, jestli, že máte mezi sebou tak skvělý vztah a přesto tam potřebujete oba, nebo ty někoho třetího, tak je to o tom, že ti jedna žena nestačí přeci… stejně jako u případu ke kterému jsem se vyjádřila ![]()
Taky ziju jednou, a hned nemusim vyzkouset drogy, grupn sex a rokenrol.Jsem spokojena tak jak jsem, bez potreby extremu. Duvod ze zijem jednou, neni duvod.Toto je vnitrni potreba, pramenici ze stereotypu a a jinych zalezitosti..Ale o co jde, je jednak vase vec, jen bych tu neslovickarila o tom ze je to normalni vztah a ze zijem jednou.
@smoulinka71 píše:
A co kdyby ona chtěla ještě jednoho chlapa? Taky by ti to nevadilo žít ve třech?
Nemám rád slovíčko „kdyby“ a tohle téma jsme to už řešili, ale dobrá. Manželka nic takového nechce a dokud se to nezmění, tak není třeba to řešit. Jsou tu aktuálnější záležitosti k řešení. Nebudeme se zabývat nečím co není ani trochu aktuální.
@chebskamaminka píše:
promiň zakladateli, ale jeto o nenasytnosti, jestli, že máte mezi sebou tak skvělý vztah a přesto tam potřebujete oba, nebo ty někoho třetího, tak je to o tom, že ti jedna žena nestačí přeci… stejně jako u případu ke kterému jsem se vyjádřila
Mýlíš se. Chtít od života víc není jen o nenasytnosti.
Vztah mezi sebou máme perfektní a jsem spokojen, ale to neznamená, že si nechceme zpestřit život. Ať už je to dovolená u oceánu, nové auto, velký dům nebo například zpestření sexu s další ženou.
@Andy27 píše:
Taky ziju jednou, a hned nemusim vyzkouset drogy, grupn sex a rokenrol.Jsem spokojena tak jak jsem, bez potreby extremu. Duvod ze zijem jednou, neni duvod.Toto je vnitrni potreba, pramenici ze stereotypu a a jinych zalezitosti..Ale o co jde, je jednak vase vec, jen bych tu neslovickarila o tom ze je to normalni vztah a ze zijem jednou.
Vkládáš mi do úst slova, které jsem neřekl. Nedělej to prosím. Co je pro tebe extrém, pro druhého být nemusí. Vztah tří lidí není žádná škodlivá věc, nikomu tím neubližujeme a neporušujeme žádné zákony. Všichni „účastníci“ jsou si plně vědomi toho co dělají a dělají to dobrovolně.
Zakladatel.
@Anonymní píše:
Možná proto, že žijeme jen jednou a ve svém krátkém životě chci zažít mnohem více než s čím se spokojí většina lidí. Proto mám co mám. A pokud životní partner souhlasí tak proč ne? Na žití, nebo spíše „přežívání“, obyčejných a nudných životů je tu lidí okolo dost. S manželkou jsem se dohodli, že tohle pro nás platit nebude.Zakladatel.
No spíše mi připadá, že se opravdu spokojíš s málem. Postelové hrátky jsou náplní tvého života a až ti to jednou nepůjde, tak se ti všechno rozsype. Já být tebou rovnou založím nějakou sektu a když to budeš umět, tak budeš mít těch pohlavních orgánů k dispozici tolik, kolik jich jen zblbneš. Divím se tvé ženě, že s tebou vůbec je, když tě k ničemu nepotřebuje. Myslím, že je z tebou jen dočasně.
Hmmm Jasně další ješitný chlap. Ještě že mě se takové týpky vyhýbají obloukem. Kdyby jsi byl aspoň upřímný, tak bych tě pochopila, ale takhle ne.
Zakladateli, nic ti nevkladam.Jen si prubezne ctu tve odpovedi..Tot ma reakce. A nepisu prece ze damy by tak zily nedobrovolne..
@Anonymní píše:
Vkládáš mi do úst slova, které jsem neřekl. Nedělej to prosím. Co je pro tebe extrém, pro druhého být nemusí. Vztah tří lidí není žádná škodlivá věc, nikomu tím neubližujeme a neporušujeme žádné zákony. Všichni „účastníci“ jsou si plně vědomi toho co dělají a dělají to dobrovolně.Zakladatel.
no uznej, že je trošku rozdíl a dost podstatný srovnávat dovolenou s tím co chceš ty doma, navíc píšeš o okořenění sexu, ale ty jsi založil diskusi právě o tom, že chcete bydlet ve třech, takže to není o příležitostném sexu, ale o větším zásahu
ale jestli jsem to dobře pochopila, jestli ne ak se omlouvám, vy už vlastně spolu žijete ve třech. už jste ten krok udělali, ne? alespoň mi to z nějakého příspěvku přišlo
@Kobliha51 Ani netušíš jak moc se mýlíš
Neznáš nás, tak nechápu jak se můžeš divit proč se mnou má žena je. Vaříš z vody a moc ti to nejde. Zakládat tyhle názory na pár stránkách anonymní diskuze na netu je nesmysl.
@smoulinka71 píše:
Hmmm Jasně další ješitný chlap. Ještě že mě se takové týpky vyhýbají obloukem. Kdyby jsi byl aspoň upřímný, tak bych tě pochopila, ale takhle ne.
Můžeš to trochu více rozvést?
Zakladatel.