Život ve třech s milenkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
19.4.14 08:43
@Plecita píše:
Asi zijete trochu jinak než většina rodin už jen tím, ze mate uklizečku. Premyslim, na co potřebuje uklizečku bezdětná rodina, tam snad ani není moc co uklízet. :mrgreen:

mě chodila paní na úklid právě když jsem byla nezadaná, bezdětná a měla jsem byt 2kk, chodila mi každý pátek dopoledne, když jsem byla v práci, standardní úklid + žehlení, bylo bezvadný přijít v pátek z práce, víkend přede mnou a doma uklizeno, voňavo a vyžehlené prádlo :srdce: spousta bezdětných to v Praze tak dělá, právě proto, že jsou spoustu času v práci a mají spoustu koníčků mimo domov. Ono to ani není nijak drahé, stojí to třeba 100 Kč za hodinu a právě ten menší byt svobodného člověka má ta paní skvěle naklizený za 2 hoďky, za 3 hoďky i se žehlením…to není skoro žádný zásah do rozpočtu člověka, který vydělává jen sám na sebe :)

pardon za příspěvek trochu mimo téma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
19.4.14 08:48
@Anonymní píše:
@káťa @chebskamaminka

V ČR se rozvádí 50% manželství. Z těch nerozvedených 50% jich velká spousta kvůli něčemu nefunguje (alkohol, násilí, finance, zázemí, gamblerství, hádky a spousta dalších problémů a neschodů…) Proč by se děti v rodině, kde jsou dvě mámy, která má zázemí a funguje, měly mít hůře a trpět narážkami okolí více než děti v těchto rodinách?

Zakladatel.

tak zase bych netvrdila, že pomalu neexistuje funkční vztah, nebo manželství, rozvodovost je, ale pak i rozvedení mají funkční vztah ne, to není nemoc rozvod, to ne spíš asi to jako máma vnímám jinak :nevim: přijde mi to mrzký jednou (když se budeme bavit potencionálně o rodině) připravit dítěti toho, jen kvůli sexu, ale každý dle svého… mě nepřísluší to soudit, fakt ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9336
19.4.14 09:01
@Plecita píše:
Zakladateli, ty to beres čistě logicky, mas takový trefny mužský pohled na věc, ženy tuhle logiku neberou stejně, v ženském světe převažují emoce a na tom můžeš jednou ztroskotat. S těmi nepočitaš a naplánovat je nelze.

Přesně tak, já si teda myslím, že v právě v tomhle případě, v tom jejich ženském světě bude nějaká přidaná hodnota - třebas lesbické zaměření těch tvých ženských a nebo nějaké jiné překvápko, kvůli kterému to takhle na první pohled funguje a které teprve vypluje napovrch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.14 09:05
@Plecita píše:
Zakladateli, ty to beres čistě logicky, mas takový trefny mužský pohled na věc, ženy tuhle logiku neberou stejně, v ženském světe převažují emoce a na tom můžeš jednou ztroskotat. S těmi nepočitaš a naplánovat je nelze.

Pravda, přistupuji k tomu z velké části logicky. Plánovat se s emocemi nedá, to už jsem kdysi poznal, ale počítat se s nimi snažíme. Je důležité si ihned o jakémkoliv problému upřímně pohovořit, věřím že to pak může fungovat.

@káťa

Máš pravdu, může se objevit hodně problémů, ale věřím, že když se chce, tak se každý problém dá vyřešit.

@Petramatka

Máme to podobně. Jsme oba od rána do večera v práci. Přes týden není na úklid čas a o víkendu si chceme užívat života. Je fajn, když ti někdo vygruntuje celý byt alespoň jednou týdně. Stojí to pár korun.

@chebskamaminka

Funkční vztahy samozřejmě existují, ale myslím, že těch nefunkčních je bohužel většina.
Nejsme ve trojici jen pouze kvůli sexu, je v tom mnohem více. Přátelství, důvěra, vzájemná pomoc a podpora.

Zakladatel.

• Citovat
  • Upravit
2480
19.4.14 09:57

Zakladateli,

Myslim, ze to resis na spatnem diskuznim foru-tady je vestina zenskych mamin od deti, nebo co se o zalozeni rodiny snazi a vyznavaji tradicni model rodiny. V jedne diskuzi jsem prispivala nasim modelem rodiny, ktery se od te tradicni lehce lisi-je to delsi pribeh, ale muj muz ma sem tam nejake „pletichy“ a me osobne je to jedno a neresim to. Zkratka na tom nestoji nas vztah. Vetsina zen me hned presvedcovala, ze mi to vadi, bude vadit a skoncim nestastna. Ac to neni vas pripad, tak nam tento model funguje. Neni to o penezich-jsem financne na muzi nezavisla, mam svoje vlastni bydleni a kdybych chtela, muzu kdykoli jit. Ale mame zkratka vztah zalozeny na jinych hodnotach-mame dite, ktere ma zdravotni problemy, dalsi na ceste a zijeme spokojeny zivot. Bohuzel, spousta lidi z naseho okoli ma tendenci radit, ma pocit, ze maji pravo nam do toho mluvit, ptat se. Nase rodiny se nam ale do toho nemichaji a ac tusi, ze nase situace je trosku nestandartni, tak se nam do zivota nepletou. Ale je unavne, po 150. kamaradce rikat, ze je mi jedno kde a s kym meho muze videla a uz vubec to nehodlam resit. Pro spousty zenskych je to zkratka neprijatelne. Kazdy mame jinou predstavu o rodine-jak jsem cetla, nekomu prijde nekonvencni mit vypomoc na uklid domacnosti-ja ji mam od chvile, co jsem nastoupila kdysi do prace a nic zvlastniho mi na tom neprijde.
Preju vam, at to vyresite ke spokojenosti vsech a preji hodne stesti ve spolecnem zivote :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
19.4.14 10:57
@Anonymní píše:
Pravda, přistupuji k tomu z velké části logicky. Plánovat se s emocemi nedá, to už jsem kdysi poznal, ale počítat se s nimi snažíme. Je důležité si ihned o jakémkoliv problému upřímně pohovořit, věřím že to pak může fungovat.

@káťa

Máš pravdu, může se objevit hodně problémů, ale věřím, že když se chce, tak se každý problém dá vyřešit.

@Petramatka

Máme to podobně. Jsme oba od rána do večera v práci. Přes týden není na úklid čas a o víkendu si chceme užívat života. Je fajn, když ti někdo vygruntuje celý byt alespoň jednou týdně. Stojí to pár korun.

@chebskamaminka

Funkční vztahy samozřejmě existují, ale myslím, že těch nefunkčních je bohužel většina.
Nejsme ve trojici jen pouze kvůli sexu, je v tom mnohem více. Přátelství, důvěra, vzájemná pomoc a podpora.

Zakladatel.

víš už jsem ti to jednou tu psala, soudit mi tě nepřísluší, ale založil jsi diskusi na stránkách pro maminky, kde se velice často probírá nevěra, kde píšou podvedené manželky, které tu třetí osobu milenku, vnímají jako někoho, kdo jim dost znepříjemnil život (+manžel samozřejmě, protože ten podváděl)… nemůžeš moc očekávat nadhled a pochopení

jako příklad - podívej se na diskuse o milencích, tak když napíše nějaká milenka, tak to tu hned zvedne vlnu odporu

myslím, že to hodně zamotá příchod mateřství u jedné z nich, za mě se mi tvůj záměr příčí a nikdy ho nepochopím, ale nejsem tu žádná morální policie :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 13:58

Nechce se mi ani uvěřit co tady čtu.. To jako vážně se chcete nastěhovat s milenkou a s manželkou do jednoho bytu?? Tohle nemůže nikdy dobře skončit.. A myslím si, že se ani neposunete dál (založit rodinu) a kdyby ano.. chudák dítě.. bude vyrůstat s manželkou a milenkou zároveň.. Ale je to Vaše věc.

Okolí Vám to přát nebude, na to se připravte předem.. Když si to představím já, že bych měla takové sousedy… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.14 14:13

Jenom pro zajímavost, můj praděda žil s manželkou a milenkou v jednom domku. Chodba se dělila na pravou stranu, tam bydlela manželka a na levou, tam bydlela milenka. A otec říkal, že to tak měli většinu života. Nevím jak jim to klapalo, ale asi jo, když to vydrželi tak dlouho :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.14 16:44

No, zajímavé téma. Tak něco k zamyšlení bez emocí od svobodného, zadaného chlapa bez zkušeností s rodičovstvím a manželstvím.

Padlo tu mnoho rad, myšlenek a názorů. Jen jedna věc mi tu nějak chybí. Pořád píšeš jak to vidíš ty a případně manželka, která je občas u tebe. Ale co milenka? Co ona si od toho vlastně slibuje? Jaké má vnitřní touhy a potřeby?

Když vynechám téma dětí a ne/skrytých emocí, může být kámen úrazu otázka zajištění (úspěch, postavení, majetek…). Časem se role rozdělí a někdo se začne cítit jako živitel, který má vše na krku. Rozhodovat budete vše vzájemně po zralé domluvě? Co když se najde téma, na kterém se neshodnete? Nikdy to nezůstane ideální a vždy se někdo kvůli nečemu začne cítit ukřivděný… Jak to bude s penězi - společný účet, příspevky na domácnost, na koupi nemovitosti…? Kdo bude mít jaké právo rozhodovat? Normálně další řeší předmanželská smlouva, ale jak to budete mít vy?

Vím, že budoucnost nikdo nezná, ale stát se může cokoliv. Pro partnerské soužití je potřeba, aby dotyčné něco spojovalo, ale zároveň měl každý svůj životní prostor (zájmy, čas atd.). Pokud se prostor začne zmenšovat, začne vzrůstat nespokojenost. To se bude řešit jak?

Jen tak na okraj - jak moc to vyhovuje milence? Co kdyby ona měla ještě navíc poměr s někým jiným? Jak by jsi to vzal ty? Jak manželka? (to už není jen otázka pro tebe Tazateli) Kdyby byl způsoben nějaký citelný zásah do společného soužití, jak by jste se s tím vyrovnali? (zdraví, ztráta práce, narození potomka, krach firmy manželky a následné dluhy…) Co jsou schopni všichni partneři vzájemně snést a co už ne? Jak se znáte a jaké „kostlivce“ kdo ukrývá?

Jaké jsou povahové charakteristiky všech zúčastněných? Co se teď přejde/zkousne, může být do budoucna problém. Čím je člověk starší, tím více negativní vlastnosti krystalizují.

Problém nevidím, pokud je vše ideální a vše funguje. Ale Murphyho zákony platí s neuvěřitelnou důsledností…

Na předchozí byste měli najít odpověď každý sám v sobě.

• Citovat
  • Upravit
2
3.9.14 19:08

Tak tohle bych nezvládla :lol:. Podle mě manželka s milenkou na sebe po čase začnou žárlit a nedopadne to dobře. Všechno se s dětmi změní a upřímně děti lituji. V této společnosti to normální není a budou terčem posměchu. Nedovedu si představit, jak bych svým dětem vysvětlila, že s námi doma bude bydlet ještě teta, s kterou budeme spát společně v posteli. Myslím, že ve vašem případě jde hlavně o sex a zpestření vztahu, ale až přijdou děti, tak tím idylka skončí. Každopádně hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
13.4.15 17:04

Ahoj zakladateli, jak to nakonec celé dopadlo? bydlíte všichni po kupě? nebo od plánu sešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.4.15 19:18
@kam2 píše:
Ahoj zakladateli, jak to nakonec celé dopadlo? bydlíte všichni po kupě? nebo od plánu sešlo?

se myslim nedozvime zkus ho citovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
13.4.15 19:39

Zakladatel mi psal, ale nevím zda mohu publikovat no :nevim: :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.4.15 20:02
@kam2 píše:
Zakladatel mi psal, ale nevím zda mohu publikovat no :nevim: :kytka: :mrgreen:

at napise sem me by to taky zajimalo jak to dopadlo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
13.4.15 20:23

Proč ne.. život by se měl prožít a ne přežít. Ale jak už tu padlo, bála bych se, že chtě nechtě se z toho stane stejný stereotyp jako všude jinde.. A klobouk dolů, já bych jinou ženskou pod střechou nesnesla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí